- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Azt nem tudja valaki véletlen, hogy a c105-be milyen proci van? a c101-be exynos 4212, ezt tiszta. Viszont amennyire tudom, ez nem LTE képes ellenben a c105 verzió az.
-
Fr0z3n
őstag
Szia
Válaszolok én elsőnek, a többiek pótolják ha kimarad valami. Idősebb készülékeknél előfordulhat porosodás, nálam még nem jött elő. Nagyobb hibája nincs a telefonnak. A cikkben tényleg elég ergya fotók vannak, a valóságban azért lényegesen jobb, főleg ha tudja az ember mit állítgasson. Én sokszor automatán használom, így is jó képeket lő. Üzemidő olyan 3 és fél óra kijelzőhasználat. Ez lehet, 1,5-2 nap is. Piszkálás függő. Van rá 4.4, de Odinnal kell feltelepíteni. Remélem segítettem
-
Fr0z3n
őstag
válasz
norcikácska #1368 üzenetére
Nem vészesen, illetve kopásnak nem nevezném, inkább mattul a lakkozás. Az enyém 10 hónapos jelenleg, tokot még nem látott. Akkus tok egyéb iránt van hozzá? Keresgéltem de nem találtam semmit.
-
Fr0z3n
őstag
A 4.4 frissítés hivatalos? C105 Lte verzió, trés, de gyári független.
-
Fr0z3n
őstag
Üdv mindenki! Pár napja gazdája lettem eme csokítónak (ronda de finom). Csatlakoznék a klubba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest