- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
spenglerjoci #1399 üzenetére
Érdemes mindenképpen, mert frissebb. Kamerában nem láttam nagy változásokat.
-
hito
nagyúr
válasz
spenglerjoci #1397 üzenetére
Kamera => beállítások => videó => több mozgás => 1/8. Asszem ez a 120fps.
-
hito
nagyúr
válasz
norcikácska #1379 üzenetére
Hát, annál azért jóval nagyobb a különbség árban
Ha nem válik be legfeljebb visszacserélem és lesz rajta egy kis bukóm. Éjszaka határozottan jobb képet lő a K Zoom, illetve a zaj is kevesebb. Hátránya viszont, hogy összességében valamivel sötétebb képeket készít, lehet, hogy a lencserendszer fényértéke gyengébb, majd utána nézek.
-
hito
nagyúr
Szerintetek megér 45eFt ráfizetést (nem csak tudásra gondolok, hanem értékre is) egy K Zoom? Most cserélhetném egy gyári független K Zoom-ra ennyi ráfizetéssel.
-
hito
nagyúr
Ezt most nem értem. Hiába tisztította ki poros maradt? Az üveg alatt van nálam a por és úgy gondolom, hogy ha az üveget eltávolítom, akkor az egész optikát meg tudom tisztítani. Legfeljebb egy hónap múlva megint olyan lesz, de azt nem tartom elképzelhetőnek, hogy valaki nem jár sikerrel legalább átmenetileg.
-
hito
nagyúr
válasz
laszlolczka #1358 üzenetére
Nekem a kamera a lenyeg, a tobbi nem erdekes
-
hito
nagyúr
Feltettem a 4.4.2-t. Root is megvolt. Nekem nem kellett az SD fix, gond nélkül ment anélkül is az alapértelmezett kamera alkalmazás SD-re. Hogy lehet ez?
-
hito
nagyúr
Azt kell mondjam, hogy ez meg mindig egy baromi jo keszulek. Olyan opciok vannak a kamera szoftveren belul, amiket mobilos vonalon meg csak hirbol sem ismernek, de 1-2 kompaktot is odaver. A kepminosegen lenne meg boven mit javitani, de amire kell, arra tobb mint eleg.
1 szo mint 100: orom megint zsebrevagni
-
hito
nagyúr
válasz
laszlolczka #1347 üzenetére
Nagyon köszönöm, rápróbálok!
-
hito
nagyúr
Nem tudjátok, hogy a Kingo root miért nem működik (4.2.2)? Driverek fenn, USB hibakeresés bepipálva, root elkezdődik, majd a végén kiírja, hogy Failed, not supprted.
laszlolczka: köszi, egyelőre root-tal szenvedek
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
KK-tel kamera kapott valami update-et? Arra vagyok kíváncsi, hogy esetleg hozott-e a frissítés a képminőségben illetve a videófelvétel alatti hangminőségben pozitív változást?
-
hito
nagyúr
Sokak vágyálma ölthet testet az S5 zoom-ban
kakuk100: márkán belül is igaz amit írtam. S4-gyel nem fogsz tudni 16s-os záridőt alkalmazni maunál beállításokkal az S4 zoom kamera appjával. A driver-hez nem nyúl.
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #1044 üzenetére
Igen, tudom, de nem mindegyik működik mindenen. Egyébként a kamera alkalmazás nem változtatja meg a kamera drivert. Tehát mondjuk hiába teszem fel az S4 zoom kameráját egy Z1-re, nem fogok tudni vele se hosszú záridős képeket készíteni manuális beállítások mellett, se nem fogok tudni 60fps-sel HD videót rögzíteni
-
hito
nagyúr
Ne lelke legyen, hanem tegye a dolgát
Bár tapasztalataim szerint teszi is becsülettel. Egyébként nem feltétlenül új modellként jött volna ki. Egy csomó készüléknél eszközölt apró változatásokat nem egy gyártó, mellőzve a médiavisszhangot, mert azzal csak elismerte volna a "hibákat". Illetve alkatrészeket sem mindig egy gyártótól rendelik és elég nagy eltérések is szoktak ebből adódni. Lsd.: Xperia Z Sharp vs JDC kijelző.
-
hito
nagyúr
Tegnap hallottam valami pletykát, miszerint van S4 zoom rev2 vagy mittoménmi. Lényeg, hogy egy update-elt S4 zoom, amivel - ha lehet hinni a pletykáknak - kicsit komolyabb képeket lehet lőni, mint a kezdeti S4 zoom-okkal. Nem tudom mit javíthattak benne, ha egyáltalán igaz
Hallott erről valaki valamit?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Ez volt már?
-
hito
nagyúr
Na végre akkor csak sikerült hozzájutni a saját telefonodhoz.
És ha már tok, meg lencsevédő: pont ma jött meg az eredeti Flip Cover tokom, amit e-bayről rendeltem. Sajnos nekem már nincs hozzá telefonom, úgyhogy ha érdekel odaadom annyiért amennyiért vettem (7eFt). Fehér, dobozos és nagyon szép
-
hito
nagyúr
válasz
herdsman83 #777 üzenetére
Mert kierőszakoltad, én nem akartam eladni
Akkor ez most a 4.3 update? Csak mert a GG lelkének 4.3 kell. Látod mondtam én, hogy nem kell félni a sötétben sem a sötétben való kamerázástól
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Hát ezek szerint nem nagyon lehet számítani 4.4-re a zoom-on
-
hito
nagyúr
Szerintetek eljutunk 4.4-ig, vagy 4.3 az ucssó? És egyáltalán 4.3 mikor jön? Még sehol semmi nincs róla.
-
hito
nagyúr
Ez nagyon rossz előjel
Én úgy tudom egyébként, hogy tartós fogyasztási cikkek esetén a gyártónak kötelessége a vásárlástól számított 8évig megadni minden alkatrész támogatást. Ezek szerint ha elromlik valami a kamera körül, akkor számítsunk arra, hogy a Samsung nem tudja szervizelni az 1éve piacra dobott készülékét?
Én nem nagyon szeretnék mást helyette, a pénzzel nem vagyok beljebb.
A másik amiért rossz hír, mert ha ekkora bukta volt, akkor a folytatásnak is búcsút inthetünk, rumored szintig nem fog eljutni az S5 zoom.
Gretzky: érjen ide aztán meglátjuk
-
hito
nagyúr
Na kész vagyok!
Tapasztalatok:
röviden: örömboldottá
kicsit bővebben: szoftver gond nélkül felment. Utána egyből frissítette a kamera szoftot. Kingo-t netkapcsolat nélkül ráküldtem. Nem ment. Csatlakoztam a netre és egyből megcsinálta
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #684 üzenetére
Minden más topicba tudsz linkelni, csak ide nem? Nekem működik
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #680 üzenetére
Ide nem tudod belinkelni. Be tudtam lépni, úgyhogy megpróbálom neki valahova feltenni majd (feltéve ha ma még letölt). Azt még nem tudom, hogy hova teszem fel, mert dropbox-omban már nincs ennyi hely.
Linkelni ide egyébként úgy kell, hogy a szót ahova a linket szeretnéd illeszteni kijelölöd, rányomsz a szövegdoboz alatt a link ikonra, feljön egy kis ablak, oda beilleszted a linket, leokézod és kész.
-
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #654 üzenetére
Sajnos ellenkeznem kell a leírtakkal. Nem megyek a fejem után, a Te leírásod alapján mennék, de (és elnézést a kritikáért) sokszor összecsapva, ködösen írod le a teendőket, ezzel összezavarva azt akinek segítenél, és ebből kifolyólag sok kérdés merül fel, amik még mindig megváloszatlanok maradtak. Ez nagy valószínűséggel azért van, mert neked sokminden egyértelmű, és úgy kezeled, hogy biztos másnak is az, pedig nagyon nem.
System mappa témája:
a system mappában pontosan 19db almappa található. Ezek egyike az etc. Amit nekem küldtél, abban két mappa van, egy csc és egy etc. Itt kapásból nem írtad le, pedig 4x rákérdeztem, hogy mely fájlokat mely mappába kell bemásolni, adabszurdum valamelyiket csak a gyökér systembe és így tovább.
Az infó hinyában minden lehetséges módon bemásoltam a csc fájlokat a system mappába és az almappákba (tehát az általad küldött etc-ből bemásoltam a system\etc-be, a csc fájlokat simán a system gyökérbe és egy létrehozott system\csc-be is) mégse működött, *#1234#-re változatlanul azt írta, hogy csc: unknow.Remélem nem volt sértő amit írtam, inkább építő kritikának szántam, a jövőben sokkal hatékonyabban tudnál segíteni ha szájbarágósan, pontokba szedetten írod le a teendőket, azt feltelezve, hogy abszolút kezdő a másik. Az eddig segítégekért változatlanul hálás köszönet és tényleg nem bántásnak szántam a dolgot, hanem azt írtam le ahogy megéltem az eseményeket. Ha van még kedved válaszolhatsz a felmerült kérdésekre, örömmel venném az új infókat, tényleg szeretném ha nem sétésnek vennéd a leírtakat
"Miért lennél kiszolgáltatva nekem?" <= ezt meg azért írtam, mert a mellékelt ábra szerint gretzky-vel hülyék vagyunk az egészhez
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #642 üzenetére
Lehet, mert nem nyomtam factory reset-et (nagyon örültem amikor a szoftverezés után megláttam, hogy megmaradt a rendszerem, nem volt szívem még FR-et nyomni) és ott ragadt a telefon ezen a téren ahol volt. Pedig most már elvileg a kamerán kívül mindent feltettem odinnel.
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #640 üzenetére
De az lesz. Rizso-nak is valami hasonló nagyságú frissítő csomaggal jött az új kamera.
Fogalmam sincs kakuknak honnan van az újabb kamera FW, rizso-nak frissítéssel jött. Már rég megkérdeztem volna tőle a szoftverét és sammobile-ről letöltöm, de szervizben van a készüléke, tehát zsákutca. Remélem kakuk leírja nekünk szájbarágósan, mert már nagyon felhúzott amit ez művel.
-
hito
nagyúr
A kurv@ élet, most már elegem van. Feltettem odinnel az orosz csc-t, mert láttam, hogy gretzky-nek egyből jelezte az a 90MB-os frissítést, mondom tutti a kamera lesz. Még mindig azt írja ez a szemét, hogy naprakész a rendszer, nincs frissítés.
Nekem már soha nem lehet rajta az az új kamera szoft. Most már tényleg tele a tököm ezzel a szarral.
#638: telepítetted az a frissítést amit jelzett a készülék?
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #632 üzenetére
Én meg bemásoltam a CSC-t a systembe, de semmi nem történik, CSC-re ugyanúgy unknow-t ír.
Pontosan mit és hova kell bemásolni? Összesen 7 fájlt másoltam. Abból amit küldtél a CSC könyvtárból a 4 fájlt a system-be, utána semmi nem történt, így bemásoltam a system\CSC-be (ezt a könyvtárt létre kellett hozni). Abból amit küldtél az etc-ből bemásoltam a 3db fájlt a system\etc-be. Így kell? Ha nem akkor pontosan melyik fájlokat hova, melyik alkönyvtárba?
-
hito
nagyúr
99cent? Irány a Hágai Nemzetközi Bíróság!
Nekem most már két miniállványom is van a nagy mellett. Vettem még anno a Joby Gorilla Grip Tide-ot és ma egy Philips 1430-as picoprojectort, ahhoz is adtak egyet. Ez utóbbi jobban tetszik, mert nem flexibilis minden porcikája és nem nehéz beállítani.
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #621 üzenetére
Hát ilyet még nem hallottam, sajnálom
Pedig nekem még tényleg soha semmi problémám nem volt. Rendeltem már szinte a világ össze tájáról, mindig minden ideért időben. Mondjuk ez semmit nem jelent.
Én is addig vagyok ilyen optimista, amíg egyszer meg nem ütöm a bokám e-bayen.
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #615 üzenetére
Ebay. Engem még soha nem ejtettek át, pedig vettem már a tengerentúlról 150ért laptopt, meg elég sok drága dolgot. Egyébként nem az eladónak kell ilyenkor írni (illetve neki is először), hanem az e-baynek. Ha igazad van azonnal kérdés nélkül leemelik az eladó számlájáról a pénzt és utalják is neked. Nagyon jó a vásárlók érdekeinek védelme az e-bayen, már majdnem túl jó, az eladókat szinte semmi nem védi. Amint panaszt tesz a vásárló és igaza van, irgalmatlanul szankcionál az oldal az eladón.
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #607 üzenetére
Még nem álltam neki, de ma megcsinálom szerintem
MÁS: megérkezett kis hazánkba is a flip cover tok, szerény 11.700Ft-ért, még jó, hogy megrendeltem kintről 4600Ft-tal olcsóbban. Kicsit húzós az ára.
-
hito
nagyúr
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet beállítani azt, hogy gyári böngészőben a zoomgyűrű forgatásával nagyítsa vagy kicsinyítse a weboldalt? Előző zoom-on alapból ment a dolog, de most csak a fényképező indulásának beállítása jön elő bármit is csinálok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest