- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Jogos
Viccet félretéve, nekem spec nincs bajom a Samsung készülékeivel, viszont ha tényleg ennyire hülyének néznek egy vevőt, akkor a következő telómon tényleg nem Samsung felirat lesz.
Baku & Buszos: azt írták a mai emailben, hogy úgy vette át tőlem a szervizpartner, hogy a megjegyzésben ott van, hogy sérült - az én példányomban viszont tényleg nem szerepel ilyen. Tovább is vinném ezt az egész szar ügyet, csak sajna nem beszélek olyan szinten németül, hogy nekivágjak az egésznek (egy tolmács és maga az egész per meg többszöröse lenne a teló árának is). Azt legalább megtanultam, hogy ha valamit leadok szervizeltetni, akkor ráíratom a szervizlapra, hogy a készülék esztétikailag tökéletes állapotban van, és tuti képeket is készítek róla előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest