- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
kakuk100 #1607 üzenetére
Szuper,köszönöm és a segítséget is!
Sokan szidják ezt a telefont...de nekem eddig nagyon tetszik,a telefon része bőven elég szerintem arra,amire egy átlag felhasználónak kell,az,hogy a legerősebb játékokat nem viszi,az engem nagyon nem izgat,soha nem szoktam telefonon játszani.A kamera rész is tökéletesen megfelel,meg a Galaxy App-okban is jó dolgokat lehet találni,szóval semmi gond nincs vele.Azt mondjuk nem tudom,hogyan lehet olyat,hogy a fényképre ráírja a telefon az időjárást,helyet,meg az illető nevét,de majd rájövökEgyedük ez a viber-es dolog böki a csőrömet,de a frissítés óta nem nagyon tolja ki pillanatokra a kamerát,gondolom majd frissítik a vibert,és kiküszöbölik ezt a kis kellemelenséget is
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
kakuk100 #1605 üzenetére
Oh,az szuper
Most is úgy telepítettem,hogy előtte mentés és visszaállítást csináltam,és ez nagyon leegyszerűsítette a dolgomat a frissítés után.Azt gondoltam,hogy bonyolultabb lesz
De amúgy nagyon jó ez a Kitkat-os rendszer,nekem előtte sem volt gondom a telefonnal,de most sokkal gyorsabb,az akksi is jobban bírja kicsit,mert ezelőtt ha lehúztam este a töltőről,akkor merült 7-8%ot,most merült 2-őt.Meg a kamerába is belekerült pár frissítés.
Amúgy,van telefonomon egy ilyen gyári flip cover + kihajtható tartó,meg ugye egy lencsevédő a kamerára.Ez teljesen megtudja védeni a portól a telefont,igaz?Mert sok helyen olvastam,hogy a kamera legnagyobb ellenfele a por. -
pacsaimario
csendes tag
válasz
kakuk100 #1594 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Akkor ezek szerint nem kéne várnom a gyári frissítésre :/
Ha szépen megkérlek,le tudnád nekem írni részletesen,lépésről lépésre,hogy hogyan kell ezt az egész frissítést csinálni?Még új nekem ez a telefon,és ez a szoftverfejlesztősdi :/ :$ Előre is nagyon köszönöm! -
Baku
aktív tag
válasz
kakuk100 #1559 üzenetére
Ennek több oka is van. Egyrészt még garis a teló, másrészt eddig nem nagyon volt rá szükségem, (tele van a telóm jobbnál jobb appokkal, és eddig nem volt szükségem a rootolásra egyikhez sem), harmadrészt gőzöm nincs róla hogyan kell. Talán ha eljutok oda, hogy hely hiányában le kéne szedni egy pár teljesen fölösleges "gyári" appot, akkor elkezdek foglalkozni a gondolattal. ...
Eddig nem nagyon találkoztam olyan számomra nélkülözhetetlen appal, amihez root kellett volna.
-
Baku
aktív tag
válasz
kakuk100 #1557 üzenetére
A kitkat erősen korlátozza a file másolási lehetőségeket külső SD-re vagy USB penre. Még a saját dropboxod-ból sem tudsz másolni, de pl. amíg én a 4.2.2-vel simán másolom az apk-kat a telóról SD-re ez a kitkat-tel nem megy alapból. Persze vannak kikerülő megoldások ezekre a dolgokra is, de nekem ennyit nem ér egy kitkat frissítés. ..
(A legújabb apk frissítésekbe már beleteszik a kitkat másolási korlátozások kikerülését, pl. állítólag a legújabb dropbox klienssel már lehet másolni. ...)
-
laszlolczka
őstag
válasz
kakuk100 #1293 üzenetére
Szia-szerencsére nem.Download modba ugyanazok vannak ami a 4.2,2-be voltak.A Knox Warranty nem szerepel.Itt megtalálod a rootoláshoz a szükséges fájlokat és a leirást.S4 ZOOM KITKAT UPDATE -- with Custom Recovery, Root Guide, and SD Card Fix Included.Nagyon megéri cserélni a rendszert,odinból a 3.0.9-et használd.
-
Baku
aktív tag
válasz
kakuk100 #1132 üzenetére
Jajjj nehogy elnézést kérj már!
Ez egy FÓRUM, ahol megosztjuk amink van
(legfőképp a tudást és a tapasztalatokat)...
Ha CSAK magánbeszélgetést akartam volna, és CSAK
egyvalakitől, akkor privátban írok...
Biztos mást is érdekel a dolog...Köszönöm szépen!
Szóval akkor a legfőbb előnye a rootolt telefonnak,
hogy ezeket a "jobban beletúrok a rendszerbe" jellegű
appokat is lehet telepíteni, futtatni rajtuk.Valahol azt is olvastam, hogy memóriát lehet felszabadítani,
le lehet állítani olyan dolgokat amik fölöslegesen futnak
a háttérben, és ezzel "fogják" a rendszert...
Tehát jobban testre lehet szabni a teló működését az igényeink szerint...
Igaz ez?Az meg hogy "nyom nélkül eltávolítható" külön előny,
hisz a "kicsike" még nincs 6 hónapos, és - bár ne legyen szükségem rá soha -
nem tudni kell-e még garanciásan szervizbe szaladnom vele...Köszönöm a segítséget még egyszer!
Kellemes, szép napot mindenkinek!
-
Baku
aktív tag
válasz
kakuk100 #1044 üzenetére
És ezek az utólag feltelepített kamera programok lekezelik az optikai zoom-ot is?
Azért kérdezem, mert én is tettem fel 1-2 kameraprogramot, de az optikát naná hogy
nem kezelik le, akkor meg minek?
Pl. Szeretnék egy olyan kamera programot, ami általam beállított időközönként
exponálna egyet-egyet (Pl minden percben). Találtam is ilyen progit, de csak
kamera alapállásban, 1x-es zoommal működik, máshogy nem... -
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #1044 üzenetére
Igen, tudom, de nem mindegyik működik mindenen. Egyébként a kamera alkalmazás nem változtatja meg a kamera drivert. Tehát mondjuk hiába teszem fel az S4 zoom kameráját egy Z1-re, nem fogok tudni vele se hosszú záridős képeket készíteni manuális beállítások mellett, se nem fogok tudni 60fps-sel HD videót rögzíteni
-
rizso
addikt
válasz
kakuk100 #873 üzenetére
Megmondom őszintén, nem követem a Galaxy Camera 2 körüli híreket, nem érdekelnek.
hito: remélem nem 4,8" qHD kijelzőt kap. Szerintem bőven elég a 4,3", vagy esetleg 4,5-4,7" (de mondom, nekem tényleg nem kellene nagyobb), inkább a felbontást növeljék 720p-re, azzal nem lenne problémám. Anyaghasználat remélhetőleg változik, ez a fényes-csúszós műanyag nem a kedvencem. Xenon mellé tegyenek még egy ledes segédfényt a videók miatt, állapotjelző/eseményértesítő led is jó lenne, de egy sztereó hangszórópárt sem utasítanék vissza. Állványbemenet (vagy mi a hivatalos megnevezése) maradjon, az nagy királyság, esti filmezésnél is hasznát veszem, nem kell kézben tartani ~20 dekát. Ja, kameragomb lehetne kicsit "keményebb", túl érzékeny a fókuszálásra, épphogy hozzáér az ember, már fókuszál, nem is kell nyomni - bár ezt te is tudod.
-
mobilefan
aktív tag
válasz
kakuk100 #823 üzenetére
Én örülök,hogy nem minden második kézben látok Zoom-ot
Tesztben lehúzták ennyi.
Már csak a kinézete miatt is,de inkább tartok kompakt méretű fényképezőgépet a fülemhez mint 5-6 colos péklapátot
Egy remek telefon,és ezt a Zoom tulajok is tudják,a többi nem lényeg.Előre is BUÉK
-
mobilefan
aktív tag
válasz
kakuk100 #814 üzenetére
Hagyjuk a Mobilarénás tesztet...(nekem nem mérvadó)
Én se cserélném le semmire.
Win8 kilőve,másban meg nincs jó kamera...
808-at én is a symbi miatt adtam el,amúgy egy remek telefon az is....
A kettő között azért van némi hasonlóság, mint pl a hangszóró. Eddig ebben a 2 telefonban láttam ilyet (meg anno az N95-be) hogy olyan szinten tisztán és erőteljesen/hangosan szól,hogy ajjajjrendesen van basszus benne
Telefonálás közben is elég ha 2-esen van bőven hallok mindenkit..
Hány telefonom volt ilyen vérszegény hangszóróval,mikor kihangosítottam recsegett illetve komolyabb utca zaj mellett nem is lehetett hallani..(pl optimus f6)
Fülessel is nagyon meleget szól.
Igazi multimédiás telefon(haverom most vesz 808-at,mert ő szereti a symbiant és leváltja az N8-at)
Majd nyomok fel tesztfotókatDe azért mikor meglátta tegnap a telefont ennyit mondott : "Anyád"
-
rizso
addikt
válasz
kakuk100 #798 üzenetére
Hogy megszokom-e, passz. Csak ezért nem akarom szervizbe vinni, főleg nem most az ünnepek előtt. Akit érdekel, az megnézheti/meghallgathatja, hogy mennyire hangos, itt egy letölthető videó (66MB).
-
rizso
addikt
válasz
kakuk100 #792 üzenetére
Ja, egy kameravédő nem ártana - bár akkor meg lassan már ott tartunk, hogy én vagyok a telefonért, és nem fordítva...
hito: kösz a felajánlást, de van egy bevált tokom, azt nem akarom lecserélni, nekem csak egy kameravédő kellene (olyat meg nem találtam külön ebay-en). De lehet, hogy más típushoz való is passzol a Zoomra...
-
rizso
addikt
válasz
kakuk100 #790 üzenetére
Ja voltam bent, visszakaptam, csak már nem volt időm írni, kellett mennem melózni. Kamera tiszta, készüléket nem barmolták össze (1-2 hajszálkarc lett csak rajta, de igazából azok sem látszanak). Viszont az kicsit szarul esett, hogy még annyit sem mondtak, hogy "bocs". Nem várom el, hogy kirúgjanak ezért valakit, tényleg nem, de annyi azért jól esett volna, hogy azt mondja valaki, "sajnálom a kollégák nevében is, hogy eddig elhúzódott a javítás" - talán ez lett volna a minimum. Na mindegy, most már nem számít (azért egy email még írok a kedves samsungnak is), végre visszakaptam
-
rizso
addikt
válasz
kakuk100 #788 üzenetére
Nem normálisak, tényleg. Állítólag holnap reggel már mehetek érte. Szerintem olyan 10 körül odaszédülök, de ha nem lesz meg, akkor tényleg előveszem az igazi paraszt stílust (pedig nem szoktam az lenni, általában akkor is higgadt vagyok, mikor nem kéne). De az is kész vicc, hogy a kolléga azt írja, hogy visszakapom az árát, aztán senki nem keres utána, én kellett bemenjek 2 hét után, hogy na mi van már. Erre meg közlik velem, hogy holnap jön a javított telefon? Mi ez? Ha nem mentem volna be tegnap, akkor szerinte még mindig várhatnék, hogy majdcsak történik valami. Ha ugyanolyan porosan, ne adj' isten összekarcolva kapom vissza, akkor megetetem velük ott helyben...
-
rizso
addikt
válasz
kakuk100 #786 üzenetére
Otthon eddig csak T-mobile-on keresztül szervizeltettem Samsung telót, de tuti, hogy a sima Samsung szerviz sem rossz.
Én most jöttem meg a szervizből. Valakit fejbe tudnék lőni, komolyan mondom. Tegnap ugye úgy küldtek el, hogy ma 13 óra után menjek be, ott lesz a megjavított telefon. Ma 17 után elmentünk párommal, megint kivártuk míg sorra kerülünk (ez kb. minden alkalommal fél óra), erre a fickó közli, hogy nincs náluk a telefon, majd holnap jöjjek vissza, addigra tuti itt lesz. És mikor felelősségre vonnék valakit, akkor csak megy az egymásra mutogatás, senki nem vállalja fel, hogy hibázott. Kész vicc, amit művelnek...
-
-
gretzky77
veterán
válasz
kakuk100 #773 üzenetére
A zoom elött 808-at használtam,nagyon szerettem csak ugye sajna a symbit kinyirták! Miután a zoomnál jelentősen kiáll az objektiv azt nem akartam,hogy sérüljön! Kicsit én is olyan vagyok mint hito nem sokat bírnak nálam a telók! A wp tetszik mint rendszer a nokia camera progi is elég sok beállitással bír persze az optikai zoom nagy királyság az hiányzik,de nem gondolom,hogy megbánom egyelőre tetszik a 925!
-
hito
nagyúr
-
gretzky77
veterán
válasz
kakuk100 #768 üzenetére
Nem volt bajom vele,rengeteget ülök autoban mászkálok mindenfelé és kicsit kényelmetlennek találtam,illetve féltettem ha a kocsiba ide oda rakosgatom nehogy sérüljön a kamera! Tényleg jó telo pedig nem nagyon birom a samut de ez jó lett! Elöbb utóbb 1020-at szeretnék,csak még kicsit drága nekem addig ismerkedésként egy 925 lett!
-
rizso
addikt
válasz
kakuk100 #767 üzenetére
Óhh, akkor elnézésed kérem, kollegina
A 1020 körüli "hype" szerintem is túlzás, de hát valamivel el kell adni a nem tudom hányadik ugyanolyan nokiát (kamerát leszámítva) - bár tudjuk, samsung és a többi gyártó is szeret nagyon hasonló készülékeket piacra dobni. Abban is igazad van, hogy a Zoom nem csak a fotózás miatt jó, hanem telefonként is megállja a helyét. Hívások minőségével nincs gondom, gyors, stabil a rendszer, nem lassul, nem fagy (páromnak 4X van, tudom miről beszélek), tényleg nincs vele gondom. Persze, egy értesítő led jó lenne rá, a xenon mellé egy ledes vakut is elfogadnék, és azzal sem lenne bajom, ha kicsit finomítanának a formán. De amúgy tényleg elvagyok vele, nem is gondoltam még a cseréjére...
Az én ügyem...már szánalmas. Csütörtökön jött az email a szerviztől, hogy "Wir bitten Sie um etwas Geduld" - kösz, az így bő egy hónap után nem nagyon van már. Ha csütörtökig nem jeleznek, akkor most már tényleg mérgesebben kell beszélnem velük.
-
mumk1
addikt
válasz
kakuk100 #725 üzenetére
A tulajdonos, én.
Most viszont kaptak Next Business M csomagot, úgy hogy lehet dumálni.Különben lehet bennem van a hiba, de én alig várom hogy befejezzek egy hívást. Érthetetlen, hogy tudnak emberek órákat fecsegni telefonon.
Mindegy, legalább ennyi előnyöm származik belőle. -
rizso
addikt
válasz
kakuk100 #712 üzenetére
Mondjuk 13GBP már számít, ne hagyd annyiban. Írj az eladónak, hogy mi van. Ja, láttam, hogy mindenki ezerrel frissített-rootolt, és hogy végül mindenkinek sikerült is
Ha meglesz a Zoom, azért majd rákérdezek, hogy kapok-e valami kis apróságot, amiért ennyi ideig szarakodtak vele. Mi van, ha nincs tartaléktelefonom? Vegyek addig egy másikat? Merthogy meg sem kérdezték, hogy kérek-e cseretelefont.
Laptop. Ja, biztos hamarabb meglesz, főleg, hogy a 2 napja írt emailemre még választ sem kaptam...
-
-
gretzky77
veterán
válasz
kakuk100 #700 üzenetére
Elinditom a kingot pàr perc mùlva kiirja hogy server connected error retry vagy quit de ha arra nyomok hogy quit akkor bezàr mindent ès kilèp! ha nem kell net akkor mièrt nem csatlakozik? az elöbb be volt àllitva, hogy usb netmegosztàs csatlakozott de a fetching facts..... nàl leállt
-
hito
nagyúr
-
gretzky77
veterán
válasz
kakuk100 #692 üzenetére
Köszi màr fel is raktam a romot elöször irta a règebbi kam szoftot majd inditottam a kameràt kiirta,hogy türelem frissiti a kamera szoftvert megcsinàlta megnèztem ès màr a 02 vègü kamera szoft van fent most jöhet a root! A kingroothoz kell internet ill. milyen módba kell tenni a telòt mert egyelőre nem akar csatlakozni a telóhoz illetve iternet connection failed cimmel leàll a progi ès kilèp!?
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #684 üzenetére
Minden más topicba tudsz linkelni, csak ide nem? Nekem működik
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #680 üzenetére
Ide nem tudod belinkelni. Be tudtam lépni, úgyhogy megpróbálom neki valahova feltenni majd (feltéve ha ma még letölt). Azt még nem tudom, hogy hova teszem fel, mert dropbox-omban már nincs ennyi hely.
Linkelni ide egyébként úgy kell, hogy a szót ahova a linket szeretnéd illeszteni kijelölöd, rányomsz a szövegdoboz alatt a link ikonra, feljön egy kis ablak, oda beilleszted a linket, leokézod és kész.
-
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #654 üzenetére
Sajnos ellenkeznem kell a leírtakkal. Nem megyek a fejem után, a Te leírásod alapján mennék, de (és elnézést a kritikáért) sokszor összecsapva, ködösen írod le a teendőket, ezzel összezavarva azt akinek segítenél, és ebből kifolyólag sok kérdés merül fel, amik még mindig megváloszatlanok maradtak. Ez nagy valószínűséggel azért van, mert neked sokminden egyértelmű, és úgy kezeled, hogy biztos másnak is az, pedig nagyon nem.
System mappa témája:
a system mappában pontosan 19db almappa található. Ezek egyike az etc. Amit nekem küldtél, abban két mappa van, egy csc és egy etc. Itt kapásból nem írtad le, pedig 4x rákérdeztem, hogy mely fájlokat mely mappába kell bemásolni, adabszurdum valamelyiket csak a gyökér systembe és így tovább.
Az infó hinyában minden lehetséges módon bemásoltam a csc fájlokat a system mappába és az almappákba (tehát az általad küldött etc-ből bemásoltam a system\etc-be, a csc fájlokat simán a system gyökérbe és egy létrehozott system\csc-be is) mégse működött, *#1234#-re változatlanul azt írta, hogy csc: unknow.Remélem nem volt sértő amit írtam, inkább építő kritikának szántam, a jövőben sokkal hatékonyabban tudnál segíteni ha szájbarágósan, pontokba szedetten írod le a teendőket, azt feltelezve, hogy abszolút kezdő a másik. Az eddig segítégekért változatlanul hálás köszönet és tényleg nem bántásnak szántam a dolgot, hanem azt írtam le ahogy megéltem az eseményeket. Ha van még kedved válaszolhatsz a felmerült kérdésekre, örömmel venném az új infókat, tényleg szeretném ha nem sétésnek vennéd a leírtakat
"Miért lennél kiszolgáltatva nekem?" <= ezt meg azért írtam, mert a mellékelt ábra szerint gretzky-vel hülyék vagyunk az egészhez
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #632 üzenetére
Én meg bemásoltam a CSC-t a systembe, de semmi nem történik, CSC-re ugyanúgy unknow-t ír.
Pontosan mit és hova kell bemásolni? Összesen 7 fájlt másoltam. Abból amit küldtél a CSC könyvtárból a 4 fájlt a system-be, utána semmi nem történt, így bemásoltam a system\CSC-be (ezt a könyvtárt létre kellett hozni). Abból amit küldtél az etc-ből bemásoltam a 3db fájlt a system\etc-be. Így kell? Ha nem akkor pontosan melyik fájlokat hova, melyik alkönyvtárba?
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #621 üzenetére
Hát ilyet még nem hallottam, sajnálom
Pedig nekem még tényleg soha semmi problémám nem volt. Rendeltem már szinte a világ össze tájáról, mindig minden ideért időben. Mondjuk ez semmit nem jelent.
Én is addig vagyok ilyen optimista, amíg egyszer meg nem ütöm a bokám e-bayen.
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #615 üzenetére
Ebay. Engem még soha nem ejtettek át, pedig vettem már a tengerentúlról 150ért laptopt, meg elég sok drága dolgot. Egyébként nem az eladónak kell ilyenkor írni (illetve neki is először), hanem az e-baynek. Ha igazad van azonnal kérdés nélkül leemelik az eladó számlájáról a pénzt és utalják is neked. Nagyon jó a vásárlók érdekeinek védelme az e-bayen, már majdnem túl jó, az eladókat szinte semmi nem védi. Amint panaszt tesz a vásárló és igaza van, irgalmatlanul szankcionál az oldal az eladón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest