- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norcikácska
csendes tag
válasz
mobilefan #1102 üzenetére
hát ez remek,köszönöm a gyors választ és jó végre látni hogy nem csak én készitem ki az asszonyt az állandó telefonos kérdéseimmel hanem már lesz kikhez fordulnom,szal,remélem nem fogok benne csalódni mire rá szántam magam bár kijelzőben jobb az s3-4 de nem azért veszem a zoom-ot hogy a kijelzőjét bámuljam hanem hogy szebb és stabilabb képeket készítsek vele mintaz s3-4-el,átolvastam a fórum első oldalát hát nem semmi ami kritikát kapott a zoom(szegény)
-
rizso
addikt
válasz
mobilefan #1015 üzenetére
Érdekes dolog ez a kémkedés, az egyszer biztos. Itt ugye nincs állapotjelző led, hogy most aktív a kamera vagy sem.
Zoom tulajok közül senki másnál nem csinál olyat a kamera, hogy csak úgy "nyújtózik" egy gyorsat? Az első telómnál is csinálta egy idő után, és most a másodiknál is elkezdte. Általában akkor, ha aktiválom/deaktiválom rajta a mobilnetet/wifit. Egyszer-kétszer olyan is volt/van, hogy nem megy vissza a helyére a kamera.
-
Baku
aktív tag
válasz
mobilefan #848 üzenetére
Ahogy a képen is látszik, a kijelző zabálja el a ménkü nagy részét....
Már az N95-nél megtanultam (pedig annál macerásabb volt az állítgatás),
hogy ha a képernyő fényereje mindig CSAK annyira van állítva, amennyi
a kényelmes szemrevételezéséhez szükséges, (és nem süti ki a szememet),
akkor azt meghálálja az akku hosszabb ideig tartó energiaszolgáltatással....
(Na ezt sikerült jó körmönfontan összeraknom...)
Szóval kisebb fényerő, több nafta marad másra...
Nekem hasonló igénybevétel mellett folyamatos Wi-Fi-zéssel, de kis fényerejű
kijelző használattal 2 napos az ZOOM akksija... -
Baku
aktív tag
válasz
mobilefan #847 üzenetére
Elgondolkodtató, hogy a mai kütyük szinte már kávét főznek, és ágyba hozzák a reggelit,
(mindamellett, hogy alapból "csak" telefonnak készültek),
de egy ilyen viszonylag egyszerű dolgot, amit a hi-fi tornyok, vagy music centerek
20 évvel ezelőtt kapásból megcsináltak, arra most ezek képtelenek...Egyébként "hardveresen" sikerült "átvágnom" a Gordiuszi csomót, de a végeredmény
kevesebb lett, mint elégséges...A jó öreg N95 audio-video kábelét csatlakoztattam a ZOOM-hoz.
A 4 pólusú 3,5-es jack minden gyűrűjének kivezetése megvan a másik végen
RCA csatlakozóval...
A 2 (L-R) kimenetet egy közösítővel összehoztam MONO-ra, és a jelet visszaküldtem
a mikrofon bemenetére...
Zenelejátszót elindítottam, és utána a felvételt is...
Sikerült ugyan a kísérlet, de egyrészt sajnos csak MONO lett,
(mivel nincs meg a bemenő 2 csatorna, csak 1 mono van),
viszont a nagyobb baj, hogy ezen a csatornán annyira le van butítva a hangminőség,
hogy csak - megközelítőleg - diktafon minőségű felvételt sikerült produkálni.
(Nincs dinamika, szűk a frekvencia tartomány, stb... Szóval SOKOL rádió quality...
(Ha még mond ez valakinek valamit...) -
rizso
addikt
válasz
mobilefan #829 üzenetére
Azért el tudnám viselni, ha nem ilyen fényes burkolatot kapna az utód (már lesz ilyen), hanem azt a kicsit gumis hatásút, amit az S4 Active is megkapott.
Én is bírom, mikor megbámulják, de egy "zsebbarátabb" kivitelnek is örülnék, amit könnyebben lehet ki-be rakni. Pl. valami ilyesmi megoldás már simán jó lenne.
Hogy az F6 vagy a Zoom az erősebb, passz. F6-ot nem ismerem, de szerintem kb. egy kategória a két teló hardvere. Merülés sok mindentől függhet, pl. a háttérben futó alkalmazásoktól...
-
rizso
addikt
válasz
mobilefan #826 üzenetére
A teló működik, teszi a dolgát, a tulajok elégedettek vele, annak meg nincs értelme, hogy mindennap beírja valaki, hogy "mennyire szeretem a telefonom"
Én szilveszterkor csak a Zoommal fotóztam. Miután elküldtem öcséméknek a képeket, a barátnője csak ennyit mondott: "brutál gyönyörű képeket lő a bumszlifonod".
De hogy legyen miről beszélgetni: remélem lesz folytatása a Zoomnak, és a javítások között lesz:
- kicsit kompaktabb kivitel
- eseményértesítő led
- xenon mellett extra led, amit lehet használni videózás közben és zseblámpaként is
- esetleg sztereo hangszórók (bár ez az egy is elég frankón szól szerintem)
- S4 Active szerű burkolatVélemények?
-
kakuk100
őstag
válasz
mobilefan #821 üzenetére
Szia!
Örülök, hogy Neked is ez a véleményed.Egyre többen vagyunk akik megszerették a Zoom-ot. Azért említettem a Mobilaréna tesztet, mert ha az elején beleolvasol a fórumba láthatod, hogy milyen sokan látatlanba írtak rossz véleményt a teszt hatására, és a teszt hatásara nem vették meg a Zoom-ot. Szerintem bánhatják dolgot, mert aki megvette az szinte mindenki megszerette.
Minden Kedves fórumozó Társamnak és Zoom tulajnak nagyon Boldog Új Évet kívánok, és sok örömöt a Zoom telefonjában. -
kakuk100
őstag
válasz
mobilefan #813 üzenetére
Szia!
Gratula a telefonhoz! Örülök, hogy ez a véleményed. Akinek van Zoom-ja annak teljesen más a véleménye mint. Pl. a Mobilaréna tesztben. Kicsit jobban be kellett volna állítani a kamerát és nem ált. módban hagyni mindent. Na nem baj. Én is nagyon szeretem és semmiért el nem cserélném a mai telefonok közül.A 808 amat én eladtam. Már nagyon untam a symbiant
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest