- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csszorsi
csendes tag
áá én itt csak a zoom fórum miatt regiztem nem tudom mit hogy kell itt keresni állítgatni
igen természetes fényen is meg bent is
de nem is lényeges annyira mert nagyon beleástam magam a fényképezős mobil témába és lehet xperia Z lesz vmelyik.... láttam lehet hozzá lencséket is vennieszem megáll .... szóval durva mik vannak manapság, pedig nagyjából azért képben vagyok a technikai újdonságokkal
T-nél kell vmit buherálnom, mert most jár le a hűségem és max 100 körül... igen tudom a Z1 és a compakt az mr magasabb ár, de a Z is talán jó, na meg ez a zoom, vergődök nagyon -
csszorsi
csendes tag
teljesen jó! szuperek! engem meggyőzött!
ami nekem van most fényképező az ehhez képest extrafO$
kösziiiiesetleg ha kedved időd engedi megteszed, hogy nyomsz velük 1-2 makrot? nekem a munkám miatt ez lenne a legfontosabb funkció...
akár egy virág akár egy háziállat, vagy bármi
(mindenkép vaku nélkül)
Nagyon köszi -
csszorsi
csendes tag
hito:
függtlenül, ok extra tartozékok mint tok nincs hozzá...de szépen csúszik lefelé az ár
http://www.argep.hu/product_2296749.htmlazt tudjátok, hogy esetleg mit jelenthet a SM-C105 és az SM-C1010??? itt árgépen vettem észre, hogy egyiket így másikat úgy jelölik....lehet vmi javított változat?
-
csszorsi
csendes tag
igen én is a T-nél szúrtam ki, elvileg Mozaik S-M el hozom el, ( bár nem tudom milyen kedvezményt adnak rá, most jár le a hűségidőm) és épp hasonló kütyüre vágytam...majd elkezdtem keresgélni róla és nagyon meglepett és elkeserített a MA teszt
de még jó, hogy nem adtam fel, mondván annyira csak nem szar és végig olvastam a hozzászólásokat is
még mindig azzal állok hadilábon, hogy hova fogom tenni, ha csak el akarok szaladni vhova (se zsebes cuccom, se táska, max egy nagyobb tárcám van..ti zsebben hordjátok?(mondjuk ff-ként talán nektek több zsebetek van
)
-
csszorsi
csendes tag
Köszönöm, tiédet is mind végignéztem
Szuperek amúgy!
köszi
Én a mindennapokban kb 10-20 kattintásra használnám a munkám miatt a makro lenne nagyon fontos rajta.
Aztán ott van a közelgő nyaralás, ott pl reggeltől estig fotóznék az tuti, majd napközben feltöltöm valahol
Egy normál okostelót 1 napig tudok használni, folyamatos netezés mellett, mármint emailek-fb-viber ilyesmikkel, néha böngészés, feltételezem a fotózás sokat levesz ebből.
Az a fránya értesítő fény nekem is hiányozni fog, bár anno Ace volt, azon is már hiányzott -
csszorsi
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon megörültem mikor átrágtam az egész MA tesztet+ a 800valahány hszt h a végére csak kiderült, hogy jó a masina
Tudnátok pár infoval szolgálni?
Makroban milyen képeket készít? Esetleg pár képet megnéznék, már az összes linkelt oldalt, tesztet átrágtam
Illetve az akksi hogy bírja?
Egy töltéssel mennyi kép-video -játék-telefon-fb fér bele?
Most egy finepix ax200 as kompaktom van már nagyon szenvedős vele a fotózás, attól már minden jóbb brmit is veszek, úgyhogy nem várok sokat a s4 zoom-tól, csak kicsit legyen jobb a mostaninál
később is biztos lenne még kérdésem, előre is megköszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest