- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baku
aktív tag
válasz
Valaki87 #1575 üzenetére
Azért a 2300-as akksit ne hasonlitsuk már a közel 10.000-eshez!
Egy 1A-os Power bankkal a zoom is elmenne 4 napig. ...
Nem véletlenül csinálták cserélhető akksisra a zoomot,
és az sem az, hogy van hozzá gyári akksi külső töltővel,
mint "szeriafelszerelés" ....Ilyen képet meg ezen kívül egyelőre egyetlen telóval sem csinálsz
(egyelőre) 500 méterről. ... -
spenglerjoci
tag
válasz
Valaki87 #1571 üzenetére
Ja....értelek. Hát mondjuk nekem is van a Zoom mellett egy Galaxy Note 2 egy 9300mah-es akksival és ott kb. 24 óra kijelzőidő van
úgyhogy kb. hetente töltöm. Vagy ha nagyon sokat tolom a Real Racing 3-at meg a Modern Combat 5-öt akkor 2 nap alatt is le tudom meríteni....de eddig az volt a rekord. De akkor kb. 60-70%-os fényerőn toltam szinte egész nap...és így merült kb. 3 óra alatt 5-6%-ot.
-
spenglerjoci
tag
válasz
Valaki87 #1568 üzenetére
Én inkább vettem volna bele egy új akksit. Vagy lehet nem is az akksival volt gond. Nem tudom.....csak mert nekem 3-4 napokat elmegy egy feltöltéssel úgy hogy ez a telefonom, fotózok is vele és néha felmegyek netre is. De a rekord 5 nap 17 óra volt....kicsit följebb ott van a screenshot. Az én Zoomom pedig 3 hónapos de van hozzá 2db gyári akksim. :-)
-
spenglerjoci
tag
válasz
Valaki87 #1564 üzenetére
Persze. Sőt mivel kevesebb pixelben kell előállítania ugyanazt a minőséget mint 16 mp-ben ezért talán valamivel jobbat is. Csak ugye kevesebb részlet lesz. De én is általában 10 megapixellel szoktam fotózni és az nagyrészt mindenre elég viszont nem foglal olyan sok helyet mint egy 16 megapixeles kép. Aztán ha van valami különösen jó téma akkor kapcsolok 16-ra. De szerintem lényegi különbség nem nagyon van a felbontások között minőségben, úgyhogy bőven jó képeket csinál a Zoom minden felbontáson.
-
VigO
tag
-
spenglerjoci
tag
válasz
Valaki87 #1527 üzenetére
Én szívesen mutatok akárkinek olyan éjszakai képeket amiket semmilyen kompakt géppel nem csinálnak utánam....nem hogy telefonnal :-) amúgy hobbi fotós vagyok már 4 éve így egyetem mellett szóval én tanúsíthatom hogy ha valaki ért hozzá és szöszmötöl a fotózással az meg is kapja a jutalmát...tényleg eszméletlen hogy milyen képességek vannak ebben a kamerában....
-
-
Baku
aktív tag
válasz
Valaki87 #1508 üzenetére
Sajnos valóban étkes a kicsike. ... :-( Nekem is úgy sikerült lejjebb szorítani a kijelző fogyasztását, hogy inkább kézzel állítom a fényerőt a mindenkori minimálisan elégségesre, és használom a Pixel Battery Saver alkalmazást is ami kikapcsolja a pixelek X % - át. Így fogyasztási statisztikában már a Google szolgáltatások vannak az első helyen. ... :-(
-
Baku
aktív tag
válasz
Valaki87 #1498 üzenetére
Welcome here!
Nekem eddig egyszer csinálta 10 hónap alatt a múlt héten, bekapcsolás után. Előtte néhány nappal a Pixel Battery Saver - t raktam fel. Lehet hogy van köze hozzá, lehet hogy nincs. Az optikát nem tudja tönkre tenni mert védelmi funkcióval látták el szerencsére: Ha akadályt észlel, visszamegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest