Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandusek
tag
Tud valaki segíteni? 4.4.2-es rom van a telómon. Vissza lehet rakni a 4.2.2-es romot vagy nem lehet downgradelni? Nem knoxos.
-
Tobiás
csendes tag
Esetleg csere sima s4-re is szóba jöhet!
-
Tobiás
csendes tag
De ha valakit érdekelne olcsón oda is adom így ahogy van,kemény egy hónapos lesz a készülék.
-
Tobiás
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen telót de kint Amerikában, jó mert telefonálok itt vele és a fotózás is jó.
Amit szeretnék kérni tőletek az, hogy két hét múlva megyek haza és kellene rá egy Magyar rom és az itteni AT&T helyett T-mobilon használnám.
Szóval valaki megtudja csinálni ezt nekem,persze nem ingyen gondoltam.
Budapesten lenne a legjobb.
Üdv Attila! -
Baku
aktív tag
válasz musicryder #1679 üzenetére
Szívesen! Sok szerencsét!
-
Baku
aktív tag
válasz musicryder #1677 üzenetére
Nem nagy ördöngősség, de jobb, ha gyakorlott szakemberre bízod, mert el lehet cseszni....
Kell hozzá rutin, tapasztalat, kézügyesség, és néhány speciális célezköz, nameg abszolút
pormentes, és antisztatikus környezet ....
Én a tabletemet szakemberre bíztam... Ha kell a kijelzőüveget is beszerzi:99c-shop.com Kereskedelmi Kft.
E-mail cím: info@99c-shop.com
Telefon: 0036203993799
Érintőüveg csere, beépítés -
musicryder
tag
Sziasztok!
Úgy alakult a helyzet, hogy az öcsém nekem adta ezt a " csodát ", hogy csináljak vele azt amit akarok és mivel számomra egy teljesen felesleges eszköz így el szeretném adni, viszont előtte kicsit rendbe kéne hoznom...
A fő probléma, hogy a telefon leesett ( kb fél éve és ezért is cserélte le ) és felül a szenzoroknál elpattant a plexi... A szenzoroknál pl már hiányzik is és a plexit kéne lecserélnem a telefonon... A neten már nézelődtem és pár ezerért ( 3-4 körül ) lehet hozzá rendelni... A kérdésem pedig ehhez kapcsolódik... Valaki már cserélt otthon saját kezűleg plexit ezen a készüléken vagy inkább ne is erőltessen és vigyem GSM-be?Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
imiapa
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan gondom van s4 zoomommal,hogy pontok jelenek meg a fényképeken nem tudjátok mi okozhatja?
-
migabi24
nagyúr
Senki nem akar most ilyet venni? Mikor 35 ezerért van a telekomnál
-
stamas80
tag
Ha az újratelepítés sem segített, akkor lehet hogy az általad használt FW verzióval van valami gond. Tölts le egy másikat a sammobile-ról, és próbáld azt.
Elméletileg ugyanott találsz régebbi FW-t is, amit szintén fel tudsz tólni az Odin-nal.
Ha ez így nem egyértelmű, akkor nagyon olvass utána, és minden FW újratöltést csakis teljesen feltöltött akksival kezdj el! -
Baku
aktív tag
válasz stamas80 #1667 üzenetére
Köszi , hogy megnézted . Szinte biztos voltam benne hogy csak nálam szaródott el a gyári billentyűzet .... Perszehogy MB....
Valaki tudna segíteni abban hogy tudnám visszatenni az eredeti gyári 4.2.2-őt???
Egyáltalán lehetséges????
Minden nap visszasírom a gyári állapototot, soha semmi gondom nem volt vele....
Amióta frissítettem, folyton csak bosszankodom .... -
rizso
addikt
Én megint a lezárt képernyős zenevezérléssel szívok. Hard reset után egy ideig jó volt, és most már megint nem megy.
Illetve olyanokat is produkál, hogy leáll a névjegyek alkalmazás. Mondom oké, végülis nem egy alap funkcióról beszélünk...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Baku
aktív tag
válasz stamas80 #1665 üzenetére
Köszönöm, ha van időd és türelmed foglalkozni a problémámmal!
Bár szerintem ez egy ilyen saját "egyedi" X-akták probléma lehet nálam, de hátha....
Én mára már feladtam a küszködést és a bosszankodást vele...
Telepítettem a SMART KEYBOARD PRO-t. Lenyűgöző a sokoldalúsága, a tudása,
és legfőképp a testre szabhatósága...
Eddig azért is ódzkodtam az újabb billentyűzet feltelepítésétől, mert többnyire hatalmas méretűek
(5-6 giga) de ez csak 1,5.... Ez még belefér.... :-) -
stamas80
tag
Szia Baku!
"Hard Reset Samsung Galaxy S4 Zoom: Method Two
Turn off your Samsung Galaxy S4 Zoom
Press together volume up + home button + power button simultaneously (ezt nyomva is kell tartani mind a 3 gombot.)
Once Samsung’s logo is displayed, release your hands
Use volume buttons to navigate to “Wipe data/Factory reset.
Use the Power button to select your option
Select “yes” with your volume buttons and select it with power button
Select Reboot System Now"
Ez nagyjából mindegyik Samsungnál így működik!
[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan kell hard resetet csinálni?
A YouTube -on találtam egy videót
amin a bekapcs+volume gombbal
csinált ilyet a mókus, de nálam nem
akar működni. Én csinálom rosszul? -
djcool
tag
Ok,csak reménykedtem, hogy lesz belőle még valami és nem csak béta tesztelők voltunk, mi S4 Zoom tulajok.
Egy oldalon találtam S4 Zoom Android 5,0-ra frissítési lehetőséget,de nem volt típusmegjelölés ( C101/ C105 ) és szerintem CM lehet...
Majd otthonról linkelem az oldalt.Elvileg -ha a Samu nem cseszi el- gyorsabb is lehet picit a Zoom-unk a Lollipoptól...
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
VigO
tag
Hello!
Én úgy tudom, hogy az S4-nek és az S4 Zoom-nak csak annyi köze van egymáshoz, hogy egy szériához tartoznak, tehát kb egy időszakban jöttek ki. Még az S4 mini-nek is csak annyi köze van a Zoom-hoz, hogy talán a kijelzője ugyanaz. A hardver teljesen más.
Szerintem attól nem függ a Zoom frissítés kérdése, hogy az S4-re van-e. Ettől függetlenül várjuk szeretettel.
TomI
-
djcool
tag
Esetleg valakinek valami infoja nincs, hogy akkor most lesz-e Lollipop az S4 Zoom-unkra?
Mert ha az S4 megkapja, akkor ennek is vinnie kéne-vagy rosszul gondolom?
K Zoom-ra meg nem akarok váltani, hiányozna az állványra csavarozhatás....A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
VigO
tag
Sziasztok!
Kiszúrtam a VIBER-rel!!
KitKat frissítés után feltettem ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovmobile.appopslauncher
(Van több féle, ez jött szembe és szimoatikus.)
Azt a menüpontot pótolja, amit a Samsung kivett a natív KitKat-ből, ahol be lehet állítani az alkalmazások jogosultságait.
Elvettem a vibertől a kamera hozzáférés jogát, és hipp-hopp, nem tudja nyitogatni a kamerát. Szerencsére nem is fagy. Tudom ajánlani!
Ja, nem kell hozzá root!
TomI
-
rizso
addikt
Elvileg felrakja plusznak, és választhatsz, hogy mit használsz.
Más: Budapesten (esetleg az Örshöz vagy pedig a Mammuthoz minél közelebb) hová érdemes vinni, melyik szervizbe? Legjobb az lenne, ha meg lehetne beszélni velük, hogy rendeljék meg a kamerát hozzá (megint beporosodott), és ha megjön, visszamennék kicseréltetni.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Baku
aktív tag
Nekem sajnos beteg a billentyűzet. (ahogy fentebb már leírtam), és nagyon idegesítő, és lassú vele boldogulni... Nem lehet csak ezt valahogyan frissíteni, vagy lecserélni? Nem akarok +1 új billentyűzet appot felrakni. A google samsung billentyűzet 18 mega a Playen . Ha ezt felrakom, akkor nem lecseréli a meglévőt, hanem pluszba felrakja ugye? GOOGLE-billentyűzet
-
rizso
addikt
Nekem nincs gondom az ekezetek irasaval, wddig is ilyen volt. Ami valtozott, hogy most nem ugrik vossza a spec karakterekrol a betukre, eddig mintha ez igy lett volna.
De hogy miert nincs most lockscreenes zenevezerlesem...
-
VigO
tag
Sziasztok!
Nekem is tegnap előtt ajánlotta csak fel a frissítést. Meg is csináltam, előtte-utána is factory-reset-tel. Nekem pont ugyanúgy működik a billentyűzet (saját samsung billentyűzet).
Ha hosszan nyomom pl. az "a" karaktert, felugrik fölötte a változatainak csoportja, elengedés nélkül ráhúzom az ujjam, amelyik kell, amelyiken elengedem, azt írja be.
SM-C101
4.4.2TomI
-
rizso
addikt
Eddig én sem látok sok előrelépést, viszont annál több dolog van, ami idegesít benne...
-
Baku
aktív tag
-
rizso
addikt
Ujabb nyoszorges: lezart kepernyos zenevezerlest hol lehet visszakapcsolni? Nem talalom. Illetve ami meg nagyon idegesit, az a kepernyo elfordulasa. Ha ki van kapcsolva, egy csomo program fordul el, ha meg be vam kapcsolva, minden forog ossze-vissza, ha akarom ha nem...
-
rizso
addikt
Tévedtem, az energiatakarékos módon belüli érintés-visszajelzés letiltása volt a gond...
-
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Ma frissult a kicsike 4.4.2-re, es ezzel egyutt elszallt a rezges gombok erintesere. Az opcio megvan, de nem engedi bepipalni. Otlet?
-
Baku
aktív tag
válasz pacsaimario #1642 üzenetére
Na azért ennyire nem írnám le a zoomot... Nekem 4.2.2-őn semmi gondom nem volt vele. Sem lassú nem volt, az optika talán ha 2-3 alkalommal nyílt ki, kezdettől lencsevédőt használok, így por nuku...
Ott viszont nagyon elcseszték a samuék, hogy egy ilyen készülékhez alapból normális lencsevédőt kellett volna adni...
Most vettem egy ratyi gagyi kínai led projectort. (Arra amire nekem kell megfelel, nem vártam tőle csodát...)
25 ropi az ára, de olyan első osztályú szilikongumi lencsevédő van rajta, hogy le a kalappal...
A zoom miért nem érdemelt meg egy hasonlót????Az akku használattal is ki vagyok békülve: Egy ilyen tudású készülék, ilyen felbontású és fényerejű kijelzővel ennyit kell hogy zabáljon, nincs mese. Nekem átlagos használat mellett (egész napos wifi vagy 3G kapcsolattal) 12-14 órát bír. Ez nekem általában elég. Ha netán mégsem, mert úton vagyok, akkor van egy plusz akkum külső töltővel, így elvagyok...
Aki extra hosszú készenlétre vágyik, az vegyen Nokia 5110-et, az egy hétig is bírta...
Most ettől a buta és elcseszett 4.4.2.-től vagyok ki(t)kattanva, de ezt is megoldom hamarosan... -
pacsaimario
csendes tag
Valójában ezt az egész S4 Zoom-ot elcseszték,nagyon gyenge,lassú telefon lett,és megbízhatatlan.Meg ez a kamera porosodós dolog is egyszerűen vicc.És akkor még nem is említem meg,hogy a viber,skype miatt a kamera össze vissza löki ki magát.A gyenge akksi idő az oké,sok telefon nem bírja tovább. De túl kényes ez a telefon,és a belseje mint mondtam,túlságosan gyenge.Nagy laggol a menü,egy csomó alkalmazás leáll néha.És ennek nem a rendszerhez van a legtöbb köze,mert 4.2.2 se volt nagy szám,sőt!
-
Baku
aktív tag
.... és ami még nagyon bosszantó: Nemrég vettem egy tabletet, gyárilag 4.4.2 van rajta, és egyik általam felsorolt hibát vagy hiányosságot sem produkálja, amit fentebb felsoroltam....
Szabadon másolok, törlök áthelyezek bármit bárhonnan, és a billentyűzet is tökéletesen működik...
Tehát csak a Samuék cseszték el a Zoomra a 4.4.2-őt???
Hogy gebedjenek meg![ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
Nagyon szívesen!
Még nem néztem, de ha lesz egy kis időm behatóan foglalkozni vele, akkor ránézek, köszönöm!
Az az igazság, hogy ki van a t.k.m vele, ha azt érzem, én vagyok ezért a büdös telefonért, nem pedig fordítva (ahogy kellene)....
Mi a k.rva anyjuknak kellett elcseszni a KitKat-ot ezzel???
Most meg én szenvedjek azzal, hogy újra komfortosan tudjam használni a telefont:
Keresgéljek új, másik keyboard alkalmazást, keressek kerülőutakat a file kezelésre....
Hát b@sszák meg! -
Baku
aktív tag
válasz laszlolczka #1637 üzenetére
Köszönöm szépen, de nekem nem 4.4.2 kell, (az van most is rajta), én legszívesebben a 4.2.2-őt tenném vissza...
De még meggondolom, mert azt állítólag nem tudom rootolni, a 4.4.2-őt meg igen....
"... Olyan bizonytalan vagyok.... Vagy mégsem????.... "[ Szerkesztve ]
-
-
Baku
aktív tag
válasz pacsaimario #1635 üzenetére
A Chrome leállás sztem Chrome hiba... Azt sem érdemes állandóan frissíteni, mert egyre rosszabb lesz...
Próbálj ki egy régebbi verziót! -
pacsaimario
csendes tag
Hali!
Nekem semmi bajom a 4.4-el,azt leszámítva,hogy a telefon ugyanolyan lassú maradt. De tetszik,hogy a zárolási képernyőn is el lehet indítani a kamerát.A kamera szoftvere hát nem tudom...szerintem ahhoz képest,hogy ez egy kamera telefon,ahhoz képest a kamerával szenved a legtöbbet Arról nem is beszélve,hogy mi van akkor,ha a képet megakarom nyitni. De ezek apróságok.A gondom az,hogy a chrome állandóan leáll.Csak ennél a telefonnál van ilyen gond néha néha az intsagram is ugyanezt csinálja,és elég idegesítő,amikor pl szükségem van a chrome-ra,a telefon cserben hagy :S Valaki HOZZÁÉRTŐ megtudná mondani,mitől lehet ez?A telefont zsír újan vettem decemberben,mint említettem,4.4 fut rajta. -
Baku
aktív tag
Nem egyszerű leírni, de azért megpróbálom....
Félretéve a jobbára emocionális dolgokat, hogy ez meg az nem ott van, nem úgy néz ki, mint a régin volt,
a másolási és törlési korlátozások b@sszák a csőrömet leginkább...
Csak a gyári file kezelőjével tudok SD-ről törölni, másolni, áthelyezni, minden mással tiltott...
4.2.-nél belső memóriából SIMÁN másoltam a telepített alkalmazások APK-it akár SD-re, akár USB-re, akár Dropboxba, míg ez most már felejtős ...
Még a gyári kamera szoftverrel is csak látszólag törli a fölösleges képeket, eltűnnek a galériából,
de ha megnézem egy file kezelővel ugyanott vannak ahol voltak....
Ami még nagyon nem tetszik, hogy a billentyűzeten az ékezetes karakterek beírása buta, lassú, logikátlan lett, ami nagyon idegesítő.
A felugró ablakon már nem lehet húzással kiválasztani a megfelelő ékezetes betűt, és ha koppintással kiválasztom,
nem tűnik el az ablak automatikusan. Vagy mellé kell még egyet koppintani, vagy vissza gombot kell nyomni. Így egyértelműen lassabb, körülményesebb lett a szövegbevitel.
A kamera szoftver semmi érdemleges, értékes javítást nem kapott, van egy-két szerintem jelentéktelen új funkció: Képernyő nyitásnál van egy kamera ikon, amivel azonnal nyitható a kamera,
és a fotó alkalmazáson belül van két új ikon amivel egyszerűbben el lehet érni a kameraalbumot, mint eddig.
Nem vettem észre sem gyorsabb működést, sem hosszabb akkumulátor időt, viszont (nem tudom, hogy köze van-e a Kit-Kat-hoz, de) azóta több a kéretlen reklám, állandóan nyözget a Play áruház, hogy töltsem le ezt, meg azt...
Idegesítő reklámok, bannerek ugrálnak állandóan az orrom elé...
A 4.2.2-t eszembe nem jutott volna rootolni, mert egyáltalán nem éreztem szükségét, most viszont igen erősen gondolkodom vagy visszatenni a 4.2.-t, (ha tudnám hogyan kell), vagy rootolni a KitKat-et.
Csak azért nem rootoltam még, mert itthon csak XP-m van, és ahhoz Win 8 kellene...
Majd bekéretszkedem valahová egy rootolás erejéig.... -
Baku
aktív tag
válasz laszlolczka #1631 üzenetére
Ha tudnám hogyan kell, és hogy fogjak hozzá?!....
-
Baku
aktív tag
Én frissítettem KitKat-ra (mert állandóan jajgatott, hisztizett mindenféle üzenetekkel, meg aztán rootolni is szeretnék), de bár ne tettem volna. Bejött, amitől féltem, és ami miatt eddig ódzkodtam tőle: Egy rakás szar, nem tetszik nem áll kézre, buta, elcseszték a billentyűzetet, sok a korlátozás... Egyértelműen megbántam, és szarabb lett...
-
stamas80
tag
válasz pacsaimario #1627 üzenetére
Most érkezett, érkezik hivatalosan a KK, szerintem L nem lesz már rá!
-
senior tag
Hy
Remèlem mèg aktiv a topic,mert holnapi nap vissza csatlakozom egy feher peldannyal
-
pacsaimario
csendes tag
Szerintetek lesz S4 Zoom c105-re lollipop frissítés?
És még valami.Milyen alkalmazásokat javasoltok,amik hasznosak,és nem zabálják a ramot?
Előre is köszönöm! -
Baku
aktív tag
válasz tal-garius #1625 üzenetére
Igen, ez jóval részletesebb és szemléletesebb. Köszönöm!
-
Baku
aktív tag
válasz laszlolczka #1622 üzenetére
Ja és még valami: Nekem nem kitkat van rajta hanem még a gyári 4.2.2
Ha frissitenék, akkor először frissítés, és csak utána rootolás?
Ha nem akarok frissíteni akkor hogyan rootoljam? -
Baku
aktív tag
válasz laszlolczka #1622 üzenetére
Köszi, de nem eléggé világos (vagy én vagyok túlontúl segghülye hozzá)...
1: Hogy kell a telót download módba rakni?
2: Mi az a TWRP, és honnan kell letölteni?
3: Mikor kell összedugni a telót a PC-vel? (melyik fázisnál)? -
laszlolczka
őstag
S4 ZOOM KITKAT UPDATE -- with Custom Recovery, Root Guide, and SD Card Fix Included.Itt megtalálod a részletes leirást.1:letöltöd az Odin 3.0.9-et-kicsomagolod.2:árúházból letöltöd a Supersu.3:a telefont download módba rakod.4:letöltöd a TWRP-ét-betallózod az odin pda részhez,majd amikor az odin felismerte a telefont elinditod.Megvárod amig a telefon újra indul az odinnál megjelenik a PASS zöld felirat-ekkor bontod a kapcsolatot.A telefont újra download módba teszed.kiválasztod az újra inditást(system)-re böksz.A telefon újra indul és készen is vagy.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
Baku
aktív tag
Sziasztok! Megtenné valaki nekem, hogy jó szájbarágósan, részletesen, pontról pontra leírná nekem, hogyan és mivel kell rootolni az S4 Zoom-ot? Nem vagyok egy nagy android guru és nem szeretném elcseszni. ... Köszönöm előre is!
-
laszlolczka
őstag
14 hónapos gyári garanciás,full dodozos készülékem sok extrával eladó.A lencse pormentes.Gyári állapot.
-
djcool
tag
válasz pacsaimario #1618 üzenetére
Helló!
Igen,ez a legújabb! 2014.decemberi kiadású (az UBNI végű novemberi).
Nekem is T-s C105-öm van, délután dobtam fel Odinnal(install után teljes hardreset,wipe) és eddig egész jó, pörgős.
Persze használni kell, de remélem nem lesz semmi gáz (az UBNI-val sem volt).
Ráadásul ez XEH, tehát kifejezetten magyar régiós.Üdv!
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
djcool
tag
-
stamas80
tag
Nos hát a gyanúm beigazolódott a gyanúm! C105XXUBNL1 az új OTA FW 4.4.2
jelenleg még csak megerősíteni tudom a többiek tapasztalatait, használhatóság terén van előre lépés, egyértelműen gyorsabb. Gondolom csak a gyári független verziókra.
kicsit tesztelem utána jövök vissza, hátha tapasztalok valami újat. -
stamas80
tag
És itt egy új hivatalos frissítés az LTE-re
480Mb otthon töltöm is, erős a gyanúm, a hivatalos KK-re. -
gti16v
őstag
Jó pörgős...topic ,mindegy léptem egy másik szobába,ma megkaptam a sorozatos optika porosodás miatt a Samsung csere utalványt,és kaptam egy az egybe egy K zoom-ot (nem volt egyszerű a gyors beszerzése a T-nél,mert kifutó model.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
gti16v
őstag
ja,közben van elfekvőben egy gyári flipes tok,lencse védővel és egy külső akku töltő ,plusz 1 hónapos akku,mert vlsz K Zoomra váltok....
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
gti16v
őstag
Sziasztok ,azt szeretném megkérdezni hogy nem tudjátok véletlenül hogy az S4zoom lista ára mennyi volt a Telekomnál ?
(áprilisban),mert kaptam egy csere utalványt és nem tudom mi az értéke,így..http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
pacsaimario
csendes tag
válasz kakuk100 #1607 üzenetére
Szuper,köszönöm és a segítséget is!
Sokan szidják ezt a telefont...de nekem eddig nagyon tetszik,a telefon része bőven elég szerintem arra,amire egy átlag felhasználónak kell,az,hogy a legerősebb játékokat nem viszi,az engem nagyon nem izgat,soha nem szoktam telefonon játszani.A kamera rész is tökéletesen megfelel,meg a Galaxy App-okban is jó dolgokat lehet találni,szóval semmi gond nincs vele.Azt mondjuk nem tudom,hogyan lehet olyat,hogy a fényképre ráírja a telefon az időjárást,helyet,meg az illető nevét,de majd rájövök Egyedük ez a viber-es dolog böki a csőrömet,de a frissítés óta nem nagyon tolja ki pillanatokra a kamerát,gondolom majd frissítik a vibert,és kiküszöbölik ezt a kis kellemelenséget is -
kakuk100
őstag
válasz pacsaimario #1606 üzenetére
Így igaz. Ha van kameravédő akkor remélhetőleg nem lesz poros. Nekem megjelenés óta van meg a telefonom, de még eddig sikerült megúszni vele a porosodást .
-
pacsaimario
csendes tag
válasz kakuk100 #1605 üzenetére
Oh,az szuper
Most is úgy telepítettem,hogy előtte mentés és visszaállítást csináltam,és ez nagyon leegyszerűsítette a dolgomat a frissítés után.Azt gondoltam,hogy bonyolultabb lesz
De amúgy nagyon jó ez a Kitkat-os rendszer,nekem előtte sem volt gondom a telefonnal,de most sokkal gyorsabb,az akksi is jobban bírja kicsit,mert ezelőtt ha lehúztam este a töltőről,akkor merült 7-8%ot,most merült 2-őt.Meg a kamerába is belekerült pár frissítés.
Amúgy,van telefonomon egy ilyen gyári flip cover + kihajtható tartó,meg ugye egy lencsevédő a kamerára.Ez teljesen megtudja védeni a portól a telefont,igaz?Mert sok helyen olvastam,hogy a kamera legnagyobb ellenfele a por. -
kakuk100
őstag
válasz pacsaimario #1604 üzenetére
Gratulálok. Fogsz kapni gyári frissítést, de én jobban szeretem a magam feltenni Odin-al az új romot. Majd Te eldöntöd, hogy melyik a jobb neked. Ne felejtsd el, hogy ha új romot raksz fel előtte gyári visszaállítást kell csinálni, hogy minden jól működjön. Persze előtte mindent menteni kell.
[ Szerkesztve ]
-
pacsaimario
csendes tag
válasz pacsaimario #1603 üzenetére
Sikerült!Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
-
pacsaimario
csendes tag
válasz pacsaimario #1602 üzenetére
Amúgy most mindent gyári beállításra tettem,most kezdek neki majd a frissítésnek,írok majd,ha elakadok,vagy ha sikerült Köszönöm!És drukkoljatok
-
pacsaimario
csendes tag
válasz laszlolczka #1600 üzenetére
Magyart nem találtam,csak a 4.2.2-eset.
Ha ezt ahogy leírtad,felteszem,akkor ha pl később jönnek frissítések,akkor arról kapok majd értesítést,vagy innentől ez lesz a végleges verzió már?
Nagyon köszönöm az eddigi segítségeket is!!! -
laszlolczka
őstag
válasz laszlolczka #1600 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Autós topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva