- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
pacsaimario #1606 üzenetére
Így igaz. Ha van kameravédő akkor remélhetőleg nem lesz poros. Nekem megjelenés óta van meg a telefonom, de még eddig sikerült megúszni vele a porosodást .
-
kakuk100
őstag
válasz
pacsaimario #1604 üzenetére
Gratulálok. Fogsz kapni gyári frissítést, de én jobban szeretem a magam feltenni Odin-al az új romot. Majd Te eldöntöd, hogy melyik a jobb neked. Ne felejtsd el, hogy ha új romot raksz fel előtte gyári visszaállítást kell csinálni, hogy minden jól működjön. Persze előtte mindent menteni kell.
-
kakuk100
őstag
válasz
pacsaimario #1598 üzenetére
A telefont download módba teszed:
Telefont kikapcsolod, hangerő gomb le + középső gomb + bekapcsoló gomb. Letöltöd az Odin 9 et.
Megnyitod az Odint, a telefont összekötöd az adatkábellel, ekkor látod, hogy az Odinban az ID COM alatti rész besárgult, vagy bekékült ha a letöltött Rom-ot betallózod az AP ba és start. Mikor kész újraindul a telefon. -
kakuk100
őstag
válasz
pacsaimario #1593 üzenetére
Szia! Romot le tudsz tölteni a Sammobile oldalról. Regisztrálni kell,és Odinnal tudod feltenni. Bármelyik európai jó, van benne XEH kód. Ha azt akarod hogy minden jól működjön akkor jó ha törölsz mindent. A Product kód átállításánál úgy is töröl mindent ezért csinálj mentést. Igen a Vibert nem csípi a telefon. Jobb ha törlöd.
Használj Skypet azt szereti. -
kakuk100
őstag
válasz
madarasz92 #1494 üzenetére
Letöltöd a romot a Sammobile oldalról és Odin-nal felteszed.
-
kakuk100
őstag
válasz
tal-garius #1491 üzenetére
Nem tudom mióta vagy Samsungos, hogy nem tudod a Sammobile oldalon minden Samsung telefonhoz megvannak a gyári softverek ingyen letöltésre csak regisztrálni kell.A Kies teljesen felesleges szerintem.
http://www.sammobile.com/firmware/
-
kakuk100
őstag
válasz
tal-garius #1408 üzenetére
Elnézést,hogy én válaszolok, de rizso külföldön él és ott elég szemetek voltak a szervizbe. Remélem itthon nem fordul ez elő, mert szerencsére elég rendesek a Samsung szervizben.
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1380 üzenetére
Hátul semmi baja nem lesz, de persze vigyázni kell rá mint minden telcsire. Az alakját meg lehet szokni hamar. Jól meg lehet markolni.
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1376 üzenetére
Szia! Én megjelenés óta használom a telefont. Nincs fólia rajta, igaz Flip Cover tokban használom és semmilyen karc sincs rajta. Olyan mint új korában.
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1328 üzenetére
Már van 4.4.2 Orosz. A Sammobile oldalról lehet letölteni. Nyugodtan fel lehet tenni nagyon jól működik és semmi nem utal rá, hogy orosz. Minden magyar. Nekem is ez van fent .Flip Cover tokot én a Samsung boltban vettem, de a MM ban is meg lehet próbálni. Keresni kell a net-en.
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1320 üzenetére
Szia!
A Sony Z1C nagyon jó és szép telefon, de a kamerája nem a legjobb. A Z2- nek jobb a kamerája. A Nokia 1020 valóban jó kamerába, de befejezték a gyártását és ki tudja lesz e rá frissítés. Talán még a Ciant megkapja. A K zoom új telefon, és sokan dicsérik mint telefont is és a fotós tudása se rossz. Az S4 jó telefon, de a fotós tudása nem kiemelkedő. Nem könnyű eldönteni, hogy melyik legyen az biztos. A saját szempontjaid a döntőek. Én a K Zoom ot venném, mert olyan telefonom még nem volt. -
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1311 üzenetére
Értem. Azért visszateszed az oroszt? Tényleg nincs vele baj, és az aksi is elég jó.
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1309 üzenetére
Miért tetted vissza? Volt valami probléma? Vagy csak kíváncsi voltál, hogy lehet e?
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1307 üzenetére
Már feltettem, de le is töröltem. Nem működött rendesen.
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1305 üzenetére
Elnéztem egy betűt. Igen úgy néz ki hogy minden rendben van. A Recovery-t a TWRP-t tanulnom kell mert eddig a régi recovery volt fent. Kipróbálom ma, mert telepíteni szeretném a Lenovo Super Camera-t. Remélem sikerül. Kíváncsi vagyok milyen.
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1300 üzenetére
Köszi nem. Azt hiszem befejeztem a Sony kapcsolatot telefon vonalon.
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1297 üzenetére
Nézd meg a Képek videók mobillal topikot. Ott vannak képek az S4 Zoom-al. Különben szerintem is jobb képeket csinál mint a Z1. Nekem van Z1 Compact. Annál biztos hogy jobb képeket csinál.
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1294 üzenetére
Köszi mégegyszer. Mindent megcsináltam és oké. Nagyon jó szájbarágós a leírás. Én úgy látom, hogy nekem nem frissült a kamera. Légyszíves írd le a Tiéd verziószámát.
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1294 üzenetére
Köszi szépen!
-
kakuk100
őstag
Szia! Knox-os lett valóban? Mivel fogod rootolni?
-
kakuk100
őstag
Hirtelen azt hittem, hogy már megjött egy új 4.4.2 és az Knox-os. Kicsit félreolvastam mert közben szólt a telefonom. Akkor az új romok már az S4 zoomnál is Knoxosak lesznek. Azt hiszem a Samu kicsit félrelőtt ezzel, mert a Knox miatt sok ismerősöm áttért az LG-re vagy másra. Én is nagyon gondolkozom, hogy elfelejtem örökre.Ki szeret mindig izgulni, hogy elveszíti e a garit vagy nem. Na majd meglátom. Egyenlőre várok.
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1285 üzenetére
Akkor annyi. Most mit csináljunk? Van valami ötleted? Már megjelent ez Rom? A Sammobile-en még nem láttam csak az oroszt.Rootolni talán lehet. Valamelyik új root nem jelentkezik a Knox-nál. Ezt az XDA-n olvastad?
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1282 üzenetére
A sok negatív kritikát azok írták általában akik még csak nem is látták a telefont. Ez már csak így szokott lenni nálunk. Magyar specialitás.Nem kell vele foglalkozni. Akik megvették a telefont azok többnyire szeretik. Feltetted az orosz rom-ot? Gondolom nem.Még én se. Várok hátha lesz közelebbi rom is.
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1280 üzenetére
Oké hallgatok rád. Igazad van nem érdemes kockáztatni. Ha eddig vártam még kibírom, vagy kipróbálom az oroszt.Ha sikerül rootolni beteszem a XEH kódot a CS be és átállítom. A Cirill betűk nem a kedvenceim.
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1278 üzenetére
Én is még gondolkodom. Legszívesebben az angolt tenném fel a C105-ét. Nekem most RCGK02 a kameránál mint neked és XXUAMK4 a szoftverem.
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1275 üzenetére
Köszi szépen. Milyen különben?
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1273 üzenetére
Most töltöm az oroszt. azt hiszem nincs sok különbség a romok között. Nem tudod véletlenül azt a kódot amin meg lehet nézni a kamera szoftvert is. Valahol fel volt írva nekem, de most nem találom.
Köszi -
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1269 üzenetére
Akkor szerintem nyugodtan tedd fel. Mindenki már a 4.4.2 tőt használja akik már megkapták. Én is feltenném, de nem tudom lehet e a C101 re a C105-öt. Csak az LTD a különbség.
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1256 üzenetére
Köszi szépen!
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1252 üzenetére
Szia ezt a SAFE Root ot nem ismerem. Tudnál írni róla pár szót? Szívesen kipróbálnám. Honnan lehet letölteni?
Köszi. -
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #1249 üzenetére
Szerintem is hamar megszokod. Jól meg lehet markolni és nem kell annyira félni hogy kicsúszik a kezedből.
Használd Egészséggel!!! Jó kis teló! -
kakuk100
őstag
Én olvastam, hogy a 101 is megkapja, de eddig még egyik se kapta meg. Különben nem egy olyan nagy durranás a Kit-Kat.Szerintem. A másik telefonom már megkapta. Kicsit gyorsabb lett, de eddig más lényeges dolgot nem nagyon vettem észre.
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1238 üzenetére
Szia!
Nálam nem nyílik meg a kamera. Direkt a kedvedért kipróbáltam, de ez már másoknál is kérdés volt. Szerintem amikor kinyitod a galériát fent a jobb oldalon van egy pici kameragomb és azt véletlenül időnként megnyomod. Erre figyelj oda és nem árt ha csinálsz egy restart-ot is. Az sok mindent helyre tud hozni. Hátha nem csinálja többet. -
kakuk100
őstag
Szia! Sajnos én nem vagyok nagy fotós csak szeretnék az lenni, de azt megfigyeltem, hogy automata módban nem sikerült soha jó képet csinálnom. Én mindig a professzionális módot használom és ilyenkor általában jók a képek.Talán a tesztekben is csak az automata módot használták azért húzták le mindig a fotókat. Próbáld ki, hogy neked hogy sikerül főleg olyan jó fényviszonyok mellett mint amiről írtál.
-
kakuk100
őstag
Fotók videók mobillal ez a topik címe. Rizso-nak van fent sok képe. Érdemes megkeresni nagyon szépek.
-
kakuk100
őstag
Elnézést, hogy én válaszolok.Szerintem semmilyen hátránya nincs. Előnye, hogy vannak olyan fontos alkalmazások amik csak root-al mennek. Nekem pl. a Root Explorer nagyon fontos fájlkezelő. Segítségével meg tudom pl. az telefon ikonjait változtatni és még sok minden mást is.Titanium Backup. Mentés,törlés,jegelés. My Backup alkalmazások mentése a kártyára, SCS Product kód beállítása,SD Maid, Busy box, stb.
-
kakuk100
őstag
válasz
darthsmoke #1123 üzenetére
Szia!
Én a Kingo Android Root-al rootoltam. Nekem bejött. -
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1112 üzenetére
Bocsi ha a fiuk helyett én válaszolok. A vakú ne félj nem éget el semmit. Nagyon jó képeket lehet készíteni vakúval is. Ez a vakus probléma ha jól emlékszem a Sony Z1c-nél volt. A tokot én az Ebay-ről rendeltem. Samsung tok kamera védővel. Ha jól emlékszem kb 10 e. körül volt. Sajnos nálunk Mo. nem nagyon kapsz, de érdemes megnézni a Samsung mintaboltokban mert lehet hogy mivel én régen nem néztem azóta hátha már van.
-
kakuk100
őstag
Baku-val és rizso-val is egyetértek mindenben!
-
kakuk100
őstag
Nekem is azt hiszem olyan tokom van mint VigO-nak. Samsung flipes kameravédővel. Nem volt olcsó, de megérte mert nagyon jó.Nem is próbálkoztam mással.
-
kakuk100
őstag
válasz
Smile8822 #1073 üzenetére
Szia!
Nem fagy és gyors. Nagyon jó a telefon része is. Szerintem jobb mint az S3.Nekem volt régebben. Persze játszani is lehet rajta ugyan úgy mint más telefonon.Nagyon jó képeket lehet vele csinálni amit más telefonon nem biztos, hogy lehet. Azok fikázzák akiknek nincs.Akiknek van vagy volt általában dicsérik. Nekem megjelenés óta megvan és nem adnám oda semelyik másik telefonért ami jelenleg forgalomban van.Egy probléma lehet, hogy a kamera része kicsit kiáll, vagyis nem lapos a telefon. Viszont nagyon jó a fogása. -
kakuk100
őstag
Cseréről szó sincs. Én csak egy másik kamerát is akartam telepíteni a Zoomban lévő kamera mellé kipróbálás céljából.Ez olyan mintha több hasonló célú alkalmazásod van.Pl. több naptár stb. Egyenlőre nem próbálkozom egyhamar.Tulajdonképpen nem is a kamerával volt a gond hanem a recovery feltevésével.
migabi 24
Köszi szépen.Lehet majd megpróbálom.Egyenlőre feladom mielőtt téglát csinálok a telcsimből. -
kakuk100
őstag
hitó:
Persze igazad van, de itt nem egy másik márkáról van szó. Mind a kettő Samsung.Lehet, hogy a Z1 en nem működik. Ha nem jó vagy nem működik úgy ahogy akarod törlöd és kész.
Baku:
Én a kipróbálás híve vagyok. Az optikai zoom-ot se használom mindig vagyis néha jól jönnek a letöltött kamerák. Kipróbálok egy beállítást stb. Az eredményt meg lehet tesztelni. -
kakuk100
őstag
Bármilyen kamerát fel tehet tenni ami androidos telefonra való. Az S5 is androidos. Olyan mintha a play-rol töltötted volna le.A Zoom-on nekem van már 2 kamerám amit onnan töltöttem le és kiválóan működnek.A ProCapture és egy HDR Kamera. Felváltva használom a Zoom saját kamerájával. Semmi különös célom nem volt csak ki akartam próbálni. Az XDA-n már megvan jópár alkalmazás az S5 ből. Pl. A S4 minire, ami a húgomé feltettük az S5 kameráját és remek képeket csinál míg a saját kamerája nem valami jókat.
Én meg vagyok elégedve a Zoom kamerájával, csak a kíváncsiság hajtott, de tanultam a leckéből.Többé nem kísérletezek olyan alkalmazással ami nem a Zoom-ra való. A kamera biztosan működne a Zoomon is, de csak recoveryből telepíthető. Az S4 minire van recovery és így sikerült feltelepíteni. -
kakuk100
őstag
Köszi. Gondoltam. Letöltöttem az S5 kameráját és azt akartam feltenni, de csak recoveryből lehet. Kínomban feltettem az S4 miniét, de sajnos nem jó hozzá. Be se akart kapcsolni. Teljesen téglának nézett ki a dolog. Végre JIG-el sikerült lelket verni bele és újra feltenni a romot és rootolni Szerencsére. Kissé betojtam.
Baku: Egy app feltelepítési forma röviden. Mindenhol néztem az XDA-n. Ha ott nincs akkor sajnos nincs. Azért köszi.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Nem tud valaki a telefonunkhoz CWM Recovery-t. Nagyon kéne nekem de nem találtam sehol.
Köszi. -
kakuk100
őstag
Sajnos a nem reális tesztek elijesztették az embereket a vásárlástól. Nem sok Zoom van forgalomban.Gondolom ezért nem csinálnak szinte semmit hozzá az XDA-n, pedig jó lenne.Nekem is hiányzik a CWM. Reklámot se láttam róla. Jó kis gép csak kevesen tudják. Nem veszik a fáradtságot, hogy megnézzék a vele készült képeket itt a fórumon. (Főleg rizso képei nagyon jók.) Akkor talán megváltozna a vélemény.Kár érte!!!
-
kakuk100
őstag
Szerintem se figyelj oda a tesztekre. Sok valótlanságot és hülyeséget írnak. Majd ha megnézed a képeket Te is rájössz erre. A fotózáson kívül nagyon jó a telefon része is minden szempontból. Én eladtam az S 4 telcsimet mert teljesen megfelel a Zoom.Nem olyan nehéz zsebben vagy táskában is ha hordod. Pár deka a különbség.Nagyon jó a fogása is. Én semmiért nem cserélném el pillanatnyilag. Megjelenés óta használom.
-
kakuk100
őstag
Szerintem is csak a kíváncsiság. Elég régi samus vagyok, de ha visszagondolok egyik új romba se volt valami nagy újdonság. A 422 vagy a 423 között se veszek észre különöset.Lehet hogy csalódás lesz. Én mindig várok valami csodát, de a csoda elmarad.
-
kakuk100
őstag
-
kakuk100
őstag
Én is olvasgatok a Galaxy Camera 2 ről. Én olyan egetverő különbséget nem látok amiért érdemes lenne lecserélni rá a Zoom-ot. Persze így a képek alapján és a leírások alapján még nem lehet biztosat mondani. Kicsit nagyobb, ami nálam nem túl szimpatikus, de a tudás a lényeg.
Az már látszik a képek alapján, hogy a burkolat más anyagból készült. Nem sokat kell várni. Állítólag februárban forgalomba kerül és akkor kiderül minden róla. -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Akit érdekel megjelent az XWUAML1 szoftver amiben frissül a kamera is FCGK02-re. Én a Délkelet- Europát töltöttem le. Van benne XEH product-kód. -
kakuk100
őstag
válasz
mobilefan #821 üzenetére
Szia!
Örülök, hogy Neked is ez a véleményed.Egyre többen vagyunk akik megszerették a Zoom-ot. Azért említettem a Mobilaréna tesztet, mert ha az elején beleolvasol a fórumba láthatod, hogy milyen sokan látatlanba írtak rossz véleményt a teszt hatására, és a teszt hatásara nem vették meg a Zoom-ot. Szerintem bánhatják dolgot, mert aki megvette az szinte mindenki megszerette.
Minden Kedves fórumozó Társamnak és Zoom tulajnak nagyon Boldog Új Évet kívánok, és sok örömöt a Zoom telefonjában. -
kakuk100
őstag
válasz
mobilefan #813 üzenetére
Szia!
Gratula a telefonhoz! Örülök, hogy ez a véleményed. Akinek van Zoom-ja annak teljesen más a véleménye mint. Pl. a Mobilaréna tesztben. Kicsit jobban be kellett volna állítani a kamerát és nem ált. módban hagyni mindent. Na nem baj. Én is nagyon szeretem és semmiért el nem cserélném a mai telefonok közül.A 808 amat én eladtam. Már nagyon untam a symbiant -
kakuk100
őstag
Igen ilyenem van, de Zoomra. Külön van hozzá kameravédő ami oda van erősítve, hogy ha leveszed ne essen le.Nagyon örülök, hogy megvettem. Mindenhol védi ahol kell.Sajnálom ha hito-ét nem tudod megvenni talán utánvéttel lehetne. Meg kéne próbálni. Én egy GSM boltba vettem interneten, de már sajnos nem tudom a nevét mert kitöröltem. Eredeti Samsung legyen az a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest