- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
S4 ZOOM KITKAT UPDATE -- with Custom Recovery, Root Guide, and SD Card Fix Included.Itt megtalálod a részletes leirást.1:letöltöd az Odin 3.0.9-et-kicsomagolod.2:árúházból letöltöd a Supersu.3:a telefont download módba rakod.4:letöltöd a TWRP-ét-betallózod az odin pda részhez,majd amikor az odin felismerte a telefont elinditod.Megvárod amig a telefon újra indul az odinnál megjelenik a PASS zöld felirat-ekkor bontod a kapcsolatot.A telefont újra download módba teszed.kiválasztod az újra inditást(system)-re böksz.A telefon újra indul és készen is vagy.
-
laszlolczka
őstag
14 hónapos gyári garanciás,full dodozos készülékem sok extrával eladó.A lencse pormentes.Gyári állapot.
-
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka #1600 üzenetére
-
laszlolczka
őstag
válasz
pacsaimario #1598 üzenetére
De ott a magyar 4.4.2 XEH is.Szerintem azt tedd fel.
-
laszlolczka
őstag
válasz
spenglerjoci #1463 üzenetére
Ezt ki mondta neked?A szerviz is odint használ.Nyugodtan felteheti,ebben a romban nincs knox számláló.Akkor az életben senki nem cserélne romot(Samsungon).Jövőre majd csak ideér a tiéd is
-
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka #1461 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-zoom.Itt is megtalálod.
-
laszlolczka
őstag
Szia-letöltöd a Odin 3.0.9-es verziót,majd a romot.A romot és az odint kicsomagolod.A telefont kapcsold ki,majd ezután a home- hangerő le és a bekapcsoló gombot egyszerre lenyomod,és ekkor eljutsz a download módba.Ezután a hangerő fel gombot megnyomod,megnyitod az odint a pda részhez betallózod a romot-majd csatlakoztatod a telefont.megvárod mig az odin felismeri és start.Az odinnál az auto reboot és a F resetnél legyen pipa(a többinél nem kell).Mikor az odin végez zöldel kiirja hogy PASS-ekkor bonthatod a kapcsolatot,és élvezed az új romot.
-
laszlolczka
őstag
No visszatértem S5-ről.5db volt nálam,a kamera szar képeket készit.10 lövésből ha 3-rom elfogatható akkor az már nagyon jó.A Zom mellette eszméletlen jó.Úgy hogy ameddig nem megy tönkre,addig ez marad.
-
laszlolczka
őstag
válasz
spenglerjoci #1440 üzenetére
Hát akkor az nem profi fotós,a leirtak véleményem szerint túlzás.A Zom mégis csak egy telefon.
-
laszlolczka
őstag
Köszönöm az eddigi segitségeket,de váltottam S5-re.Azért néha benézek.
-
laszlolczka
őstag
válasz
spenglerjoci #1433 üzenetére
Igen de tudod szerkeszteni is.
-
laszlolczka
őstag
Most jöttem rá:nyitott képernyőnél ha elforgatod a kamera gombját különböző beállitásokat tudsz elérni.Még mindig tud újat mutatni
-
laszlolczka
őstag
válasz
Smile8822 #1424 üzenetére
Szia.A játékokkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni,ugyanis sosem használom ezt a részét.Akadás-fagyás nálam még sosem volt(de még újrainditás sem).A telefon megfelelően gyors,megbizható.Beszéd minősége szintén jó.A kamera hajlomos a porosodásra,de ez nem tipikus hiba-ugyanis kevés felhasználónál jelentkezett.A képek minősége a legjobbak közé tartozik.Kit- Kat már az orosz régióra van,hamarosan jön ide is.Mindent össze foglalva:nem rossz vétel.
-
laszlolczka
őstag
Ingyenesen lesz elérhető a HERE Maps a Samsung készülékekre,A Nokia hivatalosan is bejelentette, amit eddig sejteni lehet, így az offline navigációs programjuk minden típusú Samsung készüléken működni fog.no ez aztán jó hir
-
laszlolczka
őstag
S4 ZOOM KITKAT UPDATE -- with Custom Recovery, Root Guide, and SD Card Fix Included.Főleg a kamera javitására vagyok kiváncsi.
- smoother UI (Faster!)
- better cam firmware (it captures better auto) (but no new features)
- now supports emoji (like from swiftkey keyboard)
- faster launching of heavy games (tested with amazing spiderman and GTA) (only based on my previous experience, not side by side)
- statusbar icon changes
- wireless printing
- some new stuff in accessibility
- some new stuff in developer mode
- better battery life (especially in power saver mode)
- gps switch overall changed to location
- bug fixes like auto opening camera in some old firmwares
- fixed clock widget (centered)Kapott,a kamera első inditásánál települ.A képek véleményem szerint jobbak,videót még nem próbáltam. -
laszlolczka
őstag
válasz
norcikácska #1334 üzenetére
Play Áruház-zseblámpa cimszó alatt tudsz válogatni.
-
laszlolczka
őstag
válasz
norcikácska #1324 üzenetére
Én a G3-at venném,hiszen nálam is sokat számit a fényképek minősége.S4 nekem is volt-nem rossz,de a G3 jobb sok mindenben.
-
laszlolczka
őstag
válasz
norcikácska #1322 üzenetére
Az LG G3 kifejezetten jó képeket lő. A zajszűrés minimális, a képtömörítés néhol talán túlbuzgó, de a vonalélesség rendben van, a dinamikatartomány mobilos körökben jónak számít, a színek valósághűek. A fotók szélein azért megfigyelhetők már hibák, itt már zajosodás is van és nagyon digitálissá válik az összkép. Ha nem tökéletesek a fényviszonyok, akkor azért már kijönnek a hibák, de a fehéregyensúlyt még ilyenkor is egész jól eltalálja a gép. Mesterséges fényben is jók a színek, de csodát azért ne várjunk, a fókuszálás ilyenkor is közel tökéletes, a képzaj viszont intenzívebbé válik. Videót 4K-ban is tud rögzíteni a masina, ilyenkor maximum 5 perces mozik készíthetők. Ha megelégszünk a Full HD felbontással, akkor nincs ilyen korlát, de érdekes módon a 60 fps nem érhető el. Van 4K felvételünk nappal, van Full HD is, no meg esti videót is csináltunk. Ilyenkor egyébként arra is van mód, hogy a vaku folyamatosan égjen, 2-3 méteres távolságnál ez sokat segít abban, hogy a felvételek jobban sikerüljenek. A beépített optikai képstabilizátor nagyon jól működik, kézből is egészen jó, remegésmentes videók készülhetnek.Az itt irtak alapján a G3.Csak ebből 2 verzió létezik 2GB ramos és 3.
-
laszlolczka
őstag
válasz
norcikácska #1317 üzenetére
Én 1020-at vennék,a havernak az van de sajnos jobb. gti16v : reméljük nem lesz semmi gond.
-
laszlolczka
őstag
válasz
norcikácska #1303 üzenetére
Még eddig ilyenről nem hallottam,a lencse üvege mélyebben van.Ment privi.
-
laszlolczka
őstag
válasz
kakuk100 #1293 üzenetére
Szia-szerencsére nem.Download modba ugyanazok vannak ami a 4.2,2-be voltak.A Knox Warranty nem szerepel.Itt megtalálod a rootoláshoz a szükséges fájlokat és a leirást.S4 ZOOM KITKAT UPDATE -- with Custom Recovery, Root Guide, and SD Card Fix Included.Nagyon megéri cserélni a rendszert,odinból a 3.0.9-et használd.
-
laszlolczka
őstag
válasz
stamas80 #1288 üzenetére
No feltettem az orosz 4.4.2.A telefon magyarul indult,semmi orosz nincs benne.Egyedül a szöveg bivitel volt angol,de magyarra állitottam.Eddig nagyon szuperul müködik,akadásnak nyoma sincs hibával nem talákoztam.Frissült a kamera is,amit a kamera megnyitásakor telepitett.Ezt most nagyon eltalálta a Samsung.Egyenlőre nem rootoltam,de fogom.Képeket még nem lőttem,ismerkedés folyik.Ami biztos piszok gyors.
gti16v:sajnálom hogy igy jártál,keményen lépjél fel.
-
laszlolczka
őstag
Sajnos a 4.4.2-ben a Knox is benne van,nem lehet visszafele romolni.
-
laszlolczka
őstag
S4 ZOOM KITKAT UPDATE -- with Custom Recovery, Root Guide, and SD Card Fix Included.Főleg a kamera javitására vagyok kiváncsi.
- smoother UI (Faster!)
- better cam firmware (it captures better auto) (but no new features)
- now supports emoji (like from swiftkey keyboard)
- faster launching of heavy games (tested with amazing spiderman and GTA) (only based on my previous experience, not side by side)
- statusbar icon changes
- wireless printing
- some new stuff in accessibility
- some new stuff in developer mode
- better battery life (especially in power saver mode)
- gps switch overall changed to location
- bug fixes like auto opening camera in some old firmwares
- fixed clock widget (centered) -
laszlolczka
őstag
[APP][4.0+] MultiWindowSidebar v1.3 - Samsung-like MultiWindow Sidebar,tökéletesen megy C101-en.Én nagyon hasznosnak találom.Most már végig olvastam az összes hozzászólást,nem értem a sok-sok negativ ktitikát.Szerintem ez csak rosszindulat,mondom ezt úgy hogy volt S3-S4-Z-4S,Note2 de ez nagyon bejön.Nálam azonnal történik a névjegyek megnyitása-akadást nem tapasztalok.A fényképek minősége Jó.Persze rootoltam a kicsikét-amiket én nem használok töröltem,és most már megvannak a nekem szükséges appok is.Meg nyakunkon a Kit-Kat
-
laszlolczka
őstag
Különben a SAFE.root is tökéletesen müködik.Szerintem a Kingotol jobb.
-
laszlolczka
őstag
Egyenlőre ismerkedés,de az első benyomások kellemes csalódás.A rendszer most frissiti magát.Már csak a bumfordiságát kell szoknom,de azzal nem lesz baj.
-
laszlolczka
őstag
Sziasztok.Most került hozzám C101-tipusú zom,ami zsir új, kékszinű 2éves gyári garanciával.Van egy Iphone 4S készülékem,és eltudnám cserélni.A telefon hibáit ismerem(kamera porosodás),többről nincs információm.Szeretnék véleményeket olvasni,előre is köszönöm a válaszokat.
-
laszlolczka
őstag
Kiadta a Samsung az új frissítési listát, melyen azok a készülékek találhatók, amik megkapják az Android tavaly októberben bejelentett, Android 4.4 KitKat verzióját.
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 Active
Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy Note II
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)
Samsung Galaxy Note 10.1
Samsung Galaxy Note 8.0
Samsung Galaxy Tab 3 8.0
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Jövő héten beruházok egy T-ésre.Most jó áron van.
.Sok jót olvastam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest