- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norcikácska #1519 üzenetére
Fb messenger hasznalok most, de biztos lesz/van megoldas ra..
En nem foglalkozok vele mert a messenger is megteszi ugyanugy... -
válasz
norcikácska #1516 üzenetére
Nálam a viber likvidálása megoldotta a problémát..azóta nem tolta ki a kamerát!
-
Baku
aktív tag
válasz
norcikácska #1516 üzenetére
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy nem nagyon. ..
Csak tippelgetünk, tapogatódzunk. Talán Viber??? -
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1380 üzenetére
Hátul semmi baja nem lesz, de persze vigyázni kell rá mint minden telcsire. Az alakját meg lehet szokni hamar. Jól meg lehet markolni.
-
hito
nagyúr
válasz
norcikácska #1379 üzenetére
Hát, annál azért jóval nagyobb a különbség árban
Ha nem válik be legfeljebb visszacserélem és lesz rajta egy kis bukóm. Éjszaka határozottan jobb képet lő a K Zoom, illetve a zaj is kevesebb. Hátránya viszont, hogy összességében valamivel sötétebb képeket készít, lehet, hogy a lencserendszer fényértéke gyengébb, majd utána nézek.
-
norcikácska
csendes tag
válasz
norcikácska #1379 üzenetére
egyébként még annyit hozzá tennék,hogy én már kb 2-hete minden nap azon gondolkodom hogy váltsak-e?épp a méreteket illetőleg,esetleg egy lg g3,sima s4, vagy k-zoom,de mindent összegezve mindíg az s4 zoom-hoz kanyarodok vissza nem tudom mikor és mi fog kisülni nekem is belőle,esetleg ötleteket én is szivesen várnék.köszi
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1376 üzenetére
Szia! Én megjelenés óta használom a telefont. Nincs fólia rajta, igaz Flip Cover tokban használom és semmilyen karc sincs rajta. Olyan mint új korában.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
norcikácska #1368 üzenetére
Nem vészesen, illetve kopásnak nem nevezném, inkább mattul a lakkozás. Az enyém 10 hónapos jelenleg, tokot még nem látott. Akkus tok egyéb iránt van hozzá? Keresgéltem de nem találtam semmit.
-
rizso
addikt
válasz
norcikácska #1356 üzenetére
Már nem használok hozzá semmit, se tokot, se kameravédőt, szimplán zsebben vagy asztalon tartom. Viszont nem melózok poros helyen, szóval nincs kitéve semmi extrém porviharnak. Ez ilyen sajna (és én már a másodikat nyúzom).
-
Baku
aktív tag
válasz
norcikácska #1338 üzenetére
Nem lehet.
-
rizso
addikt
válasz
norcikácska #1334 üzenetére
Nincs, mivel az S4 Zoomon nincs led vaku, csak xenon+vörös segédfény. Ez kell neked.
-
laszlolczka
őstag
válasz
norcikácska #1334 üzenetére
Play Áruház-zseblámpa cimszó alatt tudsz válogatni.
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1328 üzenetére
Már van 4.4.2 Orosz. A Sammobile oldalról lehet letölteni. Nyugodtan fel lehet tenni nagyon jól működik és semmi nem utal rá, hogy orosz. Minden magyar. Nekem is ez van fent .Flip Cover tokot én a Samsung boltban vettem, de a MM ban is meg lehet próbálni. Keresni kell a net-en.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
norcikácska #1320 üzenetére
1020-as telefonnal 2 db fotót csináltam és már meleg volt a kameránál. Nem tudsz bele memórakártyát tenni tehát ha valami baja van és szervíz és nincs felhőbe is a képgyűjteményed akkor az oda van. Elég hamar lemerül ha fotózgatsz és nem tudod levenni és cserélni az akut.
Ezek alapján én már nem vennék ilyet.4zoom meg szép és jó de vastag és nehéz telefon. Aki erre jár annak szivesen megmutatom milyen is.
-
laszlolczka
őstag
válasz
norcikácska #1324 üzenetére
Én a G3-at venném,hiszen nálam is sokat számit a fényképek minősége.S4 nekem is volt-nem rossz,de a G3 jobb sok mindenben.
-
laszlolczka
őstag
válasz
norcikácska #1322 üzenetére
Az LG G3 kifejezetten jó képeket lő. A zajszűrés minimális, a képtömörítés néhol talán túlbuzgó, de a vonalélesség rendben van, a dinamikatartomány mobilos körökben jónak számít, a színek valósághűek. A fotók szélein azért megfigyelhetők már hibák, itt már zajosodás is van és nagyon digitálissá válik az összkép. Ha nem tökéletesek a fényviszonyok, akkor azért már kijönnek a hibák, de a fehéregyensúlyt még ilyenkor is egész jól eltalálja a gép. Mesterséges fényben is jók a színek, de csodát azért ne várjunk, a fókuszálás ilyenkor is közel tökéletes, a képzaj viszont intenzívebbé válik. Videót 4K-ban is tud rögzíteni a masina, ilyenkor maximum 5 perces mozik készíthetők. Ha megelégszünk a Full HD felbontással, akkor nincs ilyen korlát, de érdekes módon a 60 fps nem érhető el. Van 4K felvételünk nappal, van Full HD is, no meg esti videót is csináltunk. Ilyenkor egyébként arra is van mód, hogy a vaku folyamatosan égjen, 2-3 méteres távolságnál ez sokat segít abban, hogy a felvételek jobban sikerüljenek. A beépített optikai képstabilizátor nagyon jól működik, kézből is egészen jó, remegésmentes videók készülhetnek.Az itt irtak alapján a G3.Csak ebből 2 verzió létezik 2GB ramos és 3.
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1320 üzenetére
Szia!
A Sony Z1C nagyon jó és szép telefon, de a kamerája nem a legjobb. A Z2- nek jobb a kamerája. A Nokia 1020 valóban jó kamerába, de befejezték a gyártását és ki tudja lesz e rá frissítés. Talán még a Ciant megkapja. A K zoom új telefon, és sokan dicsérik mint telefont is és a fotós tudása se rossz. Az S4 jó telefon, de a fotós tudása nem kiemelkedő. Nem könnyű eldönteni, hogy melyik legyen az biztos. A saját szempontjaid a döntőek. Én a K Zoom ot venném, mert olyan telefonom még nem volt. -
laszlolczka
őstag
válasz
norcikácska #1317 üzenetére
Én 1020-at vennék,a havernak az van de sajnos jobb. gti16v : reméljük nem lesz semmi gond.
-
gti16v
őstag
válasz
norcikácska #1317 üzenetére
Norci: én Kzoomot vennék(nagyobb szebb kijelző ergonomikusabb kialakítás,és 4+2 mag)
más: kész lett az S4 zoom,holnap megyek érte,meglestem a jegyző könyvet,kaptam egy új alaplapot,és mivel reklamáltam a készülék ház miatt,hogy szerintem nem ilyen állapotban adtam le(az előző javításnál) ezért kaptam egy új házat is.
-
laszlolczka
őstag
válasz
norcikácska #1303 üzenetére
Még eddig ilyenről nem hallottam,a lencse üvege mélyebben van.Ment privi.
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1300 üzenetére
Köszi nem. Azt hiszem befejeztem a Sony kapcsolatot telefon vonalon.
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1297 üzenetére
Nézd meg a Képek videók mobillal topikot. Ott vannak képek az S4 Zoom-al. Különben szerintem is jobb képeket csinál mint a Z1. Nekem van Z1 Compact. Annál biztos hogy jobb képeket csinál.
-
stamas80
tag
válasz
norcikácska #1254 üzenetére
Szerintem a Zoom jobb képeket csinál, mint az S4. Legalábbis nekem jobbnak tűnnek. de biztos találnánk néhány embert, akik pont az ellenkezőjét mondanák.
Az igazsághoz azért az hozzátartozik, hogy sose fotóztam a kettővel egyszerre, és nem végeztem tüzetes szűrszál elemzést a képeken. -
Baku
aktív tag
válasz
norcikácska #1238 üzenetére
Nekem is csinálja időnként. Nem tudtam rájonni mitől vagy miért de olyan nagyon nem izgat. Becsukom és kész
... -
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1238 üzenetére
Szia!
Nálam nem nyílik meg a kamera. Direkt a kedvedért kipróbáltam, de ez már másoknál is kérdés volt. Szerintem amikor kinyitod a galériát fent a jobb oldalon van egy pici kameragomb és azt véletlenül időnként megnyomod. Erre figyelj oda és nem árt ha csinálsz egy restart-ot is. Az sok mindent helyre tud hozni. Hátha nem csinálja többet. -
Baku
aktív tag
válasz
norcikácska #1235 üzenetére
Szia! Minden az igényeiden múlik.
Ha meg vagy elégedve az automatikus beállításokkal
készült képeid minőségével, akkor ne bíbelődj kézi
beállításokkal. Az esetek túlnyomó többségében nincs
is rá sem idő sem lehetőség. A mindennapokban előkapod,
és lősz... Igazából pont erre találták ki. Az állítgatás műterembe
való, ott meg nem telefonnal fényképeznek. ...
Van persze egy köztes eset amikor olyan a hely, a helyzet, a téma,
hogy van alkalmad, időd állítgatni, kísérletezni, próbálgatni így-úgy,
de ez elég ritka, viszont ha gőzöd nincs mit miért kell állítani, csak úgy
"vaktában" teljesen értelmetlen dolog.
Szerintem. ...Én 99%-ig automatán használom. Nekem megfelelő...
Nagyon sok olcsó compact turista kamera a fasorba sincs
hozzá képest...Ezért ne vágj eret! Persze bosszantó "kicsit", de jó kis
gép. Én most is megvenném százért ha annyi lenne.
Sokkal rosszabb helyre is dobtam már ki azt az 55 ezret
(ami a különbség).... -
Baku
aktív tag
válasz
norcikácska #1186 üzenetére
Én ezt egyrészt erős túlzásnak tartom, másrészt sztem nem oldja meg a problémát...
-
norcikácska
csendes tag
válasz
norcikácska #1185 üzenetére
esetleg a kendőröl nem kerülhet bele a lencsébe a por szerintetek?,
-
Baku
aktív tag
válasz
norcikácska #1177 üzenetére
A BT fülessel mindössze annyi baj van, hogy BT folyamatos használata
miatt marhára merül tőle az akku.
A Zoom intenzív használat mellett így is kb. 1 töltés 1 nap ha még a BT-is megy,
akkor még annyi sem lesz...
No persze kinek mi és mennyi az "intenzív"... -
VigO
tag
válasz
norcikácska #1141 üzenetére
Szia!
Én nem tapasztaltam ilyet. Pedig én is átteszem másik könyvtárakba a képeket. Van egy ötletem. Nem lehet, hogy egy külső lassabb memóriakártyára teszed? Mert akkor lehet, hogy hosszabb ideig tart a betöltése. Mint több készüléknél illetve egyéb oprendszeren működő szoftvereknél is, először csak egy homályos (kis felbontású képet tölt be, és épp amilyen gyors a rendszer/memóriakártya, olyan gyorsan finomítja ki. Szóval próbáld meg, hogy vársz, és kitisztul-e a kép.
TomI
-
rizso
addikt
válasz
norcikácska #1152 üzenetére
Ha beporosodik, akkor elviszed szervizbe, és kész. Sajnos kicsit nélkülözni kell a telót, de ha tetszik, emiatt nem kell eladni - legalábbis én emiatt nem adom el, pedig most megyek 3x a szervizbe.
-
Baku
aktív tag
válasz
norcikácska #1134 üzenetére
Biztosan, de nem lehet olcsó mutatvány, lévén, hogy erre a garancia nem terjed ki.
Egyszerűbb lenne nem összekarcolni, kvázi védeni egy kupakkal... -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
norcikácska #1134 üzenetére
Biztos cserélhető, csak valószínűleg nem ingyen.
-
VigO
tag
válasz
norcikácska #1114 üzenetére
Sziasztok!
Azért azt ne felejtsük, hogy valakinek itt, ezen a fórumon volt azzal problémája, hogy makró intelligens üzemmódban nem lehet bekapcsolni a vakut. 960-as hozzászólás környékét olvasd el. Azt hiszem, az lett a megoldás, hogy makró mód nélkül is lehet makrózni, mondjuk automatikus módban, és akkor van vaku. 960-as hozzászólás körül.
Én ilyen tokot vettem:
http://www.ebay.com/itm/Soft-TPU-Back-Skin-Case-Shell-Lens-Cap-Cover-for-Samsung-Galaxy-S4-Zoom-C101-/130998759666?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item1e802270f2Tökéletesen passzol, gyári tokkal szemben a markolatot is védi, frankó fogása van, cuppan az optika védő. Ha nem kell por ellen is védeni az optikát, csak mechanikai hatások ellen, akkor létezik olyan is, amin rajta hagyott optika-védő felhasított szeletein ki tud jönni az optika. Csak állvány nyílást kellett rá fúrnom.
norcikácska: Csak kíváncsiság képp: Azt tudjuk, hogy kakuk100 hölgy. A nevedből és a folytonos "fiúk"-ozásból azt sejteném, hogy te is hölgy vagy. Viszont "az asszonyt készíted ki a folytonos telefonos kérdéseiddel". Csak akkor válaszolj, ha nem túl tolakodó a kérdés.
Ja, és telefonhoz szerintem ne hasonlítsd a képalkotási képességeit. Főleg a beállítási lehetőségeket. De hogy hiányzott például az állványhely is a Pixon12-mön...
TomI
-
kakuk100
őstag
válasz
norcikácska #1112 üzenetére
Bocsi ha a fiuk helyett én válaszolok. A vakú ne félj nem éget el semmit. Nagyon jó képeket lehet készíteni vakúval is. Ez a vakus probléma ha jól emlékszem a Sony Z1c-nél volt. A tokot én az Ebay-ről rendeltem. Samsung tok kamera védővel. Ha jól emlékszem kb 10 e. körül volt. Sajnos nálunk Mo. nem nagyon kapsz, de érdemes megnézni a Samsung mintaboltokban mert lehet hogy mivel én régen nem néztem azóta hátha már van.
-
rizso
addikt
válasz
norcikácska #1104 üzenetére
Ha tényleg a kamera az elsődleges szempont, akkor S4 Zoom - vagy a hamarosan megjelenő utód (bár az tuti horror áron kezd). Én nem bántam, és ha váltok is majd, akkor szerintem megtartom az S4 Zoomot is
-
mobilefan
aktív tag
válasz
norcikácska #1104 üzenetére
Nekem volt S4 Zoom-om és S3-am is...
Azért az S4 Zoom-nak jobb az akku ideje sokkal.
A kamera meg más világ,persze ha meg tudsz barátkozni a kiálló optikával
Én csak azért adtam el,mert nem tudtam kényelmesen hordani,de most várom az S5 Zoom-ot és ha jobban elfér a zsebemben akkor nem kérdés,hogy mit veszek....
Sima S4-et is kipróbáltam,nem tudom eléggé tömegcikk.
A Zoom az nem fog veled szembe jönni egyhamar,az biztos -
mobilefan
aktív tag
válasz
norcikácska #1101 üzenetére
Ezek közül S4 Zoom,nem kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest