- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VigO
tag
Hello!
Kíváncsiságból megnéztem, most 370 az osztrák saturn-ban. Ez csak 1-1 napos akció, amit írtál???
Szerintem a fekete nem fekete. Nekem az van. Inkább irgalmatlanul mély kék. Ha valami csajos, marketinges színt kéne adnom neki, akkor talán "Midnight Blue" lenne, vagy "Ocean Scuba".
Tök megvagyok elégedve. Bár kipróbáltam a "bekapcsoláskor kamera indulást". Ne tegyétek. Valamit mentegetett, nem tudtam kilépni a kamerából.... Siettem, az ideg vágott szét. Újraindítottam, mert nem reagált másra.
Még ott tartok, hogy tisztogatok majd progikat róla, ha lesz időm.
TomI
-
rizso
addikt
A legtöbb teszttel az a baj, hogy a cikkíró valami überbrutál képminőséget vár, ami a több százezres képeket is veri. Nem. Ez továbbra is telefon, egy átlagnál jobb kamerával, plusz extra 10x optikai zoommal, ami egyedivé és egyedülivé teszi a mobilok között. Nexus 4-nél mindenképpen jobb a kamerája, azt viszont csak te tudod, hogy elég-e a Nexusod teljesítménye, vagy több kell - aminek jelen esetben az az ára, hogy kicsit butább a telefon (bár szerintem simán elég a teljesítménye még így is), illetve nem olyan kecses.
Egyébként ha valaki egy olyan telefont akar, ami mindig kéznél van és kivált egy normál kompaktot, és cserébe nem zavarja az a mondjuk plusz 50g (ami nem olyan nagy valami szerintem) meg az egyedi forma, akkor a Zoommal tök jól jár.
-
kakuk100
őstag
Szerintem se figyelj oda a tesztekre. Sok valótlanságot és hülyeséget írnak. Majd ha megnézed a képeket Te is rájössz erre. A fotózáson kívül nagyon jó a telefon része is minden szempontból. Én eladtam az S 4 telcsimet mert teljesen megfelel a Zoom.Nem olyan nehéz zsebben vagy táskában is ha hordod. Pár deka a különbség.Nagyon jó a fogása is. Én semmiért nem cserélném el pillanatnyilag. Megjelenés óta használom.
-
gti16v
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest