Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Azt honnan látni, ha automatikus módban 1080p-ben játszik?
Nálam egy videónál sincs a 720p alatt 1080p. Eddig volt, úgy két frissítéssel korábban tutira volt még, kézzel is ki lehetett választani. Pár napja frissült, nagy reményekkel tettem újabb kísérleteket, teljesen újrahúztam (volt adattörlés is), de semmi. Nincs 1080p a listában.
-
a szolgáltatósnál csak a listaáras vagy domino konstrukció esetén 15 e ft a hálózati korlátozás feloldása, hűséges előfizetés esetén kifizethetetlen, mert 15 e ft + az akció során igénybevett kedvezmény (kötbér) visszafizetése, amennyiért már nem éri meg.
töröltem én is.zerge861; nem csak egy hajszálnyi az az eltérés.
-
malisonX
aktív tag
Jah, mert 4.4-nél a melegedés miatt egy idő után elkezd csökkenni a CPU és GPU órajele (ezért nem tud úgy felmelegedni mint 4.3-al.) DVFS-nek hívják ezt az feature-t. 4.3nál is működött, csak nem ilyen durván. Természetesen ki lehet kapcsolni, viszont root is szükséges hozzá. [link]
Spanyolról fordított kis olvasnivaló hozzá, grafikonnal:
[link] -
Herczi
senior tag
Külsőre jobban bejön ez a Honor, mint az S4, sokkal karakteresebb.
Ez az S4 tök jellegtelen ránézésre is, aztán ha kézbe veszed végképp, tök könnyű, fényes, retkelődő hátlap (mintha valami karácsonyi ajándék celofán csomagolása lenne rajta), semmi ergonómia, egyedül ami feldobja az a szál csiszolt oldalcsík.
Mielőtt valaki félreértene ezeket úgy mondom, hogy 50 ezer forintért nincs ezekkel semmi baj, sőt, de, hogy egy zászlóshajó, még most is százezer forintos telefon benyomását nem teszi rám az tuti. Mondjuk tény, hogy nálam eleve hátrányból indul mert nem jön be a Samu Dizájn. Most kifejezetten a külsőről beszélek, mert ebben a kategóriában nekem már minden telefon megfelel hardverileg, max a kijelző és az akksi lehet kritikus pont.
-
Okean
tag
Érdekes, nekem benne volt a plasztik csomagban.
Más:tok téma. Vélemények?
-
törölt tag
sajnos nem mindent, pl a google play szolgáltatás nagyon sok felesleget futtat, fagyasztani nem lehet, ha kikapcsolod egy csomó app reklamál érte, root-tal viszont egy csomó szolgáltatását lehet tiltani egy play-es ingyenes appal(DisableService), pl. helyszolgáltatás ne fusson(mert fut ha kell ha nem) akkor a reklámokhoz adatgyűjtő szolgáltatás ne fusson, meg még lehetne sorolni, ez az egy app 192 különböző szolgáltatás futtatására képes! na mármost ha kikapcsolod a gps-t és a helyfüggő lokalizálás, ez az egy app akkor is futtatja a helyszolgáltatást, pedig ki van kapcsolva!... meg hát a root nagy előnye a reklámok blokkolása! ami viszont eszi az aksit és a netforgalmat keményen
-
adequate_cou
senior tag
Benne volt egy átlátszó fóliában. Nem GLS-es, annyi van rajta, hogy biológiailag lebomló stb.
Ez teljesen PPP transzfer, vagy azokat is GLS szállítja a megadott PPP pontba? Szerintem ezt PPP szállítja.
Mondjuk vicces volt, hogy nem kellett fizetni de még a személyimet se kérte a csaj, ennyi erővel bárki átvehette volna.
-
adequate_cou
senior tag
Átvettem ma én is PPP-be az akksival együtt, nem tudom még mi lesz vele, lehet marad tartalékba ha Note 3-nak baja lesz akkor jó ha van, vagy eladom mind a kettőt és valami új. Note 3-hoz képest azért visszalépés lenne. Persze kinek mi az ízlése.
Ennyiért viszont ajándék volt.
Ja igen, te hsz-edet olvasva láttam, hogy van akció szóval köszi, és azért neked írok
-
zlatan77
aktív tag
Bölcs döntés.Tartsd meg jó szokásod.
(#21272) 72mviktor
Minden,olyan dolgot enged tiltani,ami nem kockáztatja a rendszer biztonságát.
Kíváncsiságból megnéztem. Minden,olyan programot le tudtam volna tiltani,amit jelenleg a TB-vel fagyasztok.
Hélium természetesen a programok adatait is menti.PC,SD-re vagy akár felhőbe.
Teljesen egyenértékű a TB-vel,ilyen szempontból. -
zlatan77
aktív tag
Áruld már el nekem,hogy minek jársz te ebbe a topikba?
Felesleges feszültséget kelteni?
Mindenki tudja,hogy fanatikus nexus4 rajongó vagy.
Akkor meg mit zavar téged az,hogy mit csinál a Samsung?
Ez valami ön igazolás akar lenni?
Az LG max.mikró eladásban fogja beelőzni a Samut.
Az állítólagosan gyengén fogyó S4-ből is laza 40 milliót adtak el.
Értsd már meg,hogy vevők kb.1%-át érinti ez a knox mizéria.
Ennyit lehet,hogy elveszít a Samu.A biztonságos rendszer miatt meg,majd nyer még +5%-ot.A témához kapcsolódóan egyébként én egyelőre még kivárok.
Az utolsó nyitott bootlooderes rom van fent,amivel 100%-ban elégedett is vagyok.
Vagy marad ez a jövőben is,vagy jön a root mentes időszak és a magyar 4.3.
Rá kellett jönnöm,hogy tulajdonképpen már csak megszokásból rootoolok.
Mára mindenre van megoldás root nélkül is.
Hélium app visszaállítja az appokat,ICS óta bármelyik app tiltható.
Ezen kívül én max hangerő növelésre használtam a rootoot.
Viszont S4-nél már erre sincsen semmi szükség. -
legyen így, és végre kevesebb ellensége lesz a samsungnak, így vélhetően az ilyen témákba is kevesebb ember jön majd mondvacsinált okokkal temetni a gyártót, meg kelteni a hangulatot úgy, hogy nincs is samsung telefonja, tehát nem is érinti a probléma...
persze nem, az nem mostanság lesz, hogy a samsung annyira visszaessen, mint te azt írtad. -
zlatan77
aktív tag
Ez a nagy tévedés.
Az én S3-am kezdetektől fogva bőrtokban volt.
Ennek ellenére megjelentek rajta hajszálkarcok.
Igaz csak fénynél látható,de a tudat,hogy ott volt zavaró.
Elég egy porszem,betolod a tokba és már ott is a karc.
Én mindig is fólia ellenes voltam,de most az S4-nél már nem szeretnék kockáztatni.
Hosszú távra vettem,így nem szeretném,ha karcos lenne.Más:
Az intelligens képernyőzár ikonjának mindig jelen kell lennie a status baron,ha be van kapcsolva?
S3-on csak,akkor villant fel,ha aktiválódott.w333
Meghalt a Nexus topic? -
csacsi67
addikt
Nem 10 millioan vannak az xda-az egy kis pont a felhasználok kb 2-3 %:gondold végig az oldal lebénulna. A felhasználók tulnyomo többsége az sem tudja mi a root volt erröl egyszer egy felmérés ,10 % nem érte el. Akik xda-n vannak az eladott készülék számhoz viszonyitva csepp a tengerbe.
-
igen, de abban az esetben is csak akkor, ha erőltetve van, hogy módosítani akarja adott új értéket a régire.
nem fog menni, de a kísérlet miatt már ugrik/ugorhat a számláló.
még így is vannak kivételek, visszatehető a régebbi - nem korlátozott bootloader értékű - firmware is a számláló ugrasztása nélkül is, bár nem teljes összességében, de ennek módját mindenkinek a fantáziájára bízom, a fentiek alapján nem nehéz kitalálni a módszert, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon, de a kivitelezés csak saját felelősségre történjen, pláne úgy, hogy értelme nem nagyon van, csak adott a lehetőség. -
azokra a gyártói firmware verziókra nem, amik már a gyártó által korlátozott bootloader értékkel bírnak, és mivel 4.2.2 alatt is van ilyen, úgy az probléma nélkül felhúzható 4.3 verzióra is.
Maxentius; igen, a sony, htc...stb más kérdés, ők már régebb óta így állnak hozzá.
-
skippper
senior tag
Bennem pont ez motoszkál mélyen belül, hogy jólvan, hogy valahol azt írják, hogy Warranty is void, de ez kétszer se biztos, hogy mindenhol így van. Valahol máshol is olvastam már, hogy EU-s jogszabályok szerint kötelesek garanciális szolgáltatást adni, hogy nem tudják bizonyítani, hogy a szoftveres hackelésed okozta a problémát. Erről konkrétan személyes tapasztalatom is volt, egy Galaxy Nexuson figyelt CyanogenMod már a kezdetek óta. Megnyikkant a jack aljzat, így beadtam gariba, majd leesett a tantusz, hogy szanaszét főzött ROM van rajta és úgy megy a Samsung szervízbe. Hangjuk se volt, cserélték az aljzatot és visszakaptam a CM rommal, csak factory reset után
Szóval nem olyan szélsőséges a helyzet, mint amilyennek tűnik szerintem...
-
átverés? miért? erős túlzás átverésnek nevezni!
kinek, mikor és mit ígértek, amit aztán majd nem tartanak be?
a többi gyártó, akik által már régen használatos android alatt a korlátozott/zárt bootloader...stb?
miért baj az, hogy a samsung a knox által hasonlóan jó biztonsági minősítést kap, mint például az ios, és így olyan területekre, célokra, intézményekbe...stb is veszik és használják majd, ahol eddig a módosíthatósága, ezáltal nem kellő biztonsága miatt ez nem történhetett meg?
értem én, hogy dühöng az a minimális - a gyártó számára elhanyagolható - létszámú felhasználói tábor, akik eztán nem tudják halálra buherálni a rendszert, de itt sokkal többről van szó, már csak a biztonsági minősítés megléte sokat nyom a latban!
akiknek még csak nem is samsung telefonja van, tehát nem is érinti őket a változás, azoknak maximum önigazlásra jó, hogy na ezért nem szeretik a gyártót, és/vagy lehúzásra, persze úgy, hogy nem is igazán látják át a dolog lényegét...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest