- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz
KakasSoft #1576 üzenetére
Wipe-oltam, újra kezdtem flesselni. Most azt írja hogy flashing file 1 of 1, de felette meg van egy csomó sor, köztük pirossal, hogy E: unable to mount '/system' utána meg hogy "...done".
Alatta van egy csomó minden, meg az hogy "mount: failed to mount /dev/block/platform/msm_sdcc. 1/by-name/system at /system: Invalid argument
unmount of /system failed; no such volume"
De közben meg úgy csinál, mintha flesselne. -
Roland0224
senior tag
-
-
Essien
aktív tag
válasz
KakasSoft #1417 üzenetére
Hát picit dühítő hogy veszel egy új telefont és igazából két hét múlva gyakorlatilag szar, megpróbálom újra flash-elni este ha nem lesz jó irány a szervíz csak azt meg nem szívesen tenném. Páromnak direkt olyat szerettünk volna ami nagyjából középkategória és ne keljen vele mókolni hogy menjen rendesen.... rendesen mellélőttünk
-
Essien
aktív tag
válasz
KakasSoft #1411 üzenetére
Ez mit is jelent?
Magyar régióst szedem le. Egyébként páromé a telefon kB 2 hetes, 1 hete a kamerát szinte nem lehet használni mert lefagy a telefon és kB fél nap alatt lemerül hogy szinte nincs használva. Viberen kívül szinte nincs semmi telepítv. Ötlet hogy mitől ilyen szar ?
-
dzsi23
addikt
válasz
KakasSoft #1395 üzenetére
Nem értem, hogy jött ki ennyivel jobb eredmény, ha elvileg a CPU és a GPU is erősebb a Neo-ban... gyári rendszer fut rajtuk? Amúgy nálam most éppen 19981 jött ki a Neo-n, volt már több is, kevesebb is ennél, de a 25ezret meg sem közelítette.
Ettől függetlenül én továbbra is a Neo-t ajánlom, ezek csak pontszámok, és használat közben még nem csalódtam benne. S3 LTE-t még nem próbáltam, csak youtube-on láttam videókat, de nem hiszem, hogy (sokkal) jobb lenne. -
ViSAS
senior tag
válasz
KakasSoft #1386 üzenetére
Csont ugyan az a sima S3 és az S3 LTE, csupán az LTE-ben 2GB RAM van 1 helyett és nincs benne FM rádió. Tehát hardver szempontjából számítási teljesítményben mindkettő ugyan annyit tud nyújtani. Ha mégis van eltérés (az se lehet valami brutális), az szoftveres optimalizáltság miatt lehet.
(#1385) Dzsana: Élménybeszámoló kéretik, hogy hogy alakultak a dolgok!
Nekem a Z1 compact nagyon izgatja a fantáziám 77 ezerért függetlenül újonnan.
-
dzsi23
addikt
válasz
KakasSoft #1357 üzenetére
Azt hiszem, feladom ezt a szélmalomharcot a beragadt magok ellen.
Nincs kiemelkedő processz, a kijelző eszi az akkut legjobban, na meg a játékok, amikkel játszok, tehát semmi rendellenes nem tapasztalható (legalábbis azon kívül, hogy az ilyen procifigyelő alkalmazások azt mutatják, hogy be van ragadva).
(#1358) Blac1:
Biztos központilag állítgatja valaki az összes telefonon... ez egy összeesküvés! -
dzsi23
addikt
válasz
KakasSoft #1336 üzenetére
Minden tulajdonost érint? Hol tudom megnézni a telefonon, hogy nálam is fennáll-e ez a hiba? Barcode Scanner, Facebook Messenger, Viber, és a gyári Fényképező alkalmazás... nálam ezek használhatják a kamerát, és szoktam is használni ezekkel, de még egyszer sem volt kamera hibám.
-
Mattb
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged