- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #2255 üzenetére
Hat, ami link van az hozzaferes megtagadva a letoltesnel.. szoval egyelore semmi.
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #2252 üzenetére
Köszönöm szépen! Szerintem tesztelek.
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #2250 üzenetére
Felnéztem, de nem találtam, melyik topic?
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #2245 üzenetére
Nem nagyon volt időm mostanában olvasgatni sajnos, de én sem bánnám.
-
Mattb
senior tag
Kakas, Cm13 szerinted lesz?
-
Mattb
senior tag
Nana, megnézném én azt a 2 napot gyilkolászással...
Ne várj csodát, az akksi pont ugyanannyit bír mint a mai telefonoké. Reggel lehúzod a töltőről és este dughatod fel. "gyilkolászással" már hamarabb is. Egyébként jó választás, a hw bőven jó még ma is, mindenre.Szerk: Droid: 4.4.2. a legfrisebb hivatalos rá. Costumbol pedig 5.1.1.
-
Mattb
senior tag
Ha nem rootolt telón előjön a kamerahiba, az hogyan is javítható? Stock újrahúzás?
-
Mattb
senior tag
válasz
adrian94 #2215 üzenetére
Rendszer: A legújabb a 4.4.2-es az 1 simesre, 4.4.4 a dual simesre. De ami tetszik neked nagyon egyszerűen rávarázsolható, a gyári 4.4.2 alapból is jól fut rajta, de kis tuningal is nagyon klassz dolgokat lehet összehozni. Ha pedig lolli kell az is megvan xda-n. szintén jól működik.
Tok: Ebay.. S3 ra nagyon sokféle és jó tok készült. Mivel a méret teljesen ugyanaz, mind jó rá. Ebayen kb 3-4 ezer ft a legdrágább fém tokok is, azok már egészen jó védelmet nyújtanak (itthon egy 10es körül veszel olyat).
Annyit hozzátennék még, hogy volt aki panaszkodott arra, hogy a fém tok leárnyékolja a telefont, és nem annyira jó a térerő/vétel. Nekem is van egy ilyen tokom, de én nem tapasztaltam semmi ilyet. Szóval tudom ajánlani. -
Mattb
senior tag
válasz
Valaki87 #2184 üzenetére
Ez egy teljesen jól működő telefon még a mai napig is. Semmilyen problémám nincs vele, lassan 1 éve nyúzom, elég komoly használatban van. Melegedés? Nincs olyan telefon a piacon ami nem melegedne ha használják.. Egyszerűen nem lehet kivitelezni, ott van a kezedben, a hő nem tud elterjedni.. Akksi idő szintén nincs elmaradva a többi telefonhoz képest.. Ha veszel egy 300ezres készüléket az is a nap végére bemondja a csendest..Nagyon kevés telefon van ami "2" napig elmegy.. de az is inkább csak másfél. Ahhoz képest, hogy az elődje, a sima s3/lte modellek már napjainkban eléggé elavultak, ez a készülék nagyon rendben van. Tudom ajánlani még most is! Az ára is elég jó. Ebben a kategóriában nem igen találsz jobbat.
+: vehetsz hozzá nagyobb akksit amivel kicsit mégfentebb tornázható az üzemidő.
+2: ha magától melegszik indítsd újra, okozhatja egy beragadt app is akár.. vagy frissítsd a szoftvert. Jó a támogatottsága (magán fejlesztésekre gondolok: cyanogen pl.) -
Mattb
senior tag
válasz
AeSDé Team #2180 üzenetére
Akksi, vagy alaplap hiba. Az akku nincs puposodva?
-
Mattb
senior tag
Belehet úgy állítani egy háttérképet, hogy amikor a főképernyő között lapozok, az is vele mozogjon?
-
Mattb
senior tag
válasz
KakasSoft #2085 üzenetére
Honnan rendeltétek, valamint mennyivel bír ez többet?
Szerintetek ha az usb csatlakozófej tönkrement, marmint a telefonba levo microusb port, és hol tölt hol nem a telefon, azt kicserélik garanciálisan? Vagyis javítják? Mert mostanaban nem akar tölteni, de volt olyan is hogy pl 14%nál nem ment feljebb a töltöttségi szint, az akksira is gyanakszom.. Most viszont tölt, ez par napig tartott, de ha megmozgatom akkor el-elmegy a toltes.
-
Mattb
senior tag
Mintha nem csinaltam volna mar szazszor... de most odinnal flasheltem a gyari romot es samsung logonal marad.. miért van ez ?
-
Mattb
senior tag
válasz
karedavid03 #1902 üzenetére
Odinba tallózd be és onnan. Akkor lesz "gyári" a telód.
-
Mattb
senior tag
Egyik kolléga (KakasSoft) emlegetett valami pünkösd utáni dolgot..
Sose tudni, a samsung sem tudja még szerintem. Bár olvastam már róla, hogy leállították erre a telefonra a fejlesztéseket, de utána újra indultak. Szóval marad a várakozás, aki meg kiakarja próbálni (igaz az stock 5.0-1) az megteheti xda-ról cm12 és 12.1 társaságában.
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #1467 üzenetére
+1 engem is erdekel a dolog
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #1448 üzenetére
XDA.. [link]
Angol tudás kell.. Az első az, és alatta is láthatod, kb népszerűség szerint a fejlesztett romokat.
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224 #1445 üzenetére
Szerintem a Rox féle. A többi is az övére alapszik. De Kakas Megmondja majd neked. Amugy kevés rom van rá.
-
Mattb
senior tag
OTA lollipop? Mert ketlem. Valami costum esetleg, de meg a neora sem tervezik kiadni nemhogy sima s3ra. A samsung leallitotta a fejleszteset az s3ra es rarsaira. Legalabbis ha azota nincs uj hir.
KakasSoft: ha nincs download mod, mert nem tudsz belepni, valahogy lehet kapcsolatot letesiteni odinnal? Hogy stockot flasheljek?
-
Mattb
senior tag
[link]
Ez a tok erdekelne, velemeny, minoseg. Volt mar rola szo, de valaszt nem kaptam. -
Mattb
senior tag
válasz
darius90 #1299 üzenetére
Pár képet lőhetsz róla úgy, ha nem gond. Engem érdekelne még, hogy felrakva a telefonra, a bekapcsológomb és a hangerőgomb nyomásérzékenysége milyen? Mert találkoztam olyannal, hogy érintőssé vált tőle.. Valamint a minősége, és hogy mennyire lesz tőle vaskos a telefon?
-
Mattb
senior tag
Lehet sikerul rajonni, hogy mi okozza a beragadt cpu magokat. Mivel mas, costum romnal nem jelentkezik, es ez tobb samu keszuleknel is elofordul, a samsung gyari romban van a hiba. Sot, szerintem magaval a systemUI-val van a baj, ugyanis mai nap teszteles alatt all egy masik UI, ami a gyari romon fut, es ezzel meg nem produkalta a problemat a keszulek. Jatek, video, zene, bongeszes.. ezektol barmikor beragadt. Tesztelem meg egy ket nap, aztan kiderul.
-
Mattb
senior tag
-
Mattb
senior tag
válasz
KakasSoft #1161 üzenetére
Restartolni kellett a chrome-t.... Ba...eg
nem ertem..neha olyanok vannak, elozonel nem voot restartolva es ment, most meg kerte, de nembaj, megy mint a gep.
Erdekes: gyari rom alatt mindig beakadt az elso mag 1100-on. Sleepben is ugy futott, itt viszont szepen pihen 300-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest