- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Az korábbi telemen is cm volt, ezért írtam, ezt szoktam meg, ennél mire megszoktam a gyárit jött a cm11-12. Gyárival se lenne gond, ha nem lenne teli mindenféle kacattal. Igen tudom dupla lezárást, nem használom.
Alapból engedélyezve van. Ha valakinek lapát keze van lehet könnyen eléri, de ha egy kézzel kezeled (nekem mondjuk vastag a hátlap, mert nem gyári az akku) kisujjal megtámasztod alul a telt, akkor hüvelykujjal már kicsit macera elérni a kijelző tetejét. Próbáld ki egykézzel a beállítások menüt végig nyomkodni oda-vissza. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Alapból engedélyezve van. Ha valakinek lapát keze van lehet könnyen eléri, de ha egy kézzel kezeled (nekem mondjuk vastag a hátlap, mert nem gyári az akku) kisujjal megtámasztod alul a telt, akkor hüvelykujjal már kicsit macera elérni a kijelző tetejét. Próbáld ki egykézzel a beállítások menüt végig nyomkodni oda-vissza.