- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz
Roland0224 #1454 üzenetére
Mégsem alszol jól!
-
Dzsana
senior tag
Kollégám most mondja, hogy a sima S3-asa befrissült neki magától a lollipopra. Azt mondja, kicsit meglassult tőle. :-(
Én viszont mégsem leszek S3 neo tulaj, a bolt harmadjára mondta vissza, és tette függőbe, berágtam rájuk. De ezt biztos a sors akarta így, mert közben rászaladtam szinte ugyan ebben az árban egy S4 LTE-re, 1 év garival. Úgyhogy S4 tulaj lettem. -
Dzsana
senior tag
Mindenképp, elméletileg holnap már a kezemben lesz. Telefonon azt ígérték, de nyilván holnap meglátom, mi lesz leírva, az lesz a mérvadó. Az interenetes vásárlás varázsa, hogy 14 napon belül visszaküldhetem, indoklás nélkül, ha valami nem úgy van. Az első dolgom lesz, hogy beregisztrálom a Samsung oldalán, s rögtön kiderül minden, hogy engedi-e.
-
Dzsana
senior tag
Valahol azt olvastam, hogy ennek a kijelzője még kevésbé karcolódik, mint a gorilla glass, meg azt mindenütt pozitívumként említették, hogy több a RAM benne, továbbá a videókártya is, és a proci is gyorsabb benne.
Igen, telefonon is megerősítették, hogy két év gari van rá, csütörtökön hozzák, majd akkor kiderül. Utánvétes, nincs gond. -
Dzsana
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Én innen vettem, kéket szerettem volna, az nem olyan snassz, ennyiért egész jó áron kínálják, 12 hó Samsung, majd 12 hó forgalmazói garanciával.
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, én is beléptem a klubba, keresgélésem során arra jutottam, hogy még mindig ez a legjobb ár/érték arányú telefon, ami ma kapható a piacon. Ugyan ezt a tudást egy kínai csoda 15-20k-val többért tudja csak, mégis agyon ajnározzák őket. Na mindegy. Azt szeretném kérdezni, hogy a telefonon van-e képernyővédő fólia gyárilag, vagy venni kell rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Revolut
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest