Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Az korábbi telemen is cm volt, ezért írtam, ezt szoktam meg, ennél mire megszoktam a gyárit jött a cm11-12. Gyárival se lenne gond, ha nem lenne teli mindenféle kacattal. Igen tudom dupla lezárást, nem használom.
Alapból engedélyezve van. Ha valakinek lapát keze van lehet könnyen eléri, de ha egy kézzel kezeled (nekem mondjuk vastag a hátlap, mert nem gyári az akku) kisujjal megtámasztod alul a telt, akkor hüvelykujjal már kicsit macera elérni a kijelző tetejét. Próbáld ki egykézzel a beállítások menüt végig nyomkodni oda-vissza. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete 3 év garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Alapból engedélyezve van. Ha valakinek lapát keze van lehet könnyen eléri, de ha egy kézzel kezeled (nekem mondjuk vastag a hátlap, mert nem gyári az akku) kisujjal megtámasztod alul a telt, akkor hüvelykujjal már kicsit macera elérni a kijelző tetejét. Próbáld ki egykézzel a beállítások menüt végig nyomkodni oda-vissza.