Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Hát nem tudom, mennyire lőttetek mellé, elég sokan veszik ezt a telefont. Én is használom a Vibert, Facebook Messengert, küldtem bennük képet is, videót is (természetesen alkalmazáson belül készítettet és "külsőt" is), de soha sem volt még kamera problémám. A beragadó magokkal én is találkoztam már, de 100%, hogy nálam nem a viber okozza, mert amikor először előfordult, akkor még nem is volt rajta viber. 8 napja írtam itt a topicban, hogy a 2. mag az elsővel együtt mozog, és csak 300-ra áll vissza, nem alszik (3. és 4. alszik), azóta ugyanígy van, szal ez sem vészes, és sem a teljesítményre, sem a fogyasztásra nincs negatív hatással. Gyári rommal használom, ahogy megvettem, nem kellett mókolni, tökéletesen teszi a dolgát. A lényeg, hogy szerintem nem lőttetek mellé, csak kifoghattatok egy hibás példányt, mint itt még néhányan.

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő