Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Hát nem tudom, mennyire lőttetek mellé, elég sokan veszik ezt a telefont. Én is használom a Vibert, Facebook Messengert, küldtem bennük képet is, videót is (természetesen alkalmazáson belül készítettet és "külsőt" is), de soha sem volt még kamera problémám. A beragadó magokkal én is találkoztam már, de 100%, hogy nálam nem a viber okozza, mert amikor először előfordult, akkor még nem is volt rajta viber. 8 napja írtam itt a topicban, hogy a 2. mag az elsővel együtt mozog, és csak 300-ra áll vissza, nem alszik (3. és 4. alszik), azóta ugyanígy van, szal ez sem vészes, és sem a teljesítményre, sem a fogyasztásra nincs negatív hatással. Gyári rommal használom, ahogy megvettem, nem kellett mókolni, tökéletesen teszi a dolgát. A lényeg, hogy szerintem nem lőttetek mellé, csak kifoghattatok egy hibás példányt, mint itt még néhányan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így használod a ChatGPT-t
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Disney+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest