Hirdetés
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Hétköznapi használatban nem nagyon. Különbséget nem nagyon lehet észrevenni. Akkor lehet, ha gyorsabbra váltasz, majd ezután vissza a lassabbra. Pl. a korábban említett Pocket Neo-ra felraktam egy korábbi romot (cm11) és leteszteltem, ezután alá a friss kernelt ugyanúgy (jól) teljesít rom-tól függetlenül. Itt az a kérdés ki mire használja. Ha megemlítem, hogy a tesztben csak 4-5 fps-el megy (bizonyos résznél) az i9301 míg a másik (LTE) 11-12 környékén, akkor van különbség. Lehet egy S4 18-20 fps, S5 30 fps, csak hasra ütöttem. Ha valaki ilyen erőforrás igényes alkalmazást használ és annak látható következménye van pl. szaggatás, az eléggé zavaró lehet. Vegyünk egy s3 neo-t és egy s5-öt. Alkalmazásokban lépkedsz ide-oda s3 neo 500ms alatt megnyitja az alkalmazást míg s5 250ms alatt. Az s3-at használva 500ms elfogadható, mert nincs viszonyítási alap (kivéve, ha előtte s2 vagy s1-ről váltott az illető és úgy érzi repül a neo
). Majd s5 tulajdonossá válva, (mert az s6 lenyomta az árát) több hónap elteltével ismét neo kerül az ember kezébe, lehet elcsodálkozik, hogy "úristen mi ez?". Nekünk az a feladatunk, hogy a a lehető legjobbat kihozzuk belőle, mielőtt leváltanánk.
Itt van két Pocket Neo, ugyanaz a vas. Van különbség köztük, nem is kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Majd s5 tulajdonossá válva, (mert az s6 lenyomta az árát) több hónap elteltével ismét neo kerül az ember kezébe, lehet elcsodálkozik, hogy "úristen mi ez?". Nekünk az a feladatunk, hogy a a lehető legjobbat kihozzuk belőle, mielőtt leváltanánk.
Itt van két Pocket Neo, ugyanaz a vas. Van különbség köztük, nem is kevés.