Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
thenameless
tag
válasz
thenameless
üzenetére
20000

-
thenameless
tag
Urak! Kollégák!

Ki milyen rom-ra esküszik jelenleg? Mi a biztos recept? (ICS nem játszik!)
Kicsit kezd elegem lenni, hogy 3-4 hetente kipróbálok valami mást, és soha nem az igazi.. laggol és bugzik akármi.. azt szeretném ha végre pörögne a szerkezet!
Szegény rendesen meg van terhelve mindig, és nem bírja velem a tempót.
CM irányba is szívesen elmennék, de tudtommal a videóhívás (amit rajtam kívül soha senki nem használ kb) nem megy... de lehet, hogy végül erről lemondok, és marad a gtalk vagy valami.
Jelenleg sweet v9 van fent nova launcher-rel, de sajnos néha ez is elgondolkozik nagyon... és navigációnál a hangos keresésnél van valami bug nálam... mert a térkép leáll,(nem lehet ellenőrizni mit értett meg a szavaimból) de a navi elindul...ha mákom van akkor jól értette, ha nem akkor kezdhetem elölről...
Ötletek?
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Eladom a készülékem és szeretem gyári állapotba hozni. Eltüntetni a rootot és a legújabb norvég romot rátenni. Nem találtam a kepésségeimnek megfelelő leírást. Tudnátok segíteni? Ha ezt http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1289572&stc=1&d=1346226457 felteszem a recoverybol es utána, a pc odinnal ezt a romot N7000XXLT5_N7000NEELT2_NEE.zip. Akkor ha a romfrissítésre nyom az új tulaj nem fogja a készülék kiírni, hogy ez módosított eszköz? Illetve mi a pontos menete a dolognak? Mit kell wipe-olni ha kell egyáltalán. Nem szeretnem ha barmi nyoma maradna a garázdálkodásomnak. Koszi előre is.
Ja és köszönöm ezt a másfél szép esztendőt itt a fórumban. -
Polllen
félisten
válasz
Jonathan92
üzenetére
En 3-4 hetente huzokvle egy update-t

-
dave182
senior tag
válasz
Jonathan92
üzenetére
Nekem minden zsír volt cm alatt kivéve a videózást...az 50%ban nem jött neki össze
-
-
Dead Zone
tag
Üdv. mindenkinek.
Nos van egy note nálam (kollégámé), gyári frissítés után a negyedére lassult.És az lenne a kérdésem hogy mit tudok vele kezdeni?
Kernel frissítésre gondoltam,de a cwm csak egyszer jelenik meg flash után,másodjára az eredeti recovery jön be. Így nem tudok backup-ot csinálni, vagyis tudok de minek.
Múködő linket, vagy alternatív megoldást szívesen fogadnék.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
winhelper
tag
válasz
Jonathan92
üzenetére
Persze, hogy használható, csak annyit mondtam, FC-zik a galéria. Plusz videó lejátszásnál is vannak gondok. Ezért várom a stabil verziót. A napi szarakodást viszont baromira utaltam az OTA update kapcsán.
-
winhelper
tag
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Én is ez tapasztaltam, ezért tettem le a cm10.1 és ezen alapra épülő romokról.

Várom a Stabile verziót! -
ux1
addikt
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Néhány feltöltés nem árt. Azután jelenthetsz ki ilyet...

-
ux1
addikt
válasz
Rabidsnail
üzenetére
NX kernel fel...
Reboot recovery...
Wipe (new rom)
Install rom...
Ismét NX kernel. -
Rabidsnail
senior tag
Látom,mindenki elfoglalt!
Azért eddig is köszi!
Próbáltam kreatív lenni. Mobile odinnal fent a kernel,úgyhogy talán már boldogulok. További szép napot!

-
Polllen
félisten
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Cwm-bol safe kernel alol full wipe+preloadot is torlod, utana install es orul.
-
Rabidsnail
senior tag
Igazából a CWM telepítése nem teljesen világos és nem akarok megint a Rom Manager-el próbálkozni. Egy gyors válasz megköszönnék.

-
Rabidsnail
senior tag
Ha gyári JB-t szeretnék cserélni cm10.1-re,mi a sorrend? Kicsit összezavarodtam.

-
ux1
addikt
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Jobb a cm. Készenléti idő kitűnő. Pedig nekem xar az akksi...

-
Polllen
félisten
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Nalam cm keszenletben jobban birja, 4 ora kijelzo 2 nap alatt.
-
Rabidsnail
senior tag
Aki használ Cm 10.1-et és esetleg volt fent előtte,vagy utána a hivatalos 4.1.2, látott változást az akkumulátor használat tekintetében valamelyik javára?? Köszi!

[link]
Ezen gondolkodnék, de ha túl nagy a fogyasztás a 4.1.2-höz képest,akkor maradok a gyárinál. -
-
LeGo89
csendes tag
Köszi!Próbálkozok,,egyenlőre rootal,,aztán mivel a netem igencsak lassu kb 1 óra mire lejön a rom..aztán nekikezdek..remélem nem rontom el..

-
LeGo89
csendes tag
Sziasztok!Tudom hogy első hsz-t kéne olvasni én meg is tettem viszont még mindig kinai maradt a dolog amit szeretnék megtudni!Kb 3 napja vagyok "boldog" tulaja egy Galaxy Note-nak.Na most minden frankón zajlik mig ki nem kapcsolom vagy be nem fagy a drága...Ugyanis a Samsung GT-N7000 Jelzés után nem indul semerre.
Soft resetet kell neki alkalmaznom.Mióta megvan azóta kb 6x megtettem,és nagyon idegesitő hogy nem jó sose!Mire mindent visszarakok rá addigra megint behisztizik!Azt tudom hogy ha rárakom gépre kiirja a KIES hogy nem támogatja a KIES-en való szoftverfrissitést!Tehát egy rárakott 4.1.2 van rajta,az előző gazdája nembirta kivárni a hivatalos verziót és rárakott egy ilyen szoftvert ami finoman szólva is egy nagy SZ....
Na most a kérésem,kérdésem hogy lehetőségekhez mérten mint egy ovodásnak elkéne nekem magyarázni hogy mivel hogyan tudnám visszaállitani a gyári szoftvert,majd utána felrakni rá a hivatalos Jelly Beant!..Remélem hogy valaki lesz oyan rendes és a számbarágja
..El is vihetem egy mobiloshoz is,de nem nagyon biznék bennük,félek hogy ilyan kokányt raknának rá megint..:S
Előre is köszönöm a segitségeteket!Remélem a héten még megtudom csinálni mert nagyon idegesitő... -
vakqaag
tag
értem.kicsit részletesebben?(csak mert olvastam itt h a 4.1. alatt már lassul a note.)
mert azért az sxt sem épp szarral gurigázik... antutuja 12k+....
és ha már cserélek szeretek utánanézni és hol máshol mint a saját fórumában?
-
vakqaag
tag
Sziasztok!
Note cserén gondolkozok xperia T ről váltanék.
érdekelnének pro és kontra észrevételek,a T hez képest v csak simán.
szolgáltatós telefonra is lehet asop romot rakni?mert sxt-n bootloader zártsága miatt nem(fő indok amiért lecserélem)
segitségetek előre is köszönöm!
üdv -
arzz
tag
Üdv !
Tegnap vettem egy Note-ot, és eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve, de kifejezetten egy Note II romot keresek rá, vagy akár S3-asat.
Szóval a lehető legfrissebb kéne
tudnátok ajánlani párat ? Köszi előre is ! 
-
nggabi
félisten
válasz
Rabidsnail
üzenetére
ha van imei ne foglalkozz vele. nincs mit

-
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
Tanácsot kérnék.
Lehet két héten belül kötelezően át kell állnunk céges telefonra. Ebben az esetben a Note I-et eladnám. Februárban lejárt az 1 év. Mennyiért hirdessem meg? Ha nagyon gáz, akkor inkább a gyereknek adom, vagy valami ilyesmi. Amúgy nagyon szép az állapota, a kijelzőn egyetlen 2mm-es hajszálkarc van, de csak spéci szögekből látszik, tisztítás után. Ha ez nagyon OFF itt, akkor privátban is jöhet a válasz.
Köszönöm!
-
válasz
Jonathan92
üzenetére
pü
-
Mr. L
csendes tag
Sziasztok, néhány napja elkezdett "villogni" a telefon képernyője. Kb úgy kell elképzelni, mint amikor anno a CRT monitor mellett hagytad a mobilod, és bezavart a jele a monitoron. Mi lehet ez? Van valami köze ehhez annak, hogy el van repedve az üveg rajta?
Debrecen környékén nem tudtok valakit, aki olcsón cserél gorilla glasst? Én Nagyvárad mellett lakom, egy váradi hivalalos szervízben 2 éves Samsung garanciás képernyő cserére kaptam árajánlatot, ami kb 200 eur. Ez enyhén szólva nagyon sok
-
nggabi
félisten
válasz
Rabidsnail
üzenetére
a repartos azért kéne h reseteljen is rögtön, ha van mentés azt csináld. [link]
-
Jonathan92
tag
Ma kint volt a telemax szervíz nállam

Elfelejtettem a gyári szoftvert visszatenni...cm10.1 ott virított rajta

De nem is foglalkozott vele.
Tudja ő is kb fél óra és gyári állapotú a telefon.Kicserélték az aksimat egy újra

(Akinek még garis a telloja és nem a legszebb állapotban van írjon. Van pár elég hasznos infom. Csak pirvi)
-
nggabi
félisten
válasz
Rabidsnail
üzenetére
ha van efs mentésed akkor 3 fájlos jb-t neki. ha nincs akkor jó az 1 fájlos is

-
nggabi
félisten
válasz
Rabidsnail
üzenetére
szóval download van?

a rom manager a galaxy miniket csontra kiüti, szal már rosszul kezdődik

-
Rabidsnail
senior tag
válasz
nggabi
üzenetére
4.12 android volt rajta. Gondoltam visszaállítom a régi mentésemet recovry-ből. Csináltam már számtalanszor,de most,valami hülye ötlettől vezérelve,a ROM Managerből hívtam be a recoveryt ,de induláskor már a logónál kifagyott. Ez butaságom története.Nagyon köszönöm a gyors választ. Nem kicsit voltam ideges!! Ez 3 napja történt,de külföldön voltam,wifi meg sehol! Egyébként érdekes,hogy Tebenned bízzam elejétől fogva és épp Te válaszoltál!
-
nggabi
félisten
válasz
Rabidsnail
üzenetére
ha van download mód jó vagy
hogyan került ebbe az állapotba a teló? -
Rabidsnail
senior tag
S.O.S.! Van egy kis bibi! A teló csak a logoig jut el! Sajnos a recovery behívásánál is!! A bootloader viszont elérhető,tehát elvileg tud csatlakozni a pc-hez. Szerintetek menthető a készülék?? Köszi!!
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Jonathan92
üzenetére
A kijelzője kissebb a felbontása ugyan az. Az aksi 2 napot úgy, hogy állandó internet kapcsolatom van a Note még egy napot is alig bírt. Pontosan mennyi órát nem néztem meg, majd meg nézem. Két nap után duktam töltőre 14%-on volt.
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Jonathan92
üzenetére
Ami nekem fontos az akku idő, érezhetően gyorsabb, sokat vezetek ezt könnyebb egy kézzel kezelni. Szerintem a kijelzője is szebb. De ez csak az én véleményem.
-
aizen92
addikt
Most nézem h ez a firmware PDA: N7000XXLT5,CSC: N7000TMHLT1,MODEM: N7000XXLT3
az enyém pedig T-s a csávó akitől vettem T-s papirokat adott. de a pda XXLRI, phone XXLRB a csc meg OXXLP8. ez mitől van? mégse T-s a telóm. okosítottak rajta valamit? -
deka10
senior tag
Most nézem a sammobile-n fent van a 4.1.2 magyar t-s.
-
zsoltti
senior tag
Én lehet veszek egy note 10.1et, jobb lehet a 8.9nél?
-
Nazara
őstag
válasz
Jonathan92
üzenetére
Lelkes újonc

Amalgam : a beállítások-alkalmazáskezelő-futó/összes ben rányomsz a nem kívánatos appokra, és letiltod őket. Csak olyat tilts, amiről tudod, hogy micsoda. Pl Google maps feleslegesen pörög, ha sose használjuk. De ilyen még nálam a chaton, meg az összes HUB.
-
Amalgam
aktív tag
válasz
Jonathan92
üzenetére
Nekem bejön.
-
nggabi
félisten
válasz
Jonathan92
üzenetére
használd a szerkesztés gombot kérlek. ez nem gettó, itt rend van és fegyelem

-
törölt tag
válasz
Amalgam
üzenetére
Jó lenne. Bár én 5 év hű Apple fanatizmus után úgy döntöttem adok egy esélyt az Androidnak is, elvégre az 5 év alatt egyszer sem volt. Tetszik, meg minden, csak lassabb, sokszor akad és hasonló dolgok. Aztán egy idő után rájöttem, hogy a 80%-a ezeknek azért van, mert a Note már kezd kevés lenni az Androidnak.
De átlagban nincsen vele bajom, jó kis rendszer, hát még ezzel a bitang kijelzővel párosítva.
De erősen húz vissza az iOS-hez a szívem, csak az iPad + iPhone kombó túl drága, az iPhone meg játékra nem alkalmas.. A Note pedig szerintem már súrolja azt a határt, amire azt mondom, hogy igen, alkalmas. -
Amalgam
aktív tag
válasz
Jonathan92
üzenetére
Igen, ezt én is tapasztaltam, sajnos az akksit jobban zabálja a JB, és mintha lassabb is lenne. Amikor kilépel egy alkalmazásból, kell egy kis idő, mire minden ikon megjelenik.
-
Amalgam
aktív tag
Jövő év elejére tervezem a Note leváltását, de még nem tudom, hogy mire, ugyanis a esélyes telók közül még egyet sem mutattak be.
Az esényesek:
Samsung Galaxy Note 3
HTC One Phablet
Nokia Lumia PhabletDe ha veszek is másat, a Nótát nem adom el, inkább beteszem a dobozába, és elteszem a fiók aljára.
Nem érdemes eladni, mert egy éve én még 2300 lejért vettem, most meg használtan 1000-1200 körüli áron mozog. Nem akarom elpotyázni, inkább marad. -
válasz
falijja
üzenetére
Hát nem tudom. Nekem van Note1 és Note2-m a családban. Az 1-es érezhetően lomhább. S3 gyorsabb ennél is, majd utána a Note2 szerintem. Kijelzőben mindegyik elég király szerintem.
Én lecserélném S3-ra ha nem zavarna a kijelző méret különbség. De persze ha sokat kell ráfizetni nem. Ha kell a smooth, akkor Galaxy Nexus. Note-al van egy árban és nem is kell ráfizetni, persze ott már más hátrányok vannak. -
falijja
őstag
válasz
Andrew10
üzenetére
Nálunk van note 1 note 2 sgs3-om is hidd el hogy ahol a note 1 laggol ott a másik 2-ő is pl megnyitod a appmenüt és átváltol a widgetekhez az s3-om és a note -2 ő is ugyan úgy laggol ....kijelző meg nem szebb egyikben sem szvsz mert minden nap azon megy a vita hogy melyikben szebb a kép ...bár igaz én egy kis tupisságot beleviszek(élességet föntebb tolom)....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amiben agyonverik az az aku...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szegény rendesen meg van terhelve mindig, és nem bírja velem a tempót.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)