- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
#51177472 #20076 üzenetére
A beállítások menüben, mentés és visszaállítás, gyári beállítások visszaállítása és utánna egy belső memória formázás. Vagy lehet a recovery-menüböl. De azt csak akkor tudom ha látom, elvileg hangerő fel home gomb és bekapcs gomb hozza elő, előbb wipe cache, utánna factory resett.
-
Dondenis
aktív tag
válasz
#51177472 #19559 üzenetére
Ezekről a tuning akksikról nem sok jót hallottam. Vastagabb is lesz tőle meg teljesítményben sem tudja a dupláját. Élettartamra is gyengébb. Én maradnèk a gyárinál. Átlagban 3-4 óra kijelzőt tud Ha jó az akksid. Nem a legjobb de 1 napot szerintem ki lehet vele bírni.
-
kiskornel
addikt
válasz
#51177472 #19566 üzenetére
Nekem csak a dagi verzióval van tapasztalatom. Meg kell szokni az biztos. De hogy nap közben lebaxodkon a telom, na azt már nem. Faxán tudom használni, és nem kell akkor se aggódnkm, ha 50% os töltöttséggel indulok el hazulról. Viszont kényelmetlen, a legtöbb tokba nem megy be, és dupla akkora töltési idő kell.
DE töltőt nem kellett magammal hurcolni, napokig elmegy, és jobban teljesít, mint egy tablet. Jb nél nem árt a takarékos üzemmód bekapcsolása.
Néha visszarakom a gyárit 1-1 napra, de nekem a dundi jön be inkább. -
dave182
senior tag
-
Nazara
őstag
válasz
#51177472 #19561 üzenetére
Általánosan elmondható, hogy a JB-vel sokat gyorsult a teló, smooth-abb lett a működése, viszont sokkal hamarabb lemerült. ICS-en nem volt lehetetlen 4.5-5 óra kijelző sem internetezéssel, ez JB-n minimum egy órával sérült. Lehet érdemes lenne pl. egy hivatalos 4.0.4.-et kipróbálnod, ami az első hsz-ben nggabi blogjában le van irva részletesen, ki tudja, talán meg lennél elégedve azzal a sebességgel és üzemidővel.
Én stock hivatalos német XXLSZ JB-t használok már vagy két hónapja, nincsen vele semmi gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nyaralás topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest