Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
handrash
őstag
válasz
Darellus92 #18595 üzenetére
Hosszabbítsd a 230-at.
-
nggabi
félisten
válasz
Darellus92 #18595 üzenetére
használd a gyári kábelt. a dokkoló gyári?
-
Darellus92
aktív tag
Vettem egy 5 méteres USB hosszabítót hogy rá tudjam rakni a dokkolóra a Note-ot az éjjeliszekrényemen is, de csak merül vele
. Rádugom, megvan a hang meg a kis harrypotter jel is az akksi ikonon, ki is írja hogy töltés minden király, de nem tölt semmit egyáltalán. Valaki tud tanácsot adni?
-
handrash
őstag
Nektek is kopik s home gomb?
-
fujifilm1
senior tag
válasz
nggabi #18577 üzenetére
Szia
van widgetje ( vagy tíz
)
Gyors és csak 600 k az egész, de rétegeket kezel,
naptár van benne, jpg be, pdf be tud exportálni. és ki tudja mi még...
Egy komplett butik van benne.
(zavar is egy kicsit, hogy ennyi mendent tud, és nem használom)Én csak a szabadkézi rajzolást használom belőle.
Kint van a lockscreen-en, így jegyzeteltek amikor gyorsan kell vmi.üdv. Robi
-
rolii21
aktív tag
Sziasztok. Ti is eszrevettetek h a note jobban mikro lagol mint az s2? pedig elvileg erosebb. Lehet ellene tenni valamit rom csere nelkul?
-
fujifilm1
senior tag
válasz
2ofthem #18561 üzenetére
szóval JonROM rulez.örülök hogy bejött.
elképesztő gyors ( jó jó TouchWiz viszonylatbanGery irtta hogy az S.o.t.e. nem működik rajta.
De az első oldalon ott van hozzá egy javítás.
Direkt ezért felraktam mert egyébként nem használom az Snoteot.
És azzal természetesen működikszuper ! Sokat tud, De bűn lassú...
Én már hónapok óta a freenote-ot használom.
Az gyors kicsi és hihetetlen miket tud.
Nem folytatom a hittérítést -
djapor96
senior tag
Én megszoktam előzni, ha valaki nagyon sasol, csak annyit mondok, hogy biztonság esetére nálam van mindig az indukciós főzőlap, és a vágódeszka is.... Ehhez tudni kell, hogy nem a nyüzügébb méretből való vagyok....
-
kiskornel
addikt
válasz
nggabi #18572 üzenetére
- pl. jó arra, hogy ha az egyik lemerül, előkapod a másikat.
- De tudsz az egyikről a másikra SMS-t írni...
- Vagy egy unalmas trágyalás közepén egyiről felhívod a másikat, majd közlöd: ezt fel kell vennem, bocsánat... és kimész.
- Ha a kettőt egymás mellé teszed, akkor 5,3*gyök2 átlót kapsz... osztott képernyővel, 4 magos processzorral, ultra multitaskkal, és duál simes lesz.kell a francnak még1. Ez is sok. Körbeállnak az UFO hívők, ha telefonálok.
-
gery2123
őstag
Hali skacok. Eladó lett a szeretett a Notám ha valakit érdekel.Hibátlan Októberben vásárolt a T-től.
Privátban a többit. -
peter_27
aktív tag
válasz
SolymossyBal #18550 üzenetére
Autós tartónak, nekem ez vált be. [link]. Az előző telefonomhoz is ilyet használtam. Nyáron a 30+-ban, a szélvédőre tehető tartókban, navi közben (+ töltés), csúnyán melegedett a telefon. Mivel ez a tartó szellőzőrácsra tehető, így a hűtés is meg van oldva
Nem néz ki túl masszív darabnak de nekem nem volt vele gondom.
-
jdirteen
tag
Lepucoltam amit tudtam de nekem 250 a max ram amit nyerni tudtam JB-n
-
Nazara
őstag
válasz
jdirteen #18555 üzenetére
Amiket nem használtam soha: az összes HUB, ChatOn, Allshare minden formában, az előretelepitett szarok tömkelegét, még a Google Maps-ot is töröltem, mert állandóan elindult, hiába lőttem ki. Egyébként Rom Customizerrel végigmentem a telepitett appokon, és amin láttam, hogy nincs rá szükség, azokat eltávolitottam.
Az a baj, hogy a Rom Customizer eddig mutatta a törölt appokat, de most a lista kb. üres.
, szóval nem tudom pontosan felsorolni.
De lefkosia fórumtárs néhány napja linkelt egy hasonlót.
-
Nazara
őstag
válasz
Van értelme kipucolni a ROMot, én általában 300, de ha bezárok mindent, 400 mega szabad memóriával gazdálkodhatok, amivel már elég rendesen lehet multitaskolni.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Dash Genie ez majdnem mindenféle mobilhoz jó.
-
nggabi
félisten
válasz
van a samsung gyári univerzális, az überkirály. kicsit drága, olyan 8k körül megy, de körül kell nézni.
-
dave182
senior tag
válasz
Hali, az autós tartónál én ilyen 'csipeszt' használok nekem tökéletesen bevált, gyorsan ki és be lehet tenni a telót és masszív,stabil, mintegy 3000 huf volt...
Pont ez a típus,én az arena plázában vettem a földszinten egy zug gsmben,de sztem mindenhol fellelhető! -
SolymossyBal
tag
Sziasztok,
Kérdésiem lennének:
-egyszerű autós tartót szeretnék, nem túl drágát. Ki mit használ, ajánlana? (eBay-től sem zárkózok el. Nem nagyon sürgős.
)
-hogyan tudom lementeni az aktuális beállítás-csokromat? Felpakoltam egy marék widget-et, amiket "pont kényelmesre" állítottam be. Amennyire érzem, kb félévente egyszer újrahúzom a gépet, addigra valamiért belassul. (Előző RR (v13?) egyszer csak elkezdett egy-egy névjegy megnyitásánál kidobni a Névjegyek alkalmazásból...)
-hogyan tudom mindezt az aktuális alkalmazásaimmal is megtenni? Ott kevésbé érdekelnek a beállítások... (TB? Sokan említették, hogy új ROM után (wipe-ok tömege) TB-vel visszatenni mindent nem túl szerencsés, mert minden szemetet is visszahozhat...
-van bármi előnye a ROM "kipucolásának" azon kívül, hogy a mérete kisebb lesz? RAM-ban érezni a változást?
-Tudtok ajánlani valami egyszerű kép-widgetet, ami átméretezhető, egy mappából bekapcsolásonként/óránként/... képet választ és kirakja a helyére? Esetleg még a képet a widget-szélességhez igazítja is?
Köszönöm előre is,
Sólyomszem -
havast
aktív tag
Note-ra melyik sammobile-os romot érdemes feltenni? Feltettem a: N7000XXLSZ N7000OXELS7- ukrán verziót, de idióta ukrán alkalmazások is lesznek benne alapból.. Más ötlet? Van ebből olyan, ami csak a gyári samu appokat rakja fel, és hivatalos?
-
Polllen
nagyúr
Udv,
az t-mobile/android/tw ficsor, h bejovo vezetekes hivasnal kiirja a varost? O.o
-
fujifilm1
senior tag
válasz
gery2123 #18543 üzenetére
itt vmi nem stimmel.
és a sebesség?
a fogyasztás nálam:
ma pl:3 óra 30 p kijelző egésznap 3G. átlagos.
de amikor csak dumálok 2óra+ email, de nemnagyon böngészek akkor hihetetlen alacsony.igen, speedmod 1volt, az LSF-el ezen (LSE) most váltottam Philröl este speedre. meglássuk.
r
-
gery2123
őstag
válasz
fujifilm1 #18540 üzenetére
Na a fogyasztás nekem semmivel ne jobb mint az LSZ. Most járok 13 óra 45 perc használatnál,és egy óra kijelző volt benne. szinte semmit nem használtam a telót mégis merült. Na de egyenlőre marad ez a rom, mert nincs kedvem újrarakni meg mindent.
Most a romban lévő kernelt használom,te használsz, esetleg speedmod? -
fujifilm1
senior tag
ja és mégegy.
ha egésznap 3G-re (autómata2g/3g) van kapcsolva akkor csak 20% fogy nap végére... ami nekem az eddigi legjobb a ROM-ok között.
(jó befejeztem a korteskedést.)
-
fujifilm1
senior tag
válasz
gery2123 #18535 üzenetére
hát azért, mert a srác engedélyezte a elrejtett nyelveket a romban.
A ROM maga, kb. öt hat nyelvet tartalmazna...Engem különösebben nem zavar hogy pár alkalmazás angol pl. az exchange e-mail levelezö sem magyar.
ettől eltekintve szerintem tök jó nagyon élvezem a sebességet és azt hogy semennyit nem fogyaszt ha nem nagyon használom. -
fujifilm1
senior tag
válasz
Nazara #18526 üzenetére
nem semmi különös nincsen benne.
Valamelyik keleti területre kiadott normál TouchWiz.
De az előző LSF is sokkal gyorsabb mint a német/ vagy európai. Nem tudom miért van így de tény.
Már most szólok hogy kétszer kell feltenni a ROM-ot!
Elsőre FC. hegyek.
Én leszedtem Thaidai deodexed teljes ROM-jat [link] és abból
minden fontosabb system appot átmásoltam ebe a ROM-ba, mert ez igencsak le van csupaszítva.ha bármi hibát tapasztalsz, mindenképpen rakd újra mert ennek tökéletesen működnie kell.
preload format kell elötte....majd írj tapasztalatokat....
üdv
r -
djapor96
senior tag
Mi mostanság a legpörgősebb, stabil, stock alapú rom+kernel páros?
-
fujifilm1
senior tag
válasz
nggabi #18503 üzenetére
Szia.
Nem fogod elhinni de az a ROM amit ajánlok elképesztően gyors, pedig TouchWiz.
LSE alapú. [link]TouchWiz ilyen gyors még soha nem volt.
előtte ugyanennek a srácnak az LSF ROM-ját használtam és nagyon jó volt, de esküdözött hogy ez még gyorsabb. és így vanaz akkuidő rettenetes jó ( igaz nem vagyok heavy user, azaz igen de főkép telefonálásra használom... )
( én még az 5.0-at használom csak javítgattam benne a hibákat, de közbe kiadta az öt.nyolcat amikben ugyanezt megcsinálta ő is )
hajrá.
üdv.r -
tsuckware
tag
Sziasztok.
Észrevettem, hogy a kijelző jobb felső sarkában ahol az órát mutatja valami kékes folt kezd kialakulni... elég halványan de látszik... 8 hónap garancia van még a telefonra, szerintetek gariztassam beégés címszóval? -
sunboy81
tag
nah erre kíváncsi lennék hogy is müködik.. [link]
-
Hofeher
aktív tag
Szerintetek megérné beszerezni kintről kétsimes s4 vagy note2 mert kénne a 2sim
-
lefkosia
őstag
válasz
killerjohn #18514 üzenetére
Itt megtalálod.
-
killerjohn
addikt
válasz
nggabi #18513 üzenetére
köszi! triangle away-t megvettem, 600 Ft-ot bőven megér
N7000XXKL7_N7000OXAKL7_N7000XXKL7_HOME.tar <-- ez a legeslegrégebbi ROM fájl amit a PC-men találtam, de gondolom ez nem az ami kell.
Nem fontos nekem magyar JB, mivel csak a gari idejére kell "hivatalos" állapotába hoznom a telót, utána úgyis megy rá az alliance vagy ultimate vagy stunner vagy akármi...na, akkor keresgélek ilyen XEH ROM-ot
szerk: XDA-n ilyet találtam:
XEH (Hungary) - N7000XXLA6 - 907341 - 2.3.6 - 01.02.2012 - 19-01-2012
persze a letöltés nem működikszerk2: most valami noname fórumon szembejött egy ilyen: N7000XXLRI_N7000OXXLP8_XEH.zip
és még a letöltés link is úgy tűnik hogy működik -
nggabi
félisten
válasz
killerjohn #18512 üzenetére
triangle away aztén keress egy xeh romot
ha lesz magyar jb hivatalosan majd hozok, addig nem foglalkoztam vele
-
killerjohn
addikt
Uraim, tudnátok segíteni abban, hogy melyik ROM-ot tegyem vissza a (független) Note-ra, és hogy miképp tüntessem el a sárga háromszöget ahhoz, hogy tudjam gariztatni a telót? Teljesen meg van bolondulva az USB portja, és azt hiszi a telefon hogy be van fugva a kábel, pedig nincs... Tavaly vettem a speedshopban.
-
sunboy81
tag
válasz
sunboy81 #18504 üzenetére
Pdafanclubrol ez van:
sziasztok http://hotfile.com/dl/197489355/7c3fa6d/Stock_Odex_Rooted_N7000UBLSF_N7000UUBLSF_N7000WELSA_TTT.rar.htmlennek a romnak XXUBLSF, jobb az aksiideje mint az XXLSZ romoknak.Rootolt alapból mehet fel Pc odinnal a szokott módon .http://www.mediafire.com/?vmaouvua53vl9ruez a
legújabb kernel hozzá. ezt a romot használom most , az xda oldalán nem lehetett letölteni megállt mindig 54 % -nál végre valaki feltette a netre .https://docs.google.com/file/d/0B0lQGMl9BJuqREQwemhWRGRBUHc/edit?pli=1aroma telepítő , teljesen testreszabható, telepítés végén pipát ki kell venni a reboot system elől az aromában , vissza a cwm-be , mehet fel ez a kernel http://www.mediafire.com/?g9us9537wtkcfqbez pedig egy szép téma az összes launcherre, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.go.launcherex.kelylime.ics.theme&hl=huemiatt , hogy egy rom szebb legyen , nem szabad romolni ..... -
nggabi
félisten
mondjatok valami jó főzött LSF romot ami nem wipeol... a market hiba miatt repül a sweet
-
V8Dávid
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy T-mobilos Note-ra van e már hivatalos 4.0.4-es szoftvernél frissebb verzió??
Amit a T-mobil adott ki?? pl 4.1.1?? Mert állítólag ez már elfogadta a T-mobile
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest