-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
falijja #21514 üzenetére
Én visszalépni úgy szoktam, hogy feldobom omni után a Philz kernelt és annak a recovery része már megeszi a többi zip-et.
Omni amúgy veszett gyors. Bár én ART-al használom. Lehet, h sima dalvikkal laggol, nem tudom. Próbáld ART-al. Néha még feldobtam hozzá a raw r5 kernelt is. -
törölt tag
válasz
falijja #21131 üzenetére
En sajnos nem tudom erdemben hasznalni, amig akad a scroll, mert legtobbet webezesre hasznalom a telefont. Amugy par programnal is eszrevettem meg screen anomaliakat. Nekem ugy tunik magaval a video resszel van meg valami gond. Tuti megoldjak majd csak valahogy ki kell birni addig.
-
Pietro 22
aktív tag
válasz
falijja #20944 üzenetére
Nem tudom...
Vegre sikerult megoldanom a root temat a Romon, piszok gyors, akku is ugy ahogy elfogadhato, minden klappolna, de mindig van valami ami miatt hianyerzetem lesz, es ennel most a szaggato gorgetes...Neztem az xda forumon, hogy volt e valaki, aki erre panaszkodott volna, vagy valami, de semmi. :S
-
Locsi
senior tag
válasz
falijja #20691 üzenetére
Más.
Úgy nézem a miuihoz van HydraCoreNirvana n16.Illetve itt vannak az elmaradt linkek.
Multilang pack English
HOW TO:
Download and flash the current English Only ROM
then flash the chosen language pack on top of it. (DO NOT WIPE)
REBOOT
Install Gapps -
-
KTTech
veterán
válasz
falijja #20259 üzenetére
Rosszabb, ahogy én jártam... a Stunnernél úgy tűnik kötelező frissítéskor a full wipe... szóval jól megszívattam magam, mert ugyan nem volt bootloop, elindult a teló, nagyjából működött is de folyamatosan leállt az android.process.acore
(minden esetben, amikor a google fiók lett volna használatban) a megoldás végül egy full wipe lett.
Még szerencse, hogy mindig mentve vannak a cuccok (sms backup+, titanium backup az appoknak és beállításainak valamint a nova launcher, NX kernel saját backupja a beállítások miatt), de akkor is nyűg ez (a ROM saját beállításait újra be kell állítani), amikor egy Samus JB-n gond nélkül lehet updatelni (na jó ICS->JB-nél nem, de JB-n belül igen).
-
válasz
falijja #19901 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem van Note1 és Note2-m a családban. Az 1-es érezhetően lomhább. S3 gyorsabb ennél is, majd utána a Note2 szerintem. Kijelzőben mindegyik elég király szerintem.
Én lecserélném S3-ra ha nem zavarna a kijelző méret különbség. De persze ha sokat kell ráfizetni nem. Ha kell a smooth, akkor Galaxy Nexus. Note-al van egy árban és nem is kell ráfizetni, persze ott már más hátrányok vannak.
-
Nazara
őstag
válasz
falijja #19700 üzenetére
Erre szerintem nincs konkrét válasz, valaki az ultimate-re, mások a sweetre, esetleg még rocket, burt, vagy alliance, de sztem utóbbiakból nem készült lsz-nél újabb build. LT4 is végleges, azzal sem jársz rosszul.
Fujifilm1: ez komoly?
battery: aszongya original
na ne már, tényleg?
szvsz nem hiszem, hogy a Samu ilyen drasztikus növekedést eszközölne a kijelzőn.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
falijja #19013 üzenetére
szia,
ha gps gond van akkor tedd fel a [fasterfix] et. -
fujifilm1
senior tag
válasz
falijja #18987 üzenetére
Az LT4 a leggyorsabb TouchWiz rom amit a samu eddig valaha kiadott.
Ebben azt hiszem mindenki egyetért.
Ha fogod és leveszed a fejlesztői beállításokban a három animáció értékét 0-ra (vagy legalább 0.5-re), akkor megtáltosodik mégjobban.
Nekem ez az első teendőm új ROM felrakás után.(Ez javít egy 10-20% százalékot a sebesség érzetemen)
Ezután kernel csere (Speedmod) újabb 5-10% érzet javulás.
Aztán Greenify az Play-röl, a memóriából nem kilépős telefonos programok miatt pl: skype És Viber!
Ez újabb pár százalékot hoz, -de legalábbis nem romlik a helyzet, ha már muszály menjen az ilyen típusú (értsd szarul megirt, agresszív )program.
Ennek megítélése erősen szubjektív, a tapasztalataim szerint.....Ha ezek után a ROM nem repül mint egy vadászgép
akkor biztos hogy vmi nem kóser, és újra kell rakni mégpedig legelőröl...
A stock-hoz képest az összes mókolás (értsd - minden Custom ROM) csak a funkciókat növeli, a sebességet nem.
De ezek az én véleményeim.Viszont nagyon kíváncsi vagyok a nagy tapasztalatú urak véleményére!
Üdv Robi -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest