- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
semmi gond, úgy tűnik még marad a Note 1 egy darabig, mert (miután megrendeltem a 3-at) kiderült, hogy valami B*ZI rendszer védi a telót a rootolástól, rom cserétől, és ugrik a garancia, és még visszacsinálni se lehet. Úgyhogy most próbálom visszamondani a rendelést, de nem veszik fel a telót...
-
.-Szenti-.
csendes tag
Napi 6 órát használok 3G-t odafelé a vonaton van wifi, hazafelé van wifi és általában zene + gmail megy úgy bírja az 50mb több, mint 1 hétig, az 1GB-ot lehet,hogy ennyire nem fogom tudni beosztani
Persze volt olyan is,hogy az előző csomagomban lévő 1GB-os netet 2 nap alatt elhasználtam, mert csak YTE
Remélem,hogy menni fog a beosztás -
killerjohn
addikt
Tyű, már megint biztos valami mega-szarkavarás megy a háttérben. Komolyan, ezek az android dev arcok meg teamek néha olyanok mint egy brazil szappanopera. Most akkor mi van? Az OMNI valami teljesen új, teljesen más, biztos, száraz érzés, egy spéci sufnituning build (fork, hívhatjuk ahogy akarjuk) mint pl a CM meg a KANG meg a PARANOID? Az Asylum pedig a csapat/build neve, akik ezt megcsinálták N7000-re? És közben még mások is megcsinálták persze, vagy hárman, teljesen logikus
Az AsylumKANG (OmniKANG) build láttán már sírtam a röhögéstől
Aztán kis nyomozás után: "Dirty Unicorns (DU) is a custom ROM that originally was based off AOKP but now Omni-ROM." OKÉ, tehát van az AOSP, annak a modja az OMNI és annak a modja a DU. Éljen, gondolom ezért olyan jók a ROM-ok, meg az akkuidő
Most már tényleg csak az kell hogy betegyék az összes modot egy VM-be ami a VM-ben van ami a VM-ben van és akkor DiCaprio elmehet álmodni
-
KTTech
veterán
Az egy dolog, hogy nincs Deep-Sleep (folyamatos Wake Lock van, ami zabál), de az AMOLED-nél is amikor teljesen feketét jelenít meg, van egy kis előfeszítő feszültség, ami "életre kelti" a kijelzőt (ez látható is, bár nagyon halványan, teljes sötétségben)... és bár ez jóval alacsonyabb, mint az LCD-k háttérvilágítása, mégis tud rendesen fogyasztani... sajnos. A kettő együtt pedig nem épp üzemidő barát párosítás...
Persze jó lenne, ha lenne BLN-es kernel, de valamiért nincs (pedig annyira nem térünk el az S2 hardverétől, hogy ne lehessen kivitelezni...)
-
Locsi
senior tag
Hirtelen most csak ezt találtam, [link].
A többi a facebook-ról van.Samsung Galaxy Note XDA group-on ezeket írták
Kamran Mokhtar
Thor kernel for CM 10.1 and 10.2, if you are on one of these roms please try thor kernel and see how would it go, and we can post the feedback on Thor's thread.
Don't try it on TW roms.Changelog:
- tweak kernel
- update to 3.0.93 upstream kernel
- reduce wifi wakelock
- port zcache from 3.4
- optimize zram
- update to samsung 11 source
- optimize mmc
- add zzmoove governor
- add exfat driver
- 4.3 should be supported
- linaro compiler 07.13md5 7566E1201FA1F80E15491AA404A84A0C
Download link: http://www.multiupload.nl/UXBJKJ955V
Tetszik · · Leiratkozás · Tegnap, 6:30
Ez 5 embernek tetszik.
Habervo Alfred tried it on cm10.1 and cm10.2 and it booted fine Kudos to Thor for not leaving our device.
Tegnap, 7:20, mobil használatával · Tetszik · 1
Ghaf AR tried on SlimBean 4.3 beta 4...working fine...
16 órája · Tetszik · 1 -
zebede
őstag
Miben gyorsabb?
Felraktam most pár nap alatt a gyári, ultimate, stunner, asylum, meg most a cm romokat. Csináltam mindből backupot, egyenlőre próbálgatom őket.
Szerintem nincs észrevehetően gyorsabb, vagy lassabb, csak ha játszok a governorokkal, I/O ütemezőkkel.Nekem a lényeg az akksi idő, mobil nettel. Ebben egyenlőre a 10.2 CM rom tűnik a legjobbnak, és ez még bőven javulni fog, hiszen még csak nightly verzio.
Tesztelgetem a governor-ütemező párosokat, hogy melyik hozza a nekem még megfelelő sebességet a legjobb fogyasztással...
-
fujifilm1
senior tag
Hát azt hiszem a TW nem is amiatt népszerű mert kiemelkedően jó a többi launcher között, hanem a kapcsolódó szolgáltatások miatt lett népszerű.
Ezek a Samu 2 legnagyobb dobása: a multiwindow, (szenzációs) és az Airview. (valamint az S-Pen cuccok. (ez utobbiról leszoktam.) )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest