- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
válasz
Amalgam #22013 üzenetére
Lassan nálam is érik a csere.
Ebook olvasás miatt kellett a nagy kijelző, de mivel már nagyrészt e-inken olvasok, feleslegesen nagynak érzem.
Egyébként szerettem, az utód egy BB10-es BlackBerry lesz, valószínűleg egy Z10.
A Notot meg úgy néz ki megörökli a fiam, mert ahogy látom reális áron nem lehet eladni. -
skyli
senior tag
válasz
Amalgam #22013 üzenetére
Én most fogom lecserélni. Végignéztem kb az összes telefont és nekem az LG G Flex jön be a legjobban. Note 3-at is néztem, meg sokmindent. A Flexnek ugyanúg Oled kijelzője van és 6 colos! de a telfon vékonyabb és keskenyebb a mi Note-unknál
csak ceruzája nincs, de azt annyira nem használtam, csak néha rajzoláshoz. (egy éve kb el is törtem véletlen). A kijelzője a Note1-hez képest jobb lesz, mert nem pentile. Nem fullhd, de szerintem nem is kell az. Így elvileg jobban kéne h fussanak rajta a játékok mert csak 720p-t hajt meg
+ az aksinak is jobb. Ja igen, aksiidőben is verhetetlen a Flex ^^
-
törölt tag
válasz
Amalgam #19910 üzenetére
Jó lenne. Bár én 5 év hű Apple fanatizmus után úgy döntöttem adok egy esélyt az Androidnak is, elvégre az 5 év alatt egyszer sem volt. Tetszik, meg minden, csak lassabb, sokszor akad és hasonló dolgok. Aztán egy idő után rájöttem, hogy a 80%-a ezeknek azért van, mert a Note már kezd kevés lenni az Androidnak.
De átlagban nincsen vele bajom, jó kis rendszer, hát még ezzel a bitang kijelzővel párosítva.
De erősen húz vissza az iOS-hez a szívem, csak az iPad + iPhone kombó túl drága, az iPhone meg játékra nem alkalmas.. A Note pedig szerintem már súrolja azt a határt, amire azt mondom, hogy igen, alkalmas. -
-
puskint
tag
válasz
Amalgam #15234 üzenetére
Nem tudom megoldódott-e a gondod, de ha nem, esetleg megpróbálhatod ezt a megoldást (az N2-es topikban számolt be valaki hasonlóról.)
-
puskint
tag
válasz
Amalgam #15234 üzenetére
A kép alapján rendben van a DeepSleep, azaz kikapcsolt képernyőnél minimálisat fogyaszt a proci. Letörölted az újonnan feltelepített app-okat? Még támadt egy ötletem: töltsd le ezt a progit, és nézd meg, valamelyik app nem-e használja a netet reklámcélokra.
-
puskint
tag
válasz
Amalgam #15231 üzenetére
Hát ez sokat nem árul el. Én leszedném a reggel óta telepített app-okat, aztán megnézném CpuSpy-jal, hogy bemegy-e DeepSleep-be a teló. Más ötletem nincs (illetve letölteném a fentebb linkelt progit és kénytelen lennék elmerülni a témában
), de lehet valaki más jön egy hasznos tippel.
-
puskint
tag
válasz
Amalgam #15226 üzenetére
Ezt a progit kell letölteni s elindítani: megmutatja mi eszi az akkut. Egy picit bonyolult a használata, s személyes tapasztalatom nincs is vele, de állítólag jó.
Viccen kívül, ha csak a reggel óta csinálja, akkor ezen az úton kell elindulni: telepítettél-e új alkalmazást, esetleg cseréltél kernelt, vagy frissült-e a ROM, bemegy-e deepslepep-be, tettél-e bele új microSD-t, stb. (Máskülönben milyen ROM-ot használsz?) Az sem árt, ha megnézed az Akkumulátor menüpont alatt mit ír. (Nekem egyszer merítette valami nagyon a telót, s kiderült, hogy a Médiaszerver volt a ludas.)
#15228 Jé, egy falumbeli.
-
puskint
tag
válasz
Amalgam #15222 üzenetére
Szerintem első körben indítsd újra. Ha nem jön helyre, itt nézz szét.
-
lefkosia
őstag
válasz
Amalgam #15177 üzenetére
MailDroid betudod állítani a freemail-t.
POP3 beállításai is (maildroid, freemail fiók):
Felhasználónév: a freemail-es email cím @ ELŐTTI részét kell ideírni
(tehát ha az email címed keresztnev.csaladnev@freemail.hu,
akkor azt kell beírnod, hogy keresztnev.csaladnev)Jelszó: a Freemail-es jelszavad
Szerver: pop3.freemail.hu
Port: 110
Biztonságos kapcsolat (TLS/SSL) NINCS PIPA
Kimenő SMTP szerver szekció:
"Használja ugyanazokat" NINCS bepipálva
Felhasználónév: ide írd be a gmail-es email címedet
Jelszó: ide írd be a gmail jelszavadat
Szerver: smtp.gmail.com
port: 465
"Biztonságos kapcsolat TLS/SSL" PIPA
-
Luissimo
veterán
válasz
Amalgam #14380 üzenetére
no, ide is betrollkodok, nemcsak abba sznob, belterjes s3 trotyikba.
bakker, azok nagyobb sznobok, mint a szifonosok, még azis lehetséges, hogy csakis egymásközött hajlandóak házasodni:-) :-)szóval, ha böngésző, akkor opera mobile, jobb mint a mini, desktopra állítva teljesen meggyőző :-) :-)
NoTe mit használol ? :-) ?:-)
-
Polllen
félisten
válasz
Amalgam #11004 üzenetére
Azért írtam, hogy nekem, mert azt vettem észre az elmúlt pár hónapban, hogy a nagy kijelző előnyeit navinál (1 hónapban 1x), meg délután otthon a kanapén élvezem ki... Vagyis napközben nem rossz, de semmi plusz a nagy kijelző. Különösebben nem hátráltat, az egykezes beállítással pedig semmi különbség a használatban egy kisebb telefonnal.
Egy tesztnek szántam mobil+tab helyett. Ha jól ki tudok belőle jönni, lehet vissza az első kombóhoz. (mobil+ipad)
-
LanyUs
őstag
válasz
Amalgam #10187 üzenetére
Nem tudom sajnos. Nem vagyok szaki, csak belőttem 4 mail címet és mindegyik jó. Neked itt ennyit találtam: [link]
Sok szerencsét
2.5. utilizarea contului de Mobile E-mail prin clientul de E-mail al telefonului mobil
Utilizarea acestei optiuni este simpla si intuitiva, si difera de la telefon la telefon. Setarea contului de Mobile E-mail in telefon difera, de asemenea, de la telefon la telefon. Informatiile necesare pentru setarea telefonului sunt urmatoarele:
POP3 server: pop.orange-gsm.com
POP3 port: 110
sau
IMAP server: imap.orange-gsm.com
IMAP port: 143
SMTP server: smtp.orange-gsm.com
SMTP port: 25 -
LanyUs
őstag
-
lefkosia
őstag
válasz
Amalgam #7377 üzenetére
A programjaidról csinálj mentést. A névjegyek, és egyéb a gmail-ról tudod szinkronizálni.
Appmonster Pro, de ha van root-od, akkor Titanium Backup programmal tudod menteni. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Amalgam #7369 üzenetére
Akad néha, de az GB-n is akadt, fagyi nincs beton stabil. Majd ha lesz JB akkor elmondhatjuk, hogy gördülékenyen megy.
Értesítéseknél egyenként ki lehet huzigálni őket, feladatkezelő is ICS-es lett, a háttérben futó alkalmazások bezárása. Van adatforgalom figyelő, meg pár egyéb apróság. Mint %-os akkutöltötségi színt kijelzés stb..
-
KTTech
veterán
válasz
Amalgam #6224 üzenetére
Mivel a telók nem szoktak 10 bites LUT-ot (vagy többet) használni, így minden létező telefonnál jelentkezik a sávosodás (sőt, még az Eizo monitoromnál is van némi, pedig az 10 bites belső LUT-al és valós 8 bites panellel rendelkezik. 14-16 bites LUT-nál már nem számottevő (10 bites bejövő jelnél), tapasztalataim alapján - ilyet viszont csak a pro monitorokban találsz).
-
djapor96
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen videókártyát?
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRESZ kérdések és válaszok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest