- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #21861 üzenetére
Na, arra is régen jártam
a képeket még csak most csináltam meg az előzőről is
A frissítéseket szeretem felnyomni, mivel mindig javul a dolog. Most már igen jó kezd lenni a cucc, készenlétben és használatban is.
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #21855 üzenetére
Nem véletlen: a Google eltávolította ezt a funkciót (sajnos)... A Carbon Kitkat-be már belehackelték, de ez még nem került be a hivatalos Omni mergek közé. Mindenesetre nekem nem indulgat újra, nem tudom nálad miért csinálja (ART-al használom, napi dirty update-el).
-
miauut
tag
válasz
killerjohn #21857 üzenetére
Itt megtalálod,
[link] -
miauut
tag
válasz
killerjohn #21855 üzenetére
Tedd fel a CM10.2-t. Stabil, jól fogyaszt, és eléggé gyors.
Miauut
-
ux1
addikt
válasz
killerjohn #21837 üzenetére
Olyan nincs
Nem tudom te mit csináltál, én elég hardcore használom a telót, de működik mind az omni, mind a Carbon, mind az Asylum... Jobban mint bármely gyári rom(halmaz)...
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #21728 üzenetére
De van, mindig amikor feltölti az aktuálist egy hsz-ben ott van, de az OP-ben nincs.
A mai build pl.:
Changelog: https://gerrit.omnirom.org/#/q/status:merged,n,zNew:
Smart pulldown
TWRP fixes and enhancements (UMS)Cherry picks:
Multi widow
Unified scrolling, system and keyboard animation
More KK white in SystemUI and keyboard
Lockscreen notifications
More keyboard smilies
Performance menu revamp
Navbar and navring customization
init: set permissions on governors
Toggle lockscreen camera widget
Lockscreen blur and transparency
Hide/enable power menu on lockscreen
MediaScanner/Provider fixes
init.rc: Restored TCP performance tuning
ueventd.rc: Change owner of graphics drivers to system -
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #21725 üzenetére
Sok újdonság szokott lenni, naponta is
-
d3kk
senior tag
válasz
killerjohn #21725 üzenetére
Nekem valamiért nem működik a triangle away. Azt mondja hogy nem támogatott az eszközöm és hogy postolja a kreált dumpstate-t a triangle away topicjában... :/
4.1.2 aryamod v3
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #21723 üzenetére
Én szoktam, mert futottam már bele olyanba, hogy a GAPPS szépen beragadt és lemerítette a telóm. Frissülni a Gmail szokott nálam csak... a többi rendszeralkalmazás nem sűrűn.
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #21719 üzenetére
Én csak dirty-t szoktam nyomni, de mindig a legfrissebb PAGAPPS-ot (minit) és SuperSU-t használom.
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #21717 üzenetére
Mivel csak nightly mind, így minden nap javítanak rajta
3 héttel ezelőtt rengeteg dolog nem működött, ami most már hibátlan...
-
Polllen
félisten
válasz
killerjohn #21647 üzenetére
Én is azt használtam sokáig, de az új opera már gyorsabb. Sok dologban gyengébb, de mégis jobban bejön.
Peachman
Gyári kernellel? -
Rabidsnail
senior tag
válasz
killerjohn #21631 üzenetére
[link]
Parancsolj! -
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #21609 üzenetére
Sokszor olyan adatokhoz nyúl visszaállításkor, amihez nem kéne neki... és gyakran egy program visszaállítása után pont ez okoz gondot, aztán jöhet a Factory... ezért nem is nagyon ajánlják, főleg rendszerprogramokkal kapcsolatos adatokra (nekem végülis csak 1x kellett utána FR-t csinálni, nem sys app-ot nyomtam vissza, azóta kerülöm...).
-
ux1
addikt
válasz
killerjohn #21598 üzenetére
És van az Asylum DU... Ez Még több lehetőség. Igaz a hiba is több...
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #21596 üzenetére
Van, az Asylum Omni ROM sok olyan extrát tartalmaz, amit a "gyári" Omni nem. De van akinek nem tetszik a kinézete, nekem kifejezetten igen
(főleg a sok black-out rész, ami akkut kímél).
-
törölt tag
válasz
killerjohn #21590 üzenetére
-
törölt tag
válasz
killerjohn #21588 üzenetére
OmniRom és ennek klónjai mennek most. Megkockáztatom, h a Note történetének legjobb rendszere készülődik a személyében.
-
ux1
addikt
válasz
killerjohn #20547 üzenetére
Az új akku....
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #20147 üzenetére
Nem, a kocsi már ki lett takarítva
Bonnie jól van, ahogy a macskuszok is
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #20145 üzenetére
Ők meg a Pannontól vették / vagy a Pannonnak szánt csomagból van (vagy legalábbis olyan garjegyet adtak)
de ez lényegtelen... a lényeg az hogy benne vagy a +12 hónapban még.
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #20143 üzenetére
Mert ez egy Pannonos garjegy
(onnan van a teló...)
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #20140 üzenetére
Vegyél szemüveget (jobb alsó sarok...)
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #20140 üzenetére
A regisztráció nem feltétel, az csak +2 hónap gart jelent
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #20137 üzenetére
Az érdekes, mert nálam így néz ki:
"Minden 2011.03.31. után vásárolt készülékre 12 hónap teljes körű gyártói jótállást és a további 12 hónap Korlátozott Samsung Jótállást vállalunk. (A feltüntetett garancia lejárati dátum a Korlátozott Samsung Jótállás végét jelzi.) A 2011.04.01. előtt vásárolt készülékekre bizonyos esetekben csak a 12 hónap teljes körű gyártói jótállást tudjuk biztosítani."
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #20136 üzenetére
ráb@sztam, csak 1 év a jótállás a kártya szerint...
-
Tippmix46
senior tag
válasz
killerjohn #20129 üzenetére
Samsung fekvő formàtumú garancialevèl,warranty card igenis kellett nekem...amúgy annak a hàtoldalàra vezette rà a szervizes sràc a javítàs dàtumát+pecsét+alàràsukat...szàmla nekem nem lett volna elèg.
-
nggabi
félisten
válasz
killerjohn #20129 üzenetére
elég ha van rajta imei szám.
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #20120 üzenetére
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #20118 üzenetére
Nekem még mindig az Ultimate v6 + CoH 1.3.7b kernel
-
lefkosia
őstag
válasz
killerjohn #18514 üzenetére
Itt megtalálod.
-
nggabi
félisten
válasz
killerjohn #18512 üzenetére
triangle away aztén keress egy xeh romot
ha lesz magyar jb hivatalosan majd hozok, addig nem foglalkoztam vele
-
gery2123
őstag
válasz
killerjohn #17743 üzenetére
Jobban mint az Ics de azért az lSZ nem annyira vészes.
Hát még aosp romot nem használtam, mert ott nem tudom a cerka minden tulajdinsagat kihasznalni, de nemsokára ki fogom próbálni. De előtte megvarom a hogy jöjjön egy jó kernel hamar kiadta a Samu a forrást. -
Pietro 22
aktív tag
válasz
killerjohn #17680 üzenetére
Alternativ camera program nem jo? Playen van sok. Pl ami szinte megegyezik a gyari stock 4.2 cameraval, a Snap Camera?
-
nggabi
félisten
válasz
killerjohn #17680 üzenetére
ics+ vagy jb+ kamera?
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #17659 üzenetére
erre valaki nem tud valamit? 240-es DPI-re szükségem van, nem tudok élni a 320-as gyárival, viszont így szétesik a 2.1.2-es kamera alkalmazás
-
zsoltti
senior tag
válasz
killerjohn #12546 üzenetére
r3 as mali támogatás az miben jó?
mali, tudom az a 3d chip -
zsoltti
senior tag
válasz
killerjohn #12540 üzenetére
Újra lesz noteom! hurrá :-)
Pár kérdés, melyik a legdurvább samsung alapú rom xdan?
és mi az a hopá?
Amúgy jó kernelnek néz ki! -
djapor96
senior tag
válasz
killerjohn #12485 üzenetére
Thor 0.20 ilyen...
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #12485 üzenetére
Nem és nem is fog vele működni... soha többé, úgy tűnik.
-
Polllen
félisten
válasz
killerjohn #12478 üzenetére
Ha vmi nyiltforraskodu, nem ertelmezheto a lopas...
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #12469 üzenetére
A Thor programozója mindenképpen megszegte az oldal saját szabályzatát azzal, hogy nem tette bárki által felhasználhatóvá, illetve letölthetővé a forrását, közvetlenül az XDA-ról, fórumból linkelve. Innen kezdve lényegtelen a többi, véleményem szerint.
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #12466 üzenetére
Ahogy a Franco kernelből is "meggazdagodott" az írója, amikor a play-en pénzért kezdte árulni...
Az oldal szerint ő lopott, egyébként meg lényegtelen, az oldal hozza a szabályokat. Ha számukra a thor írója volt a hunyó, akkor joguk van kidobni... mint bármelyik felhasználót (itt sincs másképpen, a moderátorok döntenek problémás esetben, hogy ki megy és ki marad, vagy ki mennyi büntetést kap).
-
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #12459 üzenetére
Mert nem szabad a forráskódja mindenki számára.
-
Kapanyél
őstag
válasz
killerjohn #12459 üzenetére
Mert nem adja ki a kernel source-t. Korábban más néven fejlesztett de egy AOKP társaság lenyúlta folyton a munkáját, amiből rohadtnagy balhé keveredett.
Így most GNU/GPL sértés miatt ki van tiltva mindenki, aki csak meg meri említeni.
Az XDA-n úgy írják, hogy ő lopott össze minden programsort majd abból "gazdagodott" meg, hogy sajátjaként adta ki.
Pletyka off. -
KTTech
veterán
válasz
killerjohn #12418 üzenetére
Június elején vettem a T-től:-) Az N900-at cseréltem le rá.
-
Everman
addikt
válasz
killerjohn #4193 üzenetére
Én nem futárral oldottam meg, hanem a helyi szervizponttal, így pont egy kerek hét volt az átfutási idő.
Futárral valószínű 3 nap alatt meglesz neked. -
exelsior1
senior tag
válasz
killerjohn #4193 üzenetére
Na, pont ez a baj, ezt használják ki. Jó lenne megcsináltatni, de ha ilyen 1 hónapra elviszik javítani, addig mit csinálok? Addigra már amúgy is vennék új telót
-
lefkosia
őstag
válasz
killerjohn #3161 üzenetére
Ha szabad kérdeznem mennyiért sikerült szerezned Zeus covert?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
killerjohn #3136 üzenetére
Nem gomd, majd ha hazaérek lörülnézek.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
killerjohn #3123 üzenetére
+1 ez a Stunner a best.
Jó üzemidő, stabil, és hasít.
A flash fixet linkelhetnéd ha szabadnom kéeni.
-
tybsen
addikt
válasz
killerjohn #3126 üzenetére
Nem, nem szoktam úgyhogy inkább kihagyom, legalábbis egyelőre. Megnézem azért a videót :-) köszi!
-
sagit
veterán
válasz
killerjohn #3127 üzenetére
este egy backup után lehet felrakom.. nekem ics-ből csak imilka v7 volt fent de az nem jött be
-
sagit
veterán
válasz
már a darky rom is sokat dobott rajta, ezt a Stunnert még nem próbáltam.. neked van összehasonlítási alapod?
-
tybsen
addikt
válasz
Felrakhatnál egy videót. Nekem gyári rom de így is elég jó, esetleg mi az, amiéért érdemes felrakni? Engem igazából az tart vissza,h elronthatom vagy ha később el akarom adni, akkor nem fogom tudni visszacsinálni illetve ugrik a garancia meg valami számláló is van ami számol valamit, na nagyon össze-vissza/amatőr duma volt ez tőlem
-
a.sebi
őstag
válasz
killerjohn #3120 üzenetére
szia nem lehet... nem engedi......haldoklik.....ne tegyétek föl.....nagyo be is lassult
-
sagit
veterán
válasz
killerjohn #3108 üzenetére
nagy
-
djapor96
senior tag
válasz
killerjohn #3046 üzenetére
Nincs benne..... Nem is lesz amíg nem jön ki az ICS... S2n is csak miután kiadta az ics kernel forrását a zamzung...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Mi az a BLN?
-
WaterWave
veterán
válasz
bln nélkül nincs élet
-
kchris78
veterán
válasz
killerjohn #2441 üzenetére
háááát... hiába a nagy fejlesztés rajta, szerintem én (nem tudom ki van még vele) de ugyanúgy nem fogom ezt sem használni mint a jelenlegit (S-***). Az Angry Birds a 30 Note levellel. Hát erre nem is tudom mit mondjak.. Komolyan erre b.sszák az időt? Inkább Adnák már ki végre, hogy lehessen belőle valami normális AOSP verziót csinálni! A GB ROM is volt 500MB, most meg ez, még az Angry Birds is előre van bele telepítve. Fantasztikus...
-
ronson88
aktív tag
válasz
killerjohn #2304 üzenetére
Köszönöm, már figyeli a mozgásokat
-
oalex
senior tag
válasz
killerjohn #2299 üzenetére
Nekem sem lötyög (Decemberi). Biztos nem általános, különben már hallottunk volna róla, itt-ott.
Úgy néz ki, hogy csak kifogtad. -
ROBOTER
addikt
válasz
killerjohn #2299 üzenetére
Igen, a nyomáspontja stabil, de először egy tized mm-t "beesik", és utána van ellenállása.
Ha romlik, akkor szervíz. Egyelőre nem izgat, csak furcsállom.
-
kazmerr
aktív tag
válasz
killerjohn #2296 üzenetére
Nem bántólag értettem, ha így érthető akkor ezúton is bocs.
A desire-m használata során sok fórumban olvastam a 2.3 miatti nyűglődést. (Ugye nem akarták kiadni, aztán mégis, aztán mégse, aztán csak saját felelősségre lehetett telepíteni egy kiherélt cuccot, amiben utána nem volt köszönet... ) Ebből megtanultam, hogy az egy dolog, hogy mit akarnak az emberek, de úgyis a másik oldal kezében van a piros gomb. Viszont ők úgy gondolkoznak, hogy egy átlag user nem fog hetente a frissítések miatti kellemetlenséget végigcsinálni, plusz ha egy kis hiba is van a romban akkor az már presztízsveszteség. Emiatt próbálják a frissítések számát minimalizálni. Azzal hogy később kapjuk nagy eséllyel hibamentesebb tökéletesebb romot kapunk.
Pedig de jó lenne egy BETA romos pipalehetőség a Kiesben... Szerintem elég sokan használnák, és lehetne egyből visszajelezni a gyártónak is. Nem csak a custom romoknál lenne meg a visszacsatolásból származtatható fejlődés, hanem már eleve a gyártónál...
Álmodozni azért még lehet -
kazmerr
aktív tag
válasz
killerjohn #2294 üzenetére
Ez ok, lehet morcoskodni, de valszín., van indok amiért nem dobják ki. Inkább egy fasza dolog később mint egy össze-szexuált ma-holnap
-
válasz
killerjohn #2291 üzenetére
A SamMobile-os srác meg azt írja folyton, hogy május eleje.
-
sagit
veterán
válasz
killerjohn #2291 üzenetére
Mire a T végre méltóztatik kiszállítani a telefonom addigra remélem lesz már
(huszadikára ígérik
)
-
válasz
killerjohn #2275 üzenetére
Visszatértem LB1-re, mert a ConnectBot nem valami stabil, az meg elég fontos nekem jelenleg
-
válasz
killerjohn #2272 üzenetére
Rocketrol nem hiszem, hogy CF-ezni kell, anno ugy volt az AOSP kiirasa is, hogy akkor kell ha egy GB a kiindulasi alap. Eddig extra bugot se talaltam, legalabbis reprodukalhatoan: ha a menugombbal oldom fel a kepernyozarat neha a task manager koszont. A videofelvetel tenyleg nem mukodik, ettol azert egy kicsit bizonytalan vagyok, remelem nem lesz ra szuksegem - a multkori AOSP probanal se volt mondjuk.
-
válasz
killerjohn #2267 üzenetére
Felnyomtam, ránézésre nagy változás nincs. Szép és gyors mint eddig, a 360-as forgás irritáló, de ez legyen a legnagyobb baj
-
ROBOTER
addikt
válasz
killerjohn #2267 üzenetére
Avassátok be az tájékozatlant légyszi! Ez a 3 rendszergomb most már mindig a képernyőn lesz ha ICS-re frissül a gép?
-
oalex
senior tag
válasz
killerjohn #2252 üzenetére
És nem idegesítőek a bug-ok a mindennapi használatban?
-
oalex
senior tag
válasz
killerjohn #2250 üzenetére
Szerintem nincs még jó ICS rom nekünk
Arra még pár hetet várni kell.
GB Kingdroid 5.4 oszt szevasz. -
válasz
killerjohn #2207 üzenetére
Angelom-féle "ICS Full Root Stock kernel LP1 I9220 and N7000".
Lásd a linkelt topikot oalex hozzászólásában. -
válasz
killerjohn #2201 üzenetére
Csakhogy a függetlenítéssel a szolgáltató rendszerét dugod meg, nem a telefonodat
-
tybsen
addikt
válasz
killerjohn #2129 üzenetére
Cerberus esetleg?
-
bobooo
addikt
válasz
killerjohn #2127 üzenetére
meg még egy nagyon jó van csak most nem jut eszembe
-
válasz
killerjohn #2125 üzenetére
Az sajnos minden leakkel így van jelenleg, én is emiatt tértem vissza
De tényleg ég és föld a két kinézet egymáshoz képest, még ha kevesebb a widget is. (Engem nem érint, mert nem használok semmilyen widgetet.)
-
válasz
killerjohn #2123 üzenetére
Na jó, akkor találok én ki szempontokat
Karcsú (kerekítve 200 MB), nagyon gyors, a Holo téma és a samsungos szennyvíz teljes hiánya miatt nagyon jól néz ki. Azok a bugok, amik jelenleg vannak a leak állapota miatt vannak, ha lesz új rendszer biztosan sokat fog javulni. Itt található, látszik a changelog (én még a 2. verziót használtam), látszik hogy mi javult és mi a jelenlegi bug.
-
kchris78
veterán
válasz
killerjohn #2079 üzenetére
igen nem sok extrát ad viszont az átméretezés, stb az nagyon ott van, és gyors.. nem is tudom milyen extrát lehetne e mellé elképzelni, ennek végülis ez a feladata, ha valami plusz kell akkor ott a dialer, a kontaktkezelő, a toolbar, ez mind külön modul..
ICSnél tapasztalom hogyha VPNezni akarok akkor azt csak akkor engedi ha feloldó kódot állítok be ami nekem nagyon kényelmetlen (még akkor is ha nem tárolom el a VPN jelszavamat), meg vicc kategória.. Ez GB-nél is így van, vagy egy "újítás"?
-
válasz
killerjohn #2069 üzenetére
Engem is érdekelne, mert AOSP-n nincs semmi ilyesmi integrálva
-
nggabi
félisten
válasz
killerjohn #2069 üzenetére
a papír + ceruza kombót próbáltad már?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
killerjohn #2057 üzenetére
Na igen ez a bajom nekem is, hogy mért nincs.
-
válasz
killerjohn #1981 üzenetére
Nem tudom, nem elek ilyesmivel. Root Explorerrel szoktam torolgetni a felesleget, semmi freeze-es moka.
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #1971 üzenetére
bocsi, ez kérdés akart lenni... szóval megy a defrost?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
killerjohn #1960 üzenetére
A válasz lesz SGS3.
-
válasz
killerjohn #1960 üzenetére
Tegra? Please.
Ennél keményebben kell próbálkozniuk, nincs veszélyhelyzetA Samsung meg koncentráljon az ICS kiadására és ezzel a meglévő vásárlókra inkább, mint az ePénisz háborúra.
-
nababika
aktív tag
válasz
killerjohn #1932 üzenetére
Koszi, megetetem es nekiallok. Bocs a tudatlansagomert.
-
válasz
killerjohn #1924 üzenetére
Az utólag beszerkesztett kérdésemre - "Hú viszont egy számomra fontos kérdés: a böngészőben a címsor még mindig sötét alapon fekete, vagy megjavult?" - tudnál válaszolni még légyszi?
-
nababika
aktív tag
válasz
killerjohn #1924 üzenetére
Koszi akkor kiproszalom.
-
nababika
aktív tag
válasz
killerjohn #1921 üzenetére
Es megmarad a root is?
-
válasz
killerjohn #1921 üzenetére
A Dialer nálam is kiakad, de más bajom nincs, a tempó is rendben van, úgyhogy csak azt nem tudom (és erre nem ad választ a topik se), hogy mivel lenne nekem jobb ezt fölrakva a kínai helyére.
Hú viszont egy számomra fontos kérdés: a böngészőben a címsor még mindig sötét alapon fekete, vagy megjavult? Mert akkor viszont felrakom én is.
kchris78: Holo felület sincs, egy-két részt (pl. Settings - About) leszámítva minden TouchWizül néz ki. Simán ránézve nem könnyű megmondani, hogy ez most ICS vagy még sima GB. Jelentősebb változásnak ott a sebesség és a toll fejlődése, nekem ez már elég hogy ne térjek vissza.
Kompatibilitási bajaim nincsenek (mármint semmi plusz a GB óta, ugye pár játék meg app már ott se szerette a felbontást). -
válasz
killerjohn #1915 üzenetére
Az a fura csak vele, hogy amiket még mindig nyitott bugoknak ír, az nálam a kínain sose force close-ol... De egyébként is bőven aluldokumentált katyvasz.
A kínai leak fenntartásokkal, de elég jól működik már a leak napja óta nálam.
-
kchris78
veterán
válasz
killerjohn #1913 üzenetére
a rocket ROM? az XDA-n külön thread van ennek és külön a kínainak. vagy ez is kínai alapokra épül?
-
novinyul
veterán
válasz
killerjohn #1882 üzenetére
Mint ahogy a többiek írták,a mérte miatt lepődtem meg.Az s2 nem éppen női telefon.
-
Apika
addikt
válasz
killerjohn #1882 üzenetére
A mérete miatt gondolta. Nem egy kifejezett női telefon...
-
novinyul
veterán
válasz
killerjohn #1880 üzenetére
S2 a feleségednek
Na ez nem semmi
-
válasz
killerjohn #1827 üzenetére
Halál komoly
Szerintem ez kell a teljes böngészési élményhez, nem a Flash plugin. -
válasz
killerjohn #1822 üzenetére
A hover az, amikor az egered föléviszed valaminek, de nem kattintasz rá. Némely weboldal reagál rá, kiemelődik egy link vagy elindul egy videó előnézete...
Érintőképernyővel ezt hagyományosan nem lehet megcsinálni, hiszen az ujjadat nem tudják a levegőben érzékelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Házimozi belépő szinten
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest