-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
tybsen #18344 üzenetére
Viszont amennyiben ilyen sokszor használsz párhuzamosan több alkalmazást, lehet érdemesebb lenne egy 2Gb RAMmal ellátott készülék felé nyitnod. Vagy kitakaritani mindent ami felesleges, hogy még csak véletlenül se inditsa el magának a rendszer (ugye google maps figyelsz?
)
(#18345) Polllen: Igen, jó is lehetne a tab akár, csak azt egész nap hurcolni, munka/iskola/nyaralás/buli közben elhelyezni nem egyszerű. Pont ezét szemezek az S4-gyel, mert a kijelző minimálisan kisebb, viszont a telefont egyszerűbb lesz hordozni.
-
Nazara
őstag
válasz
tybsen #18341 üzenetére
Én rengeteget gondolkodok az esetleges utód kilétén, és még fogok is egy ideig. A minimobil-fetisták mondhatnak akármit, én már biztosan nem fogok 5 col alá menni, a Note-ot is tudom egy kézzel használni, a hatalmas kijelző meg visszaadhatatlan élmény. Szerintem össességében a Samsung nyújta a legtöbbet a felső-kategóriában, garancia, szoftveres támogatás, sebesség, megbizhatóság, valamint üzemidő terén. (Tradicionális, itthoni szolgáltatóknál forgalmazott gyártói modellekhez viszonyitva, pl.: LG, Sony, Nokia, Apple, Alcatel)
Ami a Note-ot illeti: ha hihetünk a kiszivárgott hireknek, akkor kapni fogunk 4.2.2-őt, ami elég szép támogatási ciklus lesz a Samsungtól, nálam piros pont, nem számitottam rá. A JB-vel rengeteget gyorsult a kezelőfelület, valamint az alkalmazások, főképp az üzemidő kárára. Utóbbira beszereztem egy külső tápegységet, de szinte sohasem használom, csak ha valamerre utazok, és sokat videózok, buszon nyomkodom a gépet. Ami még fontos kérdés, az a RAM, ami a Nótán 1 gb, és szerintem gyári rendszeren elég kevés marad belőle szabadon a valódi multitaskhoz. Én kipucoltam a végleges német romot, igy általában 400 mega van szabadon, amivel Facebook, böngésző, Temple Run 2, What's app tud egyszerre futni. A processzor nyilván nem egy nyolcmagos, én a következő 1-2 évre csak akkor venném meg, ha nem akarsz a legújabb Modern Combat szintű játékokkal játszani, mert általános használatra bőven elég.btw, amennyiben az ár a lényeg, és nem vagy heavy user, akkor szerintem vedd a Note-ot. Én valszeg maradok Samu fronton, következő modellem az ár miatt vagy a Note 2, vagy jobb esetben egy S4-Note3 lesz, szolgáltatói árazástól függően.
Egyébként ár-érték arányban későbbi értékesithetőség szempontjából a Nexus 4 a jobb, könnyebb lesz túladni a referenciamobilon.
-
zack
nagyúr
válasz
tybsen #15604 üzenetére
Ha van rá pénzed, Note 2-t vegyél. Jó érzés lesz még a 4.2-t 5.0-t is használni vele, és még ki tudja hány verziót a több mint 2 év alatt. Tehát hosszú távon ezzel jász a legjobban, attól függetlenül hogy a Note 1 is remek kütyü. Októberben jött ki, és még csak a support elején jár...
Van más egyéb érv is a 2-es mellett, dehát ez az új modell, ennyi pénzért jobbnak kell lennie sok mindenben, ez így van rendjén.
Nálam az S2-t váltotta, és a különbség nem 120 EUR volt, hanem 230...
Ez magyarországi viszonylatban sok, és ha a száraz ár/érték arányt nézzük nem ért ennyit a csere, mert az S2 is nagyon tuti lett, és egyelőre elég lett volna az is. De azért lett volna "B" oldala is a további S2 használatnak...Rövidesen support gondok lesznek, mert kezd kifutni a támogatottsága, tehát a 4.2-t már nem fogja megkapni nagy valószínűséggel. A hardvert tekintve jövő évben már egyre több helyen lesz érezhető a 2 vs 4 mag, és az 1 vs 2GB RAM. Idén ez még nem volt ennyire kontrasztos különbség, mert egy jó 2 magos kütyü tudta tartani a lépést, elsősorban a szoftvergyártók lépéshátránya miatt, de ez jövőre már változni fog.
Jelenleg mindenben a csúcsot képviseli, és ha a 2-est választod, minden egyes porcikájában éreztetni fogja veled, hogy most ő a csúcs. Én ezért fizettem rá +230EUR és te ezért fogsz kiadni +120EUR többet. Ez még 2013-ban is erős hardvernek fog számítani, hiába jönnek Q2-ben az 1080p "fecskék". Magyar prémium garanciával pedig 2015 elejéig védve leszel, és eddig a support is remélhetőleg ki fog tartani. -
lefkosia
őstag
Próbáld ki a GS3 TW 5x6. 2-3 hete használom. Nagyon smooth, és stabil
Root szükséges -
Kapanyél
őstag
A Fancy Widget-em (4x2) nem méretezhető át, mint a Launcher Pro-val vagy a Go-val.
Jó, hogy a középső gombot átállították appdrawer toggle módra, de kár volt belevonni a vissza gombot is (most az is megnyitja az app drawert).
Az élő háttérképpel kompatibilis üzemmódban sem lagzik, ez pozitív.
Még kell egy kicsit fésülgetni, de mivel béta, várható lesz a javulás a visszajelzések után. -
tybsen
addikt
Hm megvettem de vissza is adtam, ennyit nekem nem ér meg, bár tényleg elég jó! Ez az új galéria szerintem felesleges, lassú, mire betölti képeket - inkább látványos, mint praktikus. Esetleg ha csökken az ár kicsit vagy valami, szívesen megveszem. Bér nyilván ez a 15 perc nem túl sok a tesztelésre..
Na m
-
Polllen
félisten
-
exelsior1
senior tag
-
skyli
senior tag
Ez nem kijelző hiba hanem ROM. Vagy talán kernel?? LPY + stock kernellel volt nekem ilyen első 2 nap kétszer
vmikor írtam ide is kérdeztem h mi ez de nem fotóztam le elmagyarázni meg nem lehet. Aztán xda-n is találtam vmit elvileg lpf és lpy-ban benne van ez a bug az tuti. De nekem speedmod kernel óta nem jött elő egyszer se
(2. nap után már ezt használtam ics-en)
-
skyli
senior tag
Ez a pixel salad bug. Én is leírtam egyszer hogy ilyen volt, nekem 2x fordult elő, gyári LPY + gyári kernellel. Azóta Speedmod kernelt használok és egyszer se jött elő. De nem biztos hogy köze van hozzá
Ezt valaki próbálta már? Paranoidandroid ROM v0.2
A CM9 mostanában miben rosszabb a gyári ics-nél? Mi hiányzik belőle?
Csak mert ez a rom elég komoly plussz dolgokat is adés a cm9 is jó.
-
nggabi
félisten
-
tybsen
addikt
-
-
a.sebi
őstag
Ami nekem feltűnt az a gyári böngésző gyorsasága...mint ha megkétszereződött volna...
Az s pen is jobban működik még mindìg nem hibátlan...de jobb lett...az uj sjegyzetet szokni kell...de van szín mentés...ami hasznos lehet.... Akku nem tűnik egyenkőre jónak...ics kinétet , holo felület szinte 0.....de gyorsabb...gördülékenyebbnek tűnik.... -
premete
veterán
Itt nézelődj. Én feltettem a magyar t-mobilosra egy Rooted_Stock_Odex_N7000XXLC1.tar.md5-öt már korábban, arra ment fel a DBT-s ICS.
-
tybsen
addikt
Lejárt a szerkesztési idő.. Csak még egy gondolat eszembe jutott. Szóval az s3 meg úgy egyébként samsung anyaghasználat: sokan nem szeretik a műanyagot, nekem igazából semmi bajom vele, viszont két napja megint megnyomkodtam egy iphone 4s-t és az anyaghasználat még mindig olyan, hogy belőlem azonnal birtoklási vágyat vált ki, egyszerűen jelenleg példátlanul jó érzés kézbe fogni. Valahogy ilyen érzést kellene kiváltania szerintem egy olyan eszköznek, amit azt ember naponta használ és mindenhová magával visz. Persze nyilván cserébe megvan a sólya is, tehát vannak ellenérvek is. Na remélem, nemveszi senki trollkodásnak a hozzászólásomat.
-
skyli
senior tag
nekem eddig adwlauncher ex, nova launcher és apex lancher jött be. Sajna az utóbbi kettő az csak ICS, de már nincs messze
most tesztelgettem a tfs-t és pl élő hátteret nem támogat, nem fordul el alapból, túl sokáig tart a mappaanimáció, vidgeteket nem lehet forgatni
ha már az ikonokat lehet
de azért vannak benne jó dolgok és egész használható. Monjuk az se tetszik h minden ikon háttere ugyanolyan és az ikonok képét és szövegét nem lehet megváltoztatni
de legalább gyors..
-
Kapanyél
őstag
Nem éri meg. Amire minden részletében használható lesz, LauncherPro2-nek fogják hívni...
Nagyon hiányzik még belőle az alsó dokk a telefon funkciók kezelése miatt, ill. az appdrawer elérése is még elég szar.
Gyakorlatilag csak a sebessége, a fasza effektek és pár villogós ötlet, nem több. Ezzel a frissítéssel már használható alternatíva, de pénzt még mindig nem ér. -
-
a.sebi
őstag
hello nekem is már reggel örültem h lehet már ez lesz az ics....
tapasztalataim.....
spen érzékenyebben működik...nem kell annyira nyomni
a jegyzet hozzáadásához használatos plusz ikon atkerült...mas helyre...sokkal pontosabb gépelés....
google plus és google messenger gyári alkalmazAsként feltelepült.....
de nem működnek...folyamatosan kiirja h leállt...kEnyszerbezárás stbst.... tehát h ne legyen fenékig tejfel ezért van bug is -
-
a.sebi
őstag
de az már benne van.... bocs csak ilyen hülyén tudtam ide beilleszteni
Monatliche Kosten Einmalige Kosten
Mein Gerät
Samsung Galaxy Note
€ 249,-
Mein Tarif
ALL INCLUSIVE Youngstar
Servicepauschale: € 20,- jährlich
Bindung: 24 Monate
Ihre Rufnummer 06769515043 € 15,90 -
ONLINE RABATT
12 Monate lang -10% auf die Grundgebühr - € 1,59
Aktivierungsgebühr € 49,90
Versandkosten € 0,-
Nachnahmegebühr € 2,50
Gesamtkosten
(inkl. Steuern) € 14,31
statt € 15,90 € 301,40 -
a.sebi
őstag
szerinte a delhez kepest a legjobb dolog ami sikerre vitte az az s pen.....baromi jonak tnik......meg a kijelzo is jobb...a hardver is oaver mindent...egy biztos hogy a jelenlegi leggyorsabb legjobb oos telefon ha a meretet megszokja az amber akkor nincs mirol beszelni....en bementem tegnap gy mediamarktba....es megnyomkodtam az s2 ot hogy az milyen fasza volt ....szinte hihetetlen....note nem volt kint.....sajnos pedig azet mentem de a biztos raver egy lapáttal.....en nayon gondolkodom a galaxy r es a note kozott....az osztrák mediamarktba. a note 153000 ft fuggetlenul a galagy r pedig 102000 re jon ki kib ...mai arfolyamon....az ár sok csak a notenal....kicsit sokkallom.de nagyon vágyom rá....az a baj, ha a galaxy r t veszem mindig benem lesz h basszus menyivel jobb lehet a note....igy nem fogom annyira szeretni
-
peetyy
őstag
Köszönöm
Lehet hogy nekem is nyomkodnom kéne valahol,mert még nem volt a kezemben Note,csak az az 5 colos S Wifi 5.0,amire jónéhányan azt hitték hogy telefon
A gps-t lehet használni netkapcsolat nélkül,mint a mostani Nokia 5230-asomban?
Videózás közben milyen formátumban ment? -
peetyy
őstag
Akkor most sztem én is várok egy új szállítmányra,mert a T-nél elfogyott...
Amúgy nem túl nagy a fülhez tenni?
Engem nagyon érdekel a kamera része is.Megnéztem egy pár youtube-os felvételt,nekem ahogy látom bőven elég lesz...néhol az államat keresgettem
Egyedül csak egy normál kamera nagy optikai zoomját hiányolom
Tényleg,videofelvétel alatt bele lehet zoomolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest