Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Mobil odinnal is feltudok rakni új romot?
Ha igen hogyan? -
lefkosia
őstag
Új német rom N7000XXLRT 4.0.4
-
Baroc
tag
Sziasztok!
Van valakinek olyan megoldása, amivel az MHL kábelt működésre tudom bírni cm10 alatt? vagy bármilyen más megoldás is szóba jöhet, a lényeg hogy tv-képernyőre kerüljön a note. Nem szívesen mennék vissza gyári ROM-ra...
-
-
djapor96
senior tag
Android 4.1.1 Jelly Bean for: Galaxy S III, Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy Note 10.1 and Galaxy Tab 2 all in Q4. -- SamMobile (@SamMobiles)
-
djapor96
senior tag
válasz
DeathAdder #11866 üzenetére
Mindkét oldal tökéletesen bejön... cm9+thor18 burn
-
Allien
veterán
Lenne ismét egy kérdésem.
Játék vezérlőre gondoltam, hogy majd azt is tervbe venném hozzá. De bluetottoh-ost olyat találtam csak, ami PS3-hoz való, elvileg. A kollegám WII kontrollert már használt vele, de az nekem nem annyira bejövős. Vélemény/tapasztalat ilyen téren?
-
gyuri2008
veterán
Üdv
A mobil odinnal hogyan tudom feltenni a HydraCore 4.3b kernelt?
Ki kell csomagolni,majd a zImage fájlt kell bemásolnom a kernelhez? -
lefkosia
őstag
Ezt az alkalmazást próbálta valaki?
-
Reggie0
félisten
válasz
DeathAdder #11866 üzenetére
Nekem hibatlanul megy.
-
k5.20
senior tag
válasz
gyuri2008 #11860 üzenetére
Én a magam részéről biztos, hogy a C10-t venném!
Egy kártyát nemcsak a vasban használhat az ember, akkor pedig számíthat a sebesség.
A másik meg, hogy a vasat lecseréljük, de a kártyáknál nincs akkora változás: lehet, hogy a következő vasad már tud majd olyan sebességgel írni. Egyébként szerintem a Note is tud: -
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Ugye nektek sem megy a Chrome szinkronizálása?
Már mindent probáltam. gmail account torlés, full wipe, LRQ rom ujra rakás, de mindig ugyan az, nem sikerult a szerverhez kapcsolodni a crome-bol ...
Igazából az tünt fel hogy még az LRK-nál ugyan azok voltak bookmárkok ami az asztali gépen és mostmeg nincs és nem is tudom szinkronizálni...
Valaki tud megoldást?
Üdv,
Robi -
DeathAdder
veterán
-
djapor96
senior tag
válasz
DeathAdder #11862 üzenetére
Küldj egy linket megnézem.
-
törölt tag
válasz
kchris78 #11859 üzenetére
Ezért nem merném kijelenteni h a CM9 nem smooth. Ha igazán tesztelni akarsz tessék: [link]
Ez a legelső verziós Android-ra írt app. Minden egyes lap mozgásánál az egész képernyőt frissíti. Ha valami, akkor ez elárulja, h mi a smooth. TW alatt megszenvedi a 800x1280 pixelt, CM9 alatt sokkal jobb. Alacsonyabb a screen-lag is, ami sajnos az andro velejárója és sokáig marad is. Az erősödő hw-en egyre kevésbé érezni, de ott van. -
DeathAdder
veterán
Használ valaki ICS browser + t?
Ma nem tudom mi van vele, de autómatikusan kivág az egész böngészőből, ha rámegyek egy mobilarénás cikkre
Úgy vettem észre, hogy amikor rámegyek egy cikkre, betölti az oldalt, de az a fenti mutató nem megy teljesen végig, hanem megáll az utolsó 1 centin és amikor azt is betölti, akkor kivág a böngészőből
Valamint van egy oldal, ami a kezdetektől fogva kivág..
Lehet ez is a cm vagy esetleg a kernel betegsége? (thor 018 burn)
-
gyuri2008
veterán
samsung 16gb microsdhc class 10
A class 10 az olvasási és az írási sebességet jelöli?
Ez jó az N7000-be? -
kchris78
veterán
na én is megjöttem 1 hetes szabim után.. Végigolvastam 500 hsz-t de mintha semmi sem történt volna... Semmi ROM semmi... JB-re várás..
By the way, szerintem a CM9 az egyáltalán nem olyan smooth... Ha smooth akkor az is inkább a kernelnek köszönhető. Ha valakinek van ideje probálgatni csináljon egy NAND mentést és próbáljon ki pl egy CleaNote ROM-ot friss HydraCore kernellel... és akár gyári launcherrel. Nekem smooth-abb mint a CM9 (legalábbis nem rosszabb az biztos). Főleg smoothabb a CM10-nél, azt addig nem is fogom napi használatra feltenni míg nem lesz butter smooth project, de arra várni kell még, jó sokat. Plusz a gyári rom esetén (ellentétben a CMx-el) több esetben tud H/W dekóderrel dolgozni az MxPlayer, de ez mondjuk rétegigény.
Ja, és nem tudom milyen lehet élőben de kezdek elcsábulni egy szifon5-re
, ami vissza fog tartani az az ára, és az hogy nanoSIM kell hozzá, ja meg hogy megint nem sikerül 1 évnél tovább kihúznom egy telefonnal, így elég sok visszaosztva a havi amortizációs ktsg
. 11"-os macBook Air, 1kg, annyira nincs égető szükségem az 5"-ra.
-
beni121
aktív tag
Üdv. 1 kérdés, tudtok nekem valami jópofa, strapabìró tokot ajánlani hozzá? Gépész vagyok, és a műhelybe bármi történhet vele.
-
trutyi
aktív tag
Sziasztok. Mi a legfrisebb rom és kernel amit mobilodinnal fel lehet tenni?
-
k5.20
senior tag
válasz
gyuri2008 #11842 üzenetére
Üdv,
még annyit, hogy a készülék nem fog semmit jelezni. Tehát ne várj értesítést arról, hogy ilyen vagy olyan adapter lett csatlakoztatva. Se delejjel, se nélküle. Gondolom azért hagytad ott, mert nem jött üzenet. Szerintem nyugodtan vedd meg, működni fog, meglátod. -
Kapanyél
őstag
-
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam a cégemtől használatra/munkára egy Note-ot. Rootolni szeretném, de számomra nem egyértelmű a művelet, látom van többféle megoldás is.
Kérdésem: Elég-e, ha PC-s Odinnal feltolok rá download módban egy Hydracore kernelt (4.3b), és slussz kész a root+kernel csere, vagy kell még előtte másolni/csinálni valamit valahova?
Nem szeretnék téglásítani.....
Az S2-ön elég volt egy kernel felrakása anno a roothoz.....Köszi!
-
Polllen
nagyúr
válasz
SolymossyBal #11831 üzenetére
Én régen vettem egy sennheiser ip50-t azóta ezt használom. (iPhone 3G-hez kellett, egyedül a wave-el nem volt kompatibilis.)
Nem váltja meg a világot cx300 szintje lehet, logout Teszt.
-
SolymossyBal
tag
Egy pillanatra visszaevezve a tegnapi füles-témára. Ki milyen háromgombos fülest használ? Ugyanis ha a kiosztások nem szabványoska, hazahozthatok egy tizenezerforintos "szemetet" is a lábkiosztás miatt. A boltban persze nem bontható és próbálható a blister-es termék...
Szóval agybadugós, háromgombos fülest keresek. Ami kompatibilis a Note-tal.
-
-
gyuri2008
veterán
Hát igen.
Szeretem ezt a fórumot.
Hogy miért?
Mert a profik,türelmesek meg rendesek,még az örege-kell is -
Allien
veterán
Akkor még egy kérdés. Billentyűzet vételén gondolkodok hozzá. Eredetileg bluetooth megoldáson, de képbe került a HAMA ezen cucca. Elvileg, ha minden igaz, mikro usb-s a csatlakozása a vevőjének. De átalakítóval gondolom, nem lehet gond hozzá csatlakoztatni egy bármilyen billentyűzetet.
-
gyuri2008
veterán
Most már nem is kell használnom pc odint.
A mobil odinnal ugyan azt megtudom csinálni mint a pc odinnal,pl másik sw,stb stb. -
-
Allien
veterán
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a jelenlegi bluetooth fülesemet nem látja a Nóta.Mondjuk azt nem tudom, hogy a samsung S5230-mat is látnia kellene a tepsinek, de ez mellékes. Az eszköz egy Plantronics Explorer 230, Bluetooth v1.1-s. Az S5230 egyből megtalálja (igaz, ez már ugye használta is), a Note meg nem észleli.
Én bénázok valamit esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest