-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
gyuri2008 #12180 üzenetére
No mért? Nálam az Apex vált be eddig a legjobban.
Más veszek egy új akkut, mert amim van az szerintem nem igazán fitt. Cirka 9 hónap alatt megettem. Tudjátok rinyáltam már a gyorsan merülés miatt. Másra már tényleg nem tudok gondolni. Nyers üres rendszerrel is 2,5 legfeljebb 3 óra minimum fényerőn. Mondjuk nem kíméltem én az akkut napi 2x töltés, abból sokszor csak úgymond rátöltés volt a második.
-
k5.20
senior tag
válasz
gyuri2008 #11860 üzenetére
Én a magam részéről biztos, hogy a C10-t venném!
Egy kártyát nemcsak a vasban használhat az ember, akkor pedig számíthat a sebesség.
A másik meg, hogy a vasat lecseréljük, de a kártyáknál nincs akkora változás: lehet, hogy a következő vasad már tud majd olyan sebességgel írni. Egyébként szerintem a Note is tud: -
k5.20
senior tag
válasz
gyuri2008 #11842 üzenetére
Üdv,
még annyit, hogy a készülék nem fog semmit jelezni. Tehát ne várj értesítést arról, hogy ilyen vagy olyan adapter lett csatlakoztatva. Se delejjel, se nélküle. Gondolom azért hagytad ott, mert nem jött üzenet. Szerintem nyugodtan vedd meg, működni fog, meglátod. -
206 cc
senior tag
-
-
nggabi
félisten
-
kungzi
veterán
-
nggabi
félisten
válasz
gyuri2008 #10921 üzenetére
a régi romok nem piszkálták ezt. csak lri-től van...
hoztam nektek egy kis meglepit
összefutottam a teszkóban a myaudio nót klónnal, és azt kell h mondjam megéri. 60k az alapár, ics, dual sim... nem akad, kijelző se annyira gáz... 5"
videó: [link] (a hang még nincs kész, majd idővel)
-
ronson88
aktív tag
válasz
gyuri2008 #10891 üzenetére
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Mivel szeretném, ha az lenne, amiként elvileg vettem (legális kártya független), nálam az elképzelt sorrend kb. így néz ki.
1. Hétfőn vissza a boltba, lássuk lesz-e csere, ... ha nem,
2. Kedd: szerviz futár (tegnap megírtam nekik mi történt), meglátjuk megoldják-e, .... ha nem,
3. Telenor szerviz: kifizetem a hivatalos függetlenítés díját, ha vállalják, .... ha nem,akkor véget ért a legális útkeresés és marad az nggabi által javasolt módszer.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest