Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Srácok !...akinél ez előfordult - már a lezárásra gondolok - amikor regelte a Note-ot a samunál nem azt írta ki hogy már használva volt a szériaszáma?...ez jó támpont lehetne hogy tényleg független e??Mert a szolgáltatók gondolom mind regelik az összes készüléket mikor hozzájuk kerül?!A gyári függetleneket viszont az új tulaj regeli először,ha jól gondolom?!
-
-
206 cc
senior tag
válasz
gyuri2008 #10893 üzenetére
hmm...srácok igazán sajnálom
,de vagy vissza ugye a boltba és balhé vagy megoldjátok a javasolt módon.Amikor el akarod adni ez ugye ott számít ...ha használni akarod sokáig akkor kb olyan értékre megy le az ár, ahol már nem nagy a különbség a szolgáltatós és a független között.
Mivel a Pannon-Telenor kezdte el legkorábban forgalmazni úgy sejtem ...lesz még ilyen bőven sajnos. -
gyuri2008
veterán
-
206 cc
senior tag
válasz
gyuri2008 #10891 üzenetére
hooppp..félrement:
na majd ez!!mit akarsz csinálni??...lemaradtam..
-
206 cc
senior tag
Srácok a ROM Manager már támogatja a Note-ot....lehet vele recoweryt telepíteni meg sok egyéb okosságot is!!!csak root kell hozzá
gyuri2008:
ez az utolsó hivatalos ha jól tudom
-
gyuri2008
veterán
Tudja valaki,hogy Telenoros készülékre mi a legújabb SW?
-
ronson88
aktív tag
válasz
nggabi #10884 üzenetére
Kösz srácok, befejeztem a kísérletezést.
Visszavittem a boltba ahol vettem, hogy ilyenkor mi van, ti. én kártyafüggetlenül vettem a telefont. Lehetséges-e, hogy ők egy kikódoltat adtak el nekem.
A srác mutatta a dobozon, hogy ez a Rightphone-tól érkezett, magyar garjeggyel, szóval nem, nem kikódolt.(Egyébként ma már a Kies is XEH PC-t mutatott.)
Kérdésemre, hogy akkor ezt hogy lehet megoldani, közölte, hogy csak készülék cserével, amit hétfőre ígért. (Azt mondta, hogy egy ilyen esettel már volt dolga, de az S III volt, azt kicserélték egy újra.)
Most ott tartok, hogy hiszem, ha látom, szóval hétfőn referálok. -
206 cc
senior tag
bocs az offért..
itt vagyok lassan 10éve a PH-n de még nem jöttem rá hogyan tudnám a "hozzászólásaim" menűt szelektálni kitakarítani???..nincs vletlen egy moderátor, ismerős, hiper hozzáértő köztünk???vazze ...nem tudok cwm-et telepíteni csak custom kernellel...ez létezik???
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
206 cc #10883 üzenetére
Eddig én is és szerencsére megjavult frissítés után ez a deep sleep probláma is...
Nem egyszer előfordult, hogy miután lehúztam töltőről órákig a 200mhz-s tartományban ment a proci és merült is elég rendesen csak egy restart segített...
plusz a készenléti idő is elég jó...... -
206 cc
senior tag
válasz
Cyberpunk #10882 üzenetére
Cyberpunk:
Én most nagyon pozitívan csalódtam a XEH LRI-ben.....igaz nem sok progi van fent az alap rendszeren kívül,de email,twittwr,fb,időjárás,hírek frissítenek óránként és persze a készenlétet mondom valamivel kevesebb mint 0.8% / óra a fogyasztás.Nem kísérletezgetek kernelekkel meg mindenféle hókusz-pókuszokkal ....gyári állapotban van csak rootoltam a 0.95 verziós superSU.zip -el....igaz ez nem tesz fel CWM-et,de teljes a root..telepedik a mobil odin is és a Ti.backup...meg is nézem hogy lehet feltenni külön ,mert volna pár alkalmazás amit onnan kell flaselni...pl 15kapcsolós toolbar....Ronson88
jaa...tényleg csirkés fix illetve marketről az unlock progival megoldható!!!..utána elfogadja a kártyádat biztosan -
Cyberpunk
félisten
Van olyan 4.0.4-es ROM, ami nem zabálja annyira az akku-t?
-
rob72
tag
Üdv nekem 1 ilyen noten kellet kijelző cserét végrehajtani és megmondhatom jó hogy ilyenkor még van rá gari mert nem is tudom mennyi rá egy kijelző vagy 60lepedő.
-
nggabi
félisten
-
206 cc
senior tag
válasz
kchris78 #10865 üzenetére
hát nem tudom...Én pc-s vagy mobil odinnal frissítettem idáig illetve azt hiszem amikor megvettem és kicsomagoltam akkor rögtön felajánlott egy frissítést talán XXKKA-ról LA6-ra az ment le OTA-n egyedül.Ez alapján és hogy feltettem német,angol,oszrák ,nyílt eu-s és most a magyar xeh LRI romot az enyém gyári független ezt mondjuk megerősítette egy samus szervizes emberke is és egy T-s ismerősöm is...pedig én hivatalosan a T-nél vettem igaz az első napon mikor megjelent.
-
kchris78
veterán
na, megvan az ár is:
[link]ott kezd ahol a nóta1 is (kb).
-
nggabi
félisten
válasz
206 cc #10863 üzenetére
egyszer már rá kéne ereszteni a dbt-t egy 100%osan gyári független telóra és kiderülne
de pl láttam olyat h media marktos a számla 200król és dbt volt a prod kód, le is zárt mint a picsa. a samsungosok azzal magyarázták h az eredetileg németbe szánt telót végül itt nálunk adták el függetlenként... sztem kamu
kchris78: igen, de ha eddig nem volt mentésed most már olyan mind1. kaptál egy pü-t
-
206 cc
senior tag
válasz
ronson88 #10859 üzenetére
A Note nem volt független amit vettél ezért zárt le!Most a T-nél vagy az írtad ugye,de nem ott vetted a Note-ot ...ez a baj sajnos előfordul ha nem jó helyről szerzed be...
Érdeklődtünk mi is pár helyen és sajna az első szériákból vásárlóknál gyakori eset hogy függetlenített Note-okat adtak el független címen. -
nggabi
félisten
válasz
ronson88 #10859 üzenetére
érdekes történet. kár h nincs eredeti efs mentésed, abban lehetne turkálni. az lehet h a kies imei szerint nézi a prod codeot, nem az efs szerint, vagy nem tudom...
a kérdés az h neki akarsz állni mókolni, vagy megvárod a futárt. mert ha mókolod senki se mossa le rólad h nem te rontottad el
206 cc: nem feltétlenül ez a helyzet, pl a német dbt-s rom lezár bármit.
-
kchris78
veterán
válasz
exelsior1 #10858 üzenetére
hát, kinek hogy. ha valakinek sok pénze van hogy az újat vegye akkor az a jobb választás, de olcsón használtan, garival 80-100k-ért függetlenül nagyon költséghatékony beruházás egy ilyen annak aki nagy képernyős élményt szeretne
. Szerintem is jobb lett volna egy Krait választás, hatékonyabb tud lenni mert a kevésbé multithreaded programokat is jobb teljesítménnyel tudja futtatni. Erre most (remélem hozzátehetem hogy még) nagyobb szükség van mint a 4 magra..
-
ronson88
aktív tag
Ma a Kies felkínálta a szoftver frissítés lehetőségét (4.0.3 volt rajta), elfogadtam, frissítette, 4.0.4 lett és hálózatfüggő. Azóta minden bekapcsolásnál kéri, hogy adjam meg a hálózatzár vezérlőkódját. (Kies szerint a szoftver verzió vége PAN, szóval szerintem Telenoros lett.)
A a *#272*IMEI# alapján a product code XEH.Majdnem 10 hónapja vettem (2011.11.04.-én) az elsők közt, bontatlanul, hivatalos magyar gar. jeggyel, tudtommal kártya függetlenül (T-mob. vagyok), eddig gond nélkül működött, most csak segélyhívásra használható.
A szerviz csak jövő héten kedden tud kijönni, viszont szükségem lenne a telefonra.
Nem szeretek molyolni a telefonokkal, de bármilyen rom-ot, ill. kernelt teszek fel, ugyanez a helyzet. Az előbbiek okán természetesen efs mentésem sincs.
Ilyenkor mi a javaslat?
-
exelsior1
senior tag
Nem vészes szerkezet, ha az új alpixel elrendezés, tényleg működik, akkor nem baj, ohgy kicsit csökkent a ppi. A proci az szükségtelen, egy 2 magos, de erős krait proci jobb lett volna, a mali 400-on is túlléphetnének, már van mali 600-as széria is
A külső, hááááát, ekkora méretben eléggé necces. Ha az S3 is könnyen kicsúszik, akkor mi lesz egy ekkora döggel?Meg, megint nincs fekete, csak kék, márpedig egy okostelónak ne legyen kék az előlapja, főleg egy amoled kijelzősnek, aminek a feketéje beleolvad a fekete előlapba ami nagyon jól néz ki
Meg, alig vékonyodott (0,3 mm kb), és felszedett pár grammot. Viszont, a nagyobb aksi dícséretes. Note-ot nem éri meg lecserélni erre az izére, de aki nagy kijelzőt akar, annak kiváló választás, de megvétel után rögtön az első feladat szerezni valamilyen TOKOT!!!
-
kchris78
veterán
nekem még az usb mass storage..
meg a naptaralkalmazas. de kicsit elvesztettem a hitem legalabbis cm10 eseteben irjak hogy meg nem project butter de mar cm9es szint etc.. feltettem egy vanilla cm10est es ugy akad egy gyarihoz kepest is (jo kernellel meg foleg) hogy rossz nezni...
-
DeathAdder
veterán
válasz
FoxPuppy #10853 üzenetére
Nekem CM9.0 alatt a BS player az egyetlen ami normálisan tud működni.
De az sem tetszik, mert nagyon alacsony a fényerő filmnézés közben és ezt nem lehet állítani (báris én nem tudom).Amúgy az mx player lenne a legjobb, csak hát ott vagy hang nincs, vagy a videó szaggat mint az állat
-
FoxPuppy
tag
válasz
kchris78 #10851 üzenetére
nem tom a h264 hardveres biztos megvan és az xvid divx mp3 is működik cm9.1-en , az AC3 nem mivel az nem támogatott hardveresen.
wmv-t még nem próbáltam , de mondjuk nem is nézek minden nap...nem tom nekem a cm volt gyorsabb persze nem a holo launcherrel... de hát ezek szerint mindenki mást lát, nagy a szórás a hardverben ....
-
kchris78
veterán
válasz
206 cc #10844 üzenetére
pontosan, teljesen egyetértek. Ha levonjuk a hivatalos SAMU Hands-on bemutatóból a szoftvert (amit fel lehetne tenni a Note1-re is), akkor semmi pluszt nem kapnánk (vagy csak nagyon minimálisat) a Note1-hez képest. Ez a nagy "hover" funkció létezik a Note1-en is, max 2mm-el távolabbról is érzékeli (De nem többről, eléggé lejött hogy ott is közel kell lennie).
-
FoxPuppy
tag
válasz
Everman #10845 üzenetére
hoppá itt a megoldás
"szoftver audio" pipa - powered by mx player - EZ kell nekem, az első lejátszó amely támogatja, hogy a hang csak KÜLÖN szoftveres decode-dal menjen !!!! (eddig ez nem találtam sehol)
köszöntem !!!
nekem különben a cm9 gyorsabb volt eddig, mint akármelyik modolt vagy gyári TW-rom... szóval én nem bántom
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cyberpunk #10842 üzenetére
De a gondolatmenetemet fojtatva. Elgondolkodva igazából a két készülékből lehetne egy igazán ütőset összerakni. Maradna a Note 1 formája, anyaghasználata, s képaránya. A Note 2-ből jöhetne át a kijelző technológia, ami nem pentile matrix már szerencsére, a 2GB RAM. S a szoftveres újítások, mint a fejeltebb multitasking. S persze a nagyobb akku. Ez így egy tökéletes készülék lenne számomra.
-
206 cc
senior tag
Az én véleményem a Note II-ről a következő.A hardveres újítás része számomra a "kié a nagyobb?" alapelvet követi de szinte alig forradalmi.Valljuk be a nagyobb számok jól mutatnak és a sokakat vonz majd.
- 4 mag :..biztosan lesz majd ami talán kihasználja,de ez a játék területe lesz ami persze zabálja az akkut és alig töltünk időt ezen funkcióval.Illetve a teszt progik... hűűű..már 10000 x pont jaj,de jó!!
- a 2GB ram: mi az ami nem fért el az 1-en?? vagy azt is mondhatnám miért nem 4??Azt hiszem ez száraz adat csupán a több az jobb és nem újítás.Ez volt a legkézenfekvőbb ...növelni ,mert az jól mutat.
- akkumulátor:ezt irigylem,de ez sem a hűha kategória...energia cella..na az már az lett volna!
- felbontás:....ezt nem is méltatom...
A bemutató is ezt tükrözte,nem igazán nagy durranás a hardver..DE MUTATUNK VALAMI ELKÉPESZTŐT!! és jött az Spen2 a sok-sok fícsörrel!!!..mert meg kell mondjam nekem ez jött le a bemutatóból...és igen ez meg is fogott!
Valljuk,be mi lett volna ,ha mondjuk - elképzelhetetlen,de - jön a frissítés a mi kis Note egyesünkre a napokban vagy a bemutató alatt és megkapunk minden szoftveres...hangsúlyozom szoftveres újítást!!!Még így is észrevettük volna hogy miért is van Note 2 bemutató???!!Persze ez a cukormáz ami finommá teszi a mézes puszit.....mert e nélkül alig alig több a Note 2 mint pár nagyobb számadat.
Nem flamelni akarok ez az én véleményem...van ki egyetért van ki máshogyan gondolja.Én természetesen tisztelem azon megnyilvánulásokat is! -
FoxPuppy
tag
válasz
Everman #10841 üzenetére
hm... reméltem leszz ellenvetés, mert tényleg szeretnék 720p ac3mmal nézni...
én cm9.1et használok , pl a dallasnak illetve a fringenek tettem fel egy két részét teesztnek, asszem DIMENSION releaseek voltak....
én örülnék a legjobban ha csak én teszteltem rosszul, viszont a támogatott formátumok között nem találtam, persze engem nem érdekel mi hogy merre csak vinné élvezhetően a 720ps AC3 hagsávos vidókat.
megnézem ezt a playert is én rockplayert és moboplayert használtamCyberpunk
igen office-hoz tényleg a ducibb jobb !
-
Cyberpunk
félisten
válasz
FoxPuppy #10840 üzenetére
Csak nem mindenki akar filmet nézni rajta. amúgy ja ahogy mondod a mozifilmek alapból sem 16:9 ma már. Egyébként ez egy SAMOLED kijelző nem igazán lesz zavaró a dizájn csík alul, meg felül. Viszont böngészésnél + munka jól jön az a szélesebb kijelző. Ez az egész csak azért van, mert olcsóbb előállítani a kisebb panel miatt. Ugyan ez van notebook-oknál, meg sajnos monitorban is.
-
FoxPuppy
tag
na ha már itt tarunk, csak hogy eggyel több hozzászoláslegyen ...
Szóval mindenkinek a saját izlésse szerint az jön be ami neki tetszik....
(ebben talán nincs vita)
Ami a kijelző képarányát illetni mindenkit és mindent meg lehet érteni...
Viszont mint tudjuk régen a telók kijelzői: 4:3 arányúak voltak, alap példa 320x240 ,
,ahogy a videóformátumok az egész világban (mármint a háztartásokban is) szépen tértek át a 16:9-re, úgy épült be ez a képarány a mindennapi cunsumer világba is.
Ma szinte követelménnyé vált a 16:9, ha nem az akkor már nem is "szabvány" ....
ha filmet nézel rajta és nem ilyen a képarány akkor ott marad a feleleges crop, a bosszantó fekete csík .(mármint csak a sorozatoknál illetve TV-adásoknál , mivel a legtöbb mozi már rég 21:9 körüli arányban készül , az meg ugye kicsit keskenyebb....)
Ettől eltekintve a mostanában defaultnak felhasznált 800x480 sem 16:9 annál kicsikét ducibb a 854x480-as kijelző lenne az igazi 16.) arány.
Tény hogy 16:10 kicsit nagyobb szellősebb felület,de zsebben kényelmetlenebb.... talán
Így a NOTE 16:10-es 720p-s kijelzője egy köztes átmenet a 4:3 és a 16:9 között mindkét tartalom élvezhető rajta , főleg a 16:9, már persze a filmnézésről beszélünk... office felhasználástól most eltekintveEgy bizos ami ma nem 16:9 arra biztos hülyén néznek az emberek, már aki egyáltalán észreveszi a külöbséget.......
Ja igen az én problémám még a NOTE2-vel is !!! Mi az, hogy nincs hardveres AC3 támogatás?????
A Noteon szoftveresen még a full frame-s 720p is akad (jelen pillanatban, alap órajelen) nemhogy még az 1080....
harveresgyorsításban meg nincs hang hiába folyékony a mozi...((((((((
de tudom..... minek a f**znak akarok 720p-t vagy annál nagyobbat nézni , mé' nem jó az SD xvid mp3-mal, vagy ha annyira ragaszkodoka HD-hoz, akkor kódoljamát a dts-t vagy ac3-t aac-re meg muxoljam újra az mkv-t........ hát persze, azért fogok pont 180e Huf-ért 4magossokgigás"OKOS"telót venni 2012ben, hogy egy openspurce hardveres decoder ne férjen bele............
- ez csak egy kisarkított, szubjektív megközelítés volt, filmnézés szempontjából -
-
Atus85
aktív tag
válasz
DeathAdder #10838 üzenetére
Szerintem jó lett. Meg keskenyebb is lett és nagyobb a kijelző. Nagyobb akksi. Nekem tetszik.
-
DeathAdder
veterán
válasz
babosmiki #10834 üzenetére
Amíg nem látjuk élőben nem tudunk mit mondani.
Ami a nyers adatokat illeti, a kijelző megnőtt , a felbontás romlott, a differencia közel 20 ppi.
Az összeszerelés fényes nagyon gagyi műanyag, a buzis színről nem is beszélve (bár van belőle sötétkék is, ami egy fokkal azért jobb).
A fícsörök meg szoftveri dolgok, ezzel fogtak meg elsősorban mindekit.Tehát amíg nem láttam én azt mondom igenis visszalépés, meglehet kövezni!
A 4 magot, meg a többit nem fogja sennki észrevenni..Én szorítottam hogy jó legyen a nóta2, hogy legyen végre egy új phabletom. Nem azért mondom ezt hogy nyugtatgassam magam, hogy nem kell nekem ilyen.
Mert igen is kellene, ha jó lenne! -
Apika
addikt
válasz
hallerlaller #10836 üzenetére
Szvsz a méretváltoztatásnak, illetve a nagyobb lekerekítésnek köszönhetően kisebbnek hat...
-
hallerlaller
addikt
válasz
Cyberpunk #10835 üzenetére
Szerintem egész kis filigrán lett
nekem tetszik: nove vs note2
-
kchris78
veterán
Most kezdem olvasni:
[link] -
xZer0kidx
senior tag
válasz
hallerlaller #10818 üzenetére
az ilyeneket "csípem" szép a különbség csak szabad szemmel nem ennyire erős
hmm a kék méretén kívül lesz valami előnye ennek az elrendezésnek vajon?
-
FoxPuppy
tag
válasz
DeathAdder #10812 üzenetére
jaja sok sztem is (de így nem volt hiba) a Te sorrended, jó max még egy factory a végén
djapor96 : akkor ezek szerint Neked így is ment , én csak bebisztosítottam magam biztos ne maradjon "semmi szemét " meg FC
-
KTTech
veterán
válasz
Sztlaci #10820 üzenetére
A TC lazán látja, mindössze egy Mediaaudio2 plugin kell alá...
-
djapor96
senior tag
válasz
Sztlaci #10796 üzenetére
Mér nem teszed fel ezt az mtp probléma megoldáására Egyszer átkapcsold oszt kex....
-
hallerlaller
addikt
válasz
DeathAdder #10821 üzenetére
Nem is értem miért nem használták a plus jelzőt, jól elaltattak mindenkit.
-
DeathAdder
veterán
válasz
hallerlaller #10813 üzenetére
Nem pentile, de nem is teljesen rgb.
Maradjunk annyiban, hogy sufni rgbUgyanis nem egyvonalban egymás mellett helyzezkedik el a három sub-pixel, hanem a kéktől eltérően 90 fokban elfordítva
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
nggabi #10803 üzenetére
Csak az adatok egy része látszik Win intézőben.
A gépen ott vannak a Sygic - mapp könyvtárban a térképek, le szerettem volna menteni, hogy esetleges új rom esetén ne kelljen újra töltögetni, de a Win alatt csak egy txt állomány látszik. Azért röhej hogy a saját telefonomról a saját adataimat nem engedi látni, kezelni
Mivel nem adathordózónak kezeli a Total Commander meg nem is látja az eszközt. -
xZer0kidx
senior tag
válasz
de mivel nem hangoztatták ,hogy rgb lenne és nem plus a kijelző sem akkor a megoldás a super pentile megnevezés lehet
-
Hofeher
aktív tag
Amúgy a note 2 mennyi az árra és mikor kezdik árulni.
-
babosmiki
addikt
válasz
-
kchris78
veterán
válasz
DeathAdder #10812 üzenetére
látni kellene élőben. ez a végső konklúzióm, a többi megint csak találgatás
.
-
kchris78
veterán
válasz
babosmiki #10809 üzenetére
erre ez a legjobb válasz: "Dude,seriously ? Ur comment is so ignorant.The S3′s screen is beautiful and pentile isn’t noticeable because of the high PPI level unless you put the screen right into ur eye which is meaningless.They had to come up with something new for the note II because its PPI is low,we are not sure how this screen will fair.Samsung is just testing it with the note 2 like how they tested super amoled plus with S2 and tab 7.7 which gets pixel burns easily and degrades fast."
-
babosmiki
addikt
Kijelzőfetisisztáknak ajánlom: [link]
-
dave182
senior tag
elég tré a gyári zenelejátszó a nótában...van erre valami mod,vagy másik progit tegyek fel?lehet esetleg úgy mókolni mint az sgsI-et?abban állat volt...
-
FoxPuppy
tag
válasz
DeathAdder #10799 üzenetére
én így tettem fel:
1.factory reset /fw
2.wipe cache
3.wipe dalvik cache
4.install CM9.1
5.wipe cache
6.wipe dalvik cache
8.install thor kernel
9.factory reset /fw
10.wipe cache
11.wipe dalvik cache
12.ribúúútLehet, hogy kicsit sok a reset és wipe ide-oda, de így biztos jó lessz.... amúgy, ha sima CM kernelre teszed a thor-t mindenképp javasolják a cache-ek takarítását...
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
nggabi #10798 üzenetére
Na majd ráuszítom a gyereket csak jöjjön haza a lánytól, az cseszte el, frissítsük, mert sokkal gyorsabb a böngésző
.
A Kies kemény 35 perc alatt fel is ment a gépre, de nem futtathatót a laptopon, mert csak 512-es rom van benn és kiakad, kevés neki. Na majd holnap az asztali gépen majd rendbe lesz téve.
Ui.: A KIES telepítése után viszont már látta a könyvtárakat, be tudtam másolni a fájlt amit akartam. Ezek szerint minden gépet ahol adatokat is akarok mozgatni teli kell szemetelni a Kies programmal.Köszi a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest