Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
na én is megjöttem 1 hetes szabim után.. Végigolvastam 500 hsz-t de mintha semmi sem történt volna... Semmi ROM semmi... JB-re várás..
By the way, szerintem a CM9 az egyáltalán nem olyan smooth... Ha smooth akkor az is inkább a kernelnek köszönhető. Ha valakinek van ideje probálgatni csináljon egy NAND mentést és próbáljon ki pl egy CleaNote ROM-ot friss HydraCore kernellel... és akár gyári launcherrel. Nekem smooth-abb mint a CM9 (legalábbis nem rosszabb az biztos). Főleg smoothabb a CM10-nél, azt addig nem is fogom napi használatra feltenni míg nem lesz butter smooth project, de arra várni kell még, jó sokat. Plusz a gyári rom esetén (ellentétben a CMx-el) több esetben tud H/W dekóderrel dolgozni az MxPlayer, de ez mondjuk rétegigény.
Ja, és nem tudom milyen lehet élőben de kezdek elcsábulni egy szifon5-re
, ami vissza fog tartani az az ára, és az hogy nanoSIM kell hozzá, ja meg hogy megint nem sikerül 1 évnél tovább kihúznom egy telefonnal, így elég sok visszaosztva a havi amortizációs ktsg
. 11"-os macBook Air, 1kg, annyira nincs égető szükségem az 5"-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest