- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni121
aktív tag
Hali.
Egy kérdés: jb-ről vissza lehet tenni 4.0.4re? Ha igen mivel?
-
beni121
aktív tag
Ugyan nem teljesen ide tartozik, de tudtok valami jó játékot amit többen tudunk egyszerre tolni bluetooth-on?
Előre is köszi.
-
beni121
aktív tag
Üdv. 1 kérdés, tudtok nekem valami jópofa, strapabìró tokot ajánlani hozzá? Gépész vagyok, és a műhelybe bármi történhet vele.
-
beni121
aktív tag
üdv. Egy kérdésem lenne: Lehet a note-ra htc romot/ sense felületet rakni?
-
beni121
aktív tag
üdv. egy kérdés: tegnap este a teló feldobta a 4.0.4 frissítését, előtte 4.0.3 volt rajta, nos azóta a gép nem látja, tölteni tölt géprő, ha a csat. módjánál a fényképezőt választom látja, de a médiaeszköz (MTP) nem, előtte simán ment. Mitől lehet?
-
beni121
aktív tag
Helló mindenkinek!
Egy kis segítség kellene, nekem a note-n 2.3.6 van, ez gyári, megérii felfrissíteni? Miben fog változni?
Válaszokat előre is köszönöm
-
beni121
aktív tag
válasz
Cyberpunk #8316 üzenetére
Kifejezetten ronda, fél nap alatt 100%-ról nulla %, pedig csak gsm hálózaton használtam, alacsony fényerőn, zenére, kevés wifi, és a háttérben semmi nem futott. Azon kívül nagyon gagyi műanyagból van. Jah, és pár progit amit marketről leszedtem, kidobta hogy nem kompatibilis ezért nem indul el, pedig csak egyszerű játékok voltak, billiárd ilyesmi
-
beni121
aktív tag
köszönöm mindenkinek a segítségét. Am nekem pár napig volt galaxy s3-am, hét mit ne mondjak nem véletlen mondják rá hogy játék telefon
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek: Milyen, offline navi progit ajánlotok hozzá?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest