- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
-
k5.20
senior tag
-
k5.20
senior tag
válasz
gyuri2008 #11860 üzenetére
Én a magam részéről biztos, hogy a C10-t venném!
Egy kártyát nemcsak a vasban használhat az ember, akkor pedig számíthat a sebesség.
A másik meg, hogy a vasat lecseréljük, de a kártyáknál nincs akkora változás: lehet, hogy a következő vasad már tud majd olyan sebességgel írni. Egyébként szerintem a Note is tud: -
k5.20
senior tag
válasz
gyuri2008 #11842 üzenetére
Üdv,
még annyit, hogy a készülék nem fog semmit jelezni. Tehát ne várj értesítést arról, hogy ilyen vagy olyan adapter lett csatlakoztatva. Se delejjel, se nélküle. Gondolom azért hagytad ott, mert nem jött üzenet. Szerintem nyugodtan vedd meg, működni fog, meglátod. -
k5.20
senior tag
válasz
babosmiki #11349 üzenetére
Erre annyit válaszolnék, hogy az majd a megjelenése után 1-2 hónappal fog kiderülni.
Mert pusztán a paramétereit tekintve, valóban jobb.
De, hogy a hétköznapi használatban valóban jobb lesz-e, az csak később fog kiderülni.
(lásd.pl.Note1 sávosodás probléma. Sejtett ebből valaki bármit is a megjelenése előtt?) -
k5.20
senior tag
válasz
Gabesz1019 #6558 üzenetére
Minden rizikós lehet...
Az általad linkelt cégnél sokan vásárolnak és nincs - illetve nem találtam - rájuk panaszt.
Tiszta, kulturált iroda és cég. Én ezt találtam. Előttem bontották a készüléket, ott helyben beüzemeltem, hogy egy esetleges szarvas hibával ki se lépjek az utcára. Papírok rendben.
"Felvilágosítottak" engem is, hogy 3 napig ők az illetékesek, visszavihetem, ha baj van a készülékkel, de utána már a hivatalos szerviz az illetékes.
Szerintem mindkét alternatíva, amelyet említesz drágább lesz, és végül semmivel sem kapsz többet...de az a lényeg, hogy Te nyugodt légy a vásárlásod felől. Ott és úgy vásárolj, ahol megbízol abban, amit látsz, vagy tapasztalsz. Én is ezt tettem. -
k5.20
senior tag
Vitázni nem fogok, de azért 1-2 érv magam melett
:
- ha a gyári gari-levelet kapom, akkor nekem 4eFt is számít, főleg, ha nálam marad...
- gyári gari-levéllel mehetsz a szervizbe egyenesen, többé nincs közbenső állomás(bolt).
- A T-s esetben a T-hez mész a bajaiddal = +1 lépcső. (az ikgazsághoz tartozik persze - ha jól emlékszem itt olvastam - hogy talán azokkal is lehet menni egyenesen a szakszervízbe.)
- Ha a dominós függő, akkor a frissítések mindig később kerülnek rá, mint egy függetlenre...A múlt héten is így győztem meg magam, most is így döntenék...
-
k5.20
senior tag
válasz
Gabesz1019 #6531 üzenetére
A múlt héten vettem tőlük, a két éves garancia valódi samus gari.
Szerintem vásárolhatsz náluk.
A készülék pedig független, szemben a dominóssal. -
k5.20
senior tag
válasz
Gabesz1019 #6031 üzenetére
Ha a nagyobb kijelző fontos, akkor gondolkozás nélkül a Note-t venném helyedben.
A kijelzőhöz még annyit, hogy az S2 800*480, a Note pedig 1280*800-s felbontású. -
k5.20
senior tag
Először is: nem kerner, hanem kernel.
Másodszor: az egyetlen kernel, amit javaslok - de még ez is elég friss, nincs ez sem kipróbálva tökéletesen - a legfrissebb CFRoot-kernel. Ezzel talán el lehet most már kerülni a téglásítást.
Ha megszívleled a használati utasítást.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26746720&postcount=1727 -
-
k5.20
senior tag
válasz
DeathAdder #946 üzenetére
Üdv,
ha nem akarsz bukni rajta, akkor csak nézegessed inkább.
Mert az ilyen készülékeken, ebben a forgalmazási ciklusban mindig bukik valamennyit az ember. Persze, ha romlik a forint számszerűen nem buksz rajta, de valójában mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- OpenMediaVault
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest