- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Üdv mindenkinek!
Pénteken kifolyt és elterült nagyjából 10 köbcenti víz az asztalomon és természetesen a telefonomat is érte. Szétszedtem, de a takarólemez alatt alig volt néhány csepp víz. Miután megtisztítottam próbáltam töltőre dugni, de elsőre "Battery overtemperature" üzenetet dobott, majd azóta csak "Battery disconnected" üzenetet és nem tölti az akksit. Szétszereltem a telefont, de a NYHL-ek nem voltak nedvesek.
A kérdésem az lenne, hogy a Móricz Zsigmond körtér környékén ki tudna-e segíteni valaki egy akksival pár percig, hogy eldöntsem az akksimmal van-e a baj, vagy a telefonommal. -
Reggie0
félisten
válasz
wertigo1984 #19423 üzenetére
Hat en epp most raktam vissza, de az egy fajlos megoldast alkalmaztam igy nehany ikon es elrendezes olyan maradt, mint a JB-ben, viszont a notif. menu, telefonkonyv stb. a regi. Valamint beszoptam a kies-es backupot, mert az az appokat nem menti. Tiszta szegyen.
-
Reggie0
félisten
válasz
Darellus92 #19419 üzenetére
En ezert csereltem vissza. A problemak amik zavartak:
- a telefon, telefonkonyv, stb. lassabb
- a telefonkonyvbol valo tarcsazas/sms irasnal mar nem eleg a jobbra/balra huzas, kell varni kb. 1 masodpercet, miutan ratettem az ujjam
- link/fajl stb megnyitasakor a felajanlott listanal ket nagy gomb van, miszerint a kivalasztott programmal mindig vagy csak egyszer akarom megnyitni. ICS-nel eleg volt csak a progira bokni, ha nem akartam alapertelmezettnek.
- barmilyen lejatszonal/boosternel, ha engedelyezem az equalisert akkor csokken a hangero es nem no
- jobban eszi az akksit. Eddig ha radugtam a laptopomra tolteni es kozben full fenyeron neztem rajta sorozatot, akkor nagyon lassan de toltott, mig fali toltovel normalisan toltott. JB-vel a laptopomra dugva merul filmnezes kozben, mig a fali toltore dugva nagyon lassan toltodik(kb. fel ora 1%). Normal hasznalat soran is hamarabb lemerult.
- a notification menuben ICS-en kifer a 6 on/off gomb egymas melle, JB-n csak 5. -
Reggie0
félisten
Na sikerult visszarakni az ICS-re. Egy kicsit megijedtem az elejen, amikor nemet volt az alap nyelv a valasztas elott. Koszonet nggabinak az 1. posztert es instrukciokert.
Hetfon megprobalom lemagnesezni az iranytut
-
Reggie0
félisten
XEH-s telora 4.1.2 elotti hivatalos verziot hogyan tudom visszarakni a legkonyebben?
Ez mukodik?
-
Reggie0
félisten
Jartatok mar ugy, hogy remanens indukcio miatt az iranytu/magnetometer nem mukodik a fold terere? Az enyem beragadt 50uT-nel, es ha nem erzekel nagyobbat, akkor nem ter ki....
-
Reggie0
félisten
Arra is keszuljenek a frissitgetok, hogy a VPN kapcsolatok listajat torli es backupbol sem lehet visszarakni. Azaz lehet kezzel bevinni ujra.
-
Reggie0
félisten
Hat ez a kikurt frissites mindent lekurt a home screenemrol.
-
Reggie0
félisten
Sziasztok!
Valaki mar talalkozott olyan kijelzo problemava, hogy csak a piros szinnel a mindket iranyban egymastol egyenlo adott tavolsagokra(tehat mintha egy negyzetracs racspontjain) levo pixelek feketek? Szerintetek ez garis?
-
Reggie0
félisten
Ez nagyon nem ok. Kerdes, hogy pontosan hol melegszik. Probald meg teljesen kikapcsolt allapotban csak tolteni. Ha ekkor is melegszik akkor 90%, hogy az akkumulatorral vagy a tap elektronikaval van problema. Esetleg merd meg a kivett akkumulator feszultseget, ha alacsony akkor biztos akku problema.
-
Reggie0
félisten
válasz
DeathAdder #11866 üzenetére
Nekem hibatlanul megy.
-
Reggie0
félisten
-
Reggie0
félisten
Meg lehet oldani rootolas es flasheles nelkul, hogy a telefonra 4Gb-nel nagyobb fajlt tudjak masolni? Eddig abban remenykedtem, hogy a belso flash eseten menni fog, mivel nem FAT32 fajlrendszere van...
-
Reggie0
félisten
válasz
KTTech #11244 üzenetére
Jaja. Az enyemen igy nez ki:
http://postimage.org/image/4e7ac3f0l/Balra a laptopom monitorja(a betekintesi szog miatt nem igazi a kep, de a 3-mas mar azon is olvashatatlan), jobbra a kulso monitor lathato.
Viszont azt is eszrevettem, hogy a videokon a fekete teruleteken neha szurkes negyzeteket/maszatokat lehet latni. Viszont, ha az MX Video Playert hasznalom sw dekoderrel, akkor ez a jelenseg majdnem megszunik. Szerintem a hw dekoder is hibas...
-
Reggie0
félisten
LP5-rol megeri LP8-ra valtani?
-
Reggie0
félisten
válasz
Hofeher #8823 üzenetére
Nekem a gyari frissiteshez (ICS-re), hasznalhato volt. Igaz nem valami gyors, es vagy 3Gb szabad teruletet kovetel hozza, pedig nem is hasznal annyit. Viszont ugye ha ezzel frissites es teglasodik akkor megmarad a gari, tehat a kevesbe batrak ezt hasznalhatjak nyugodtan. Viszont a telefon csatlakoztatasakor neha vacakol es nem veszi eszre vagy nem veszi eszre, hogy frissiteni kene.
-
Reggie0
félisten
-
Reggie0
félisten
válasz
Reggie0 #8578 üzenetére
Igy kell atmasolni:
"Start>Contacts>Menu>Select Contacts>Select All>
Menu again then Beam. Choose bluetooth device and your done. If you want to add individual contacts then select an individual. It worked from envy2 to my omnia with no problems."http://support.verizonwireless.com/clc/devices/knowledge_base.html?id=26028
A Note tudja fogadni, az elozo telefonomrol en is bluetoothon kuldtem at minden contactot.
-
Reggie0
félisten
válasz
roberto211 #8575 üzenetére
Bluetoothon keresztul atkuldod.
-
Reggie0
félisten
Hat nalam nem az a 2-3e ft dominal, hanem van egy plusz reteg ami rontja a kijelzo karakterisztikait. Zsebben ugy is tokban hordom.
A karcolhatatlansag annyira nem hulyeseg, az elozo telefonom(Mot VE66) kijelzoje 2 ev alatt csak akkor serult, amikor zsebembe volt es beraktam melle a kulcsot illetve egyszer amikor rafolyt a forrasztoon, -
Reggie0
félisten
A kijelzo mennyire hajlamos karcolodni? Erdemes ra venni vedofoliat, vagy csak felesleges lehuzas?
-
Reggie0
félisten
Van olyan rom amiben a kernel tud kexec-et?
-
Reggie0
félisten
ICS 4.0.3-nal ha beallitok VPN kapcsolatot, akkor kenyszerit, hogy beallitsak kepernyozarat. Erre tud valaki valamilyen megoldast?
-
Reggie0
félisten
válasz
Dr.FantastiK #8263 üzenetére
Kar, hogy a gyari ICS-es Note hianyzik belole. Ugy azt is latni lehetne, hogy mennyire javult.
-
Reggie0
félisten
Hat tegnap vettem egy Note-ot. Mara nem ertem, hogy hogy lehet nelkule elni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest