Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki összehasonlította már a TW ICS és CM9 közti különbséget hangerő alapján? Alapvetően CM9-et használok, de múltkor TW alapú LRI ROM-ot tettem a telefonra. Zenehallgatáshoz a PowerAMP-ot használom. ICS alá még feltettem a Voodoo Louder-t is, de közel sem lehet akkora hangerőt kicsikarni belőle, mint CM9 alatt. A gyári fülessel is bereped a dobhártyám. Nem tudom mit csináltak a CM9-el a srácok, de valamit nagyon elkaptak.
A HiFi fejesemet is kihajtja a telefon rendesen. És nem mellékesen a telefonban lévő Yamaha DAC-hoz képest elég szép hanggal.Érdemes kipróbálni!

-
babosmiki
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Azért én még is csak az utódról beszéltem,
és nem egy másik tipusról.
De mindegy, tényleg hagyjuk.
-
djapor96
senior tag
válasz
dave182
üzenetére
Szerintem ezt keresed.... Teljes Note ház kerettel...
-
dave182
senior tag
válasz
winhelper
üzenetére
igen,de mondjuk sztem ez valszeg csak akkor jön el ha el szeretném majd adni a tellát...a kijelző védve van,igazából csak a króm keret fog sérülni...más:ezeket a szálcsiszolt fém hátlapokat ismeri/használja valaki?nekem nagyon tetszenek csak nemtom h tényleg jók e...
-
winhelper
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
+1
dave 182: Én anno az Omnia-n cseréltem házilag a krómozott fém keretet. 5 perc volt, a gyári Samsung volt 2 éve 3500 Ft. Persze a Note mértekéből adódóan már húzósabb lesz egy ilyen. S persze kérdés, hol kapsz csak keretet.
-
-
babosmiki
addikt
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Ki tapsol? Ki trollkodik?
Mert nekem jobban bejön a Note 2 mint az 1, az miért baj?
Mert nekem jobb a 16:9, az miért baj neked?
Csak leírtam a véleményem,
nem tudtam, hogy ezt itt nem lehet. Bocsi...Találkozunk a Note2 topicban...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#11555: Én nem írtam, hogy visszalépés,
és baromságokat sem, csak leírtam a véleményem!
-
dave182
senior tag
Na ez jól hangzik...és mennyire szar szetszedni?
-
dave182
senior tag
Hát az tény hogy csúcs ez a teló
amit utálok rajta az a króm keret...piszok sérülékeny...ez a lyukacsos tokom van hozzá de a tetejét ugye nem védi és ott már sérült szegény...apósnak galaxy nexus van...na annak tetszik az anyaghasználata...lehet vajon ezt a keretet cserélni? -
KTTech
veterán
válasz
dave182
üzenetére
Persze, azért mondtam, hogy LCD szintű fekete lesz... jobb híján. A Note2 ebben valószínű jelentős előrelépés lesz.
Nekem mondjuk már csak ezért is megérné váltani,de köt a hűség még 1 év 9 hónapig... szóval nekem Note3 lesz majd, ha minden jól megy
addig meg el leszek ezen is. -
dave182
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Custom dvdrip xvid hun md freshmaker muxuj...ez van meg,csak kíváncsiságból beletekertem de nagyon durva ott ahol a csaj már bevitte a tortát borisnak...ott a falak meg az árnyak ocsmányak...
Átállítottam a kontrasztot...takarja de úgy meg szürke...mennyi bajom van...de azért köszi;p -
Reggie0
félisten
-
FoxPuppy
tag
sziasztok
bocsi elég offtopic a dolog, de nem tudna valaki valami jól használható lehetőleg ingyenes és persze bevált hívásrögzítő programot ajánlani ?
előre is köszönöm !
üdv
-
KTTech
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hát, ha a Samu és a HTC forgalmazási tilalmat ér el vele szemben, hiszen benne van az LTE, akkor még csalódottabbak lesznek...
-
gyuri2008
veterán
Köszönöm a válaszokat

Ha új romot teszek fel újra kell roortolnom a telefont? -
gyuri2008
veterán
Üdv
Érdemes ezt az appot használni?Battery Calibration
Új romot raktam fel. -
-
-
lefkosia
őstag
1 hétig nem voltam (szabadság) van a LRQ-nál újabb, esetleg 4.1

-
dave182
senior tag
Felraktam telóra az MIB 3-at,és mind a gyári lejátszóval,mind az MX player-el nagyon csúnyák a feketék...nagyon sávosodik a kijelző...ezt eddig csak egy képnél tapasztaltam...lehet ezen segíteni valahogy?romcsere vagy a videó minősége a ludas?köszi...
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
...mi az mindenki az almás bemutatón van??

-
WaterWave
veterán
ha "tepsi"-nek gondolod akkor nem értem miért használod..
egyáltalán nem tepsi, a 16:9 es méretarány meg visszaesés akárhogy nézem -
beni121
aktív tag
üdv. Egy kérdésem lenne: Lehet a note-ra htc romot/ sense felületet rakni?
-
-
WaterWave
veterán
most akkor ez kamu? nem hivatalos?
-
gyuri2008
veterán
Talán ez?
[link] 4.1.4 -
nggabi
félisten
4.1.4? [link]
bár lehet h ez a tegnapi kamuhír, passz. majd este ránézek.
-
KTTech
veterán
válasz
SolymossyBal
üzenetére
A kernel a ROM része, az felel a hardver vezérléséért. Külön is lehet kernelt cserélni a ROM cseréje nélkül. Touchwiz kernelek közül a HydraCore és a SpeedMod K13-3 ami most jó.
Nincs összehasonlítás a ROM-okról. Azt használod ami tetszik
Sok jó ROM van, pl. CleaNote, RocketROM, CrashROM ha Touchwiz ROM-ot szeretnél. Persze nem csak Touchwiz van, hanem pl. AOPK, MIUI, AOSP (Cyanogen pl.) stb. Természetesen a Samsung speciális alkalmazásai csak Touchwiz-en mennek.Az ICS is tud mappakezelést, nyomd hosszan a homescreen-t, mintha ki akarnál rá tenni valamit, és fel is ajánlja. Törölni úgy tudsz, hogy összehúzod a homescreeneket egy oldalra és ami nem kell, ráhúzod a kukára.
-
SolymossyBal
tag
Szervusztok,
Tegnap este sikerült meglépnem a Note-ra váltást, így egy boldog tulaja vagyok egy csecse fehér Note-nak.
Viszont mivel nem vagyok még veterán Android-os, fel vagyok töltődve egy rakat kérdéssel. Ezek egy részére az 1. hsz-ből bizonyára kapok kielégítő választ, de a amint átfutottam, nem mindenre. Tudnátok linkelni egy-egy jó összefoglalót:
-a kernel és ROM közti különbségről (ROM-ot már cseréltem annó, így talán tudom mi az, de a kernel egyelőre fél-vakfolt.);
-kernel és ROM-ajánló oldalt, ahol a tényleges kerneleket és ROM-okat hasonlítják össze;
-...Illetve konkrét kérdés:
-használtam korábban egy JB-s telefont, ahol nagyon barátságosnak találtam az alkalmazások mappákba csoportosítását az egyes képernyőkön. ICS-en ez nincs vagy csak Samsung találmány ennek tiltása?
-a 7 képernyőt lehet redukálni valahogy?
-...Köszönöm előre is a segítséget! Szépen lassan felhozom magam a témában, de egyelőre csak épp hogy beköltöztem a gépre.

Balázs
-
babosmiki
addikt
Jó kis Note-Note2 videó: [link]
A kettes szebb, jobb! Szerintem ez nem kérdés.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Amalgam
aktív tag
Note II élő háttérkép
-
-
206 cc
senior tag
Skacok,véletlen valaki nem próbált még ilyet ??
-
206 cc
senior tag
hmmm...mindegy hogy mennyi ,mert itt a segítség adott csak hallgatni kell a jó szóra...ezért az 1 forint is pazarlás !!
más: nem tudjátok "Karma" boldogult a romolással?
-
djapor96
senior tag
válasz
teasenhate
üzenetére
csak azért nem lett baj, mert szerencséd volt...van.... de mostantól bármikor beüthet a crach.... és akkkor 100eFt megy a levesbe....
-
206 cc
senior tag
válasz
teasenhate
üzenetére
Én nem vagyok megsértődve....Te leszel,ha elszáll a Note a hibás cwm miatt és mehetsz szervízbe!!
-
nggabi
félisten
válasz
teasenhate
üzenetére
ha valamire azt mondják h ne csináld annak oka van mindig.
-
teasenhate
csendes tag
válasz
nggabi
üzenetére
206cc:
hát azér nem kell megsértodni
nggabi:
tudom, de mivel nekem akkor nem csinált kárt, gondoltam most sem fog
de higgyétek el, amikor azt mondom, h nem vagyok profi, azt véresen komolyan gondolom
orulok ha egyszer sikerul vmit megcsinálnom jól, azután nekem az etalon marad, mert egzszeruen nem áll rá az agyam ezekre a dolgokra és nem akarok újba fogni, mert félek, hogy nem sikerul
amennyiben teljes részletes leírás van, megbízható, hozzáérto forrásból, hidd el akkor is képes vagyok elb.ni
-
nggabi
félisten
válasz
teasenhate
üzenetére
nem véletlenül szedték le.
-
206 cc
senior tag
válasz
teasenhate
üzenetére
de amit én linkeltem az gyakorlatilag ugyan ez csak ki van javítva a hibás rész a "cwm istallban" és úgy híják Root superSU 0.95 .zip fájl...ezt felmásolod az sd kártyádra a külsőre ée a Note gyári recoveryéből felisntallálod.
már leírtam részletesen is itt az oldalon...
beírod itt a keresőbe hogy "supersu" és kidobja hogyan kell rootolni...arról nem is beszélve,hogy az tönkre vághatja a Note-odat!!!!!...néha nem is értem minek írogatunk itt fontos ínfókat,ha senki - vagy tisztelet a kivételnek- alig néhányan olvasnak utána-fogadják meg?!!

-
teasenhate
csendes tag
válasz
206 cc
üzenetére
a cwm.zip file t nem találtam amit te kuldtél az is nagyon szép, de nem az

írtam h nem vagyok profi, nekem a legtobb amit írtok magas..
azt is írtam h én hogy csináltam egyszer... ahogy most is akartam, mert 1xu (nekem)
és újra megcsináltam úgy, ahogy írtam az imént
egyébként errol beszéltem: [link]
csak innen leszedték a cwm.zipet, oda is van írva, de én találtam egy másikat, amit az elobb raktam be. nekem ez 1xu és 2 perc az egész -
206 cc
senior tag
válasz
teasenhate
üzenetére
Mit nem találsz

itt minden le van írva!!!tessék..
Persze egyszerűbb és biztonságosabb feltenni egy kernelt pc odinnal és utána triangle away eltüntetni a sárgaságot!!!! -
teasenhate
csendes tag
válasz
Hofeher
üzenetére
hát az az igazság, hogy nem vagyok mestere ezeknek, csak hobbiból csinálgatom.

pl amit most írtál az nekem nagyon új..
de
sikerult talalnom egy cwm zipet, feltettem, meg azóta rootoltam is
most csináltam azt a hydracoret, wipe stb, reboot..
de semmi változás O.o
(4.3)
esetleg ha vkinek szuksége van a cwm.zipre akkor az itt van:
[link](bocsánat, elnéztem, van változás, sikeres volt)
koszonom fujifilm1, és neked is az szándékot
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- PlayStation 5
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A HiFi fejesemet is kihajtja a telefon rendesen. És nem mellékesen a telefonban lévő Yamaha DAC-hoz képest elég szép hanggal.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amit utálok rajta az a króm keret...piszok sérülékeny...ez a lyukacsos tokom van hozzá de a tetejét ugye nem védi és ott már sérült szegény...apósnak galaxy nexus van...na annak tetszik az anyaghasználata...lehet vajon ezt a keretet cserélni?
addig meg el leszek ezen is.