- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
maldini822 #16524 üzenetére
Ez bonyolultabb és néha ellentmondásos. Van ahol figyelembe vehető. Viszont ez már nem tartozik ide. OFF -ba rakva sem.
Erről itt van egy egész jó és érthető írás, ha érdekel a téma.
Capella:
Én sem mennék vissza N -re. Sőt, igazából a Pite nekem jobban megfelel, mint az eddigiek. A fejlődéssel viszont lemondások mindig lesznek, eddig is voltak...Az viszont érdekes, hogy 2 Samsung -on is használok Pitét, de másikon jobb lett az akkumulátor időm/fogyasztásom Oreo -hoz képest. Note8 -on viszont semmit nem változott.
-
Ákkk
addikt
válasz
maldini822 #16524 üzenetére
Nem lett volna perdöntő saját hangfelvétel fotó nem bizonyíték...
-
laci0530
senior tag
válasz
maldini822 #16495 üzenetére
Az S10+ esetén igen, de a Note 8-ra is jó lenne root nélküli megoldás.. (egyébként így, pár óra után még mindig a Note 8 jön be jobban.. bár ne adták volna ki rá a Pie-t a funkciógyengítő frissítéssel.
akkor most egy 512 GB-s S10+ árával több lenne a zsebemben, nem vágytam volna frissebb cuccra.) Perszer azért ez (az új) se rossz teló.
-
Kasya
nagyúr
válasz
maldini822 #16486 üzenetére
Odinnal valoszinuleg, igen.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Akkor már minek oreo? Ott a nougat.
-
Capella
senior tag
válasz
Melyik? A Pie-ra? Akkor Odinnal vissza tudod rakni a legutolsó Oreo romot, de azt mondják utána factory reset kell. Jobban, mint ha Oreo-ról Pie-ra frissítesz.
Ha csak a programot frissítetted volna, semmi gond. Letörlöd a jelenlegit, majd telepíted az apk-t amit linkeltem, vagy azt, amit gyurma888 írt.
-
bordi10
senior tag
válasz
Bárki, aki esetleg belefut Pie-on működő Googlesans betűkészlet apk-val, pls linkelje.
Oreon-ment, Pie-on sajnos nem, egyelőre XDA-n sincs rá megoldás -
Capella
senior tag
válasz
maldini822 #16482 üzenetére
Note8-on nem kell root a hívásrögzítéshez, ha maradt Oreo.
Két dolgot csinált ezügyben a Google. Egyik a Pie, ami alatt nem lehet rendesen rögzteni a hívott fél beszédét.
A másik a Pie-tól függetlenül is tiltja az új irányelvekben a hívásrögzítő program hozzáférését a Névjegyekhez. Emiatt nem tudsz normálisan felvételt készíteni, mert neked kell átnevezgetni a fájlt.
Tehát ha maradtál Oreon, akkor elég ha egy nem frissített verziójú hívásrögzítőt használsz, és ezentúl ne frissítsd.
Valahová linkeltem már, de ismét. ACR 30.2A másik root nélküli megoldáshoz kell egy thaiföldi SIM, és a CSC átállításával Pie-on is megy a hívásrögzítés.
-
laci0530
senior tag
válasz
maldini822 #16482 üzenetére
Gyakorlatilag rendszergazdai jogosultságok mrgadása a telefon tekintetében, viszont garanciavesztéssel jár. Hasonló, mint iOS-nél a jailbreak.
-
kutga
félisten
válasz
maldini822 #16479 üzenetére
Egyszerű megoldás nem lesz rá.
-
laci0530
senior tag
válasz
maldini822 #16477 üzenetére
Root-tal elvileg működik, de azt nem tudom, hogy Note 8 Pie-ra elérhető-e root jelenleg.
-
kutga
félisten
válasz
maldini822 #16477 üzenetére
Diktafon+kihangosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest