-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
n0is3es #17901 üzenetére
Hát nem igaz. Shelt-al semmi gond a cib app pl. ugyan kiírja, hogy rootolt a telefon, de ott a magisk hide és kész. Utána is jelzi, hogy rootolt a telefon és saját felelősség, de minden működik.
n0is3es: Pie van fent? supersu és busybox már nem megy, csak a magisk. A knox viszont tényleg ugrik és a garancia is.
-
Kasya
nagyúr
válasz
n0is3es #17859 üzenetére
Sose mondtam, hogy a knox nullázható. Álcázható, de ezt írja a rom készítője is.
Én már rég nem foglalkozom ilyen kérdéssel. Se gari se más téren sose volt gondon a rootolassal. Ráadásul nekem sokkal stabilabb a Deluxe rom, mint a gyári. Csakhogy két dolgot említsek:
- Dex padról lehúzva a készüléket nem fagy be semmi se és az alkalmankenti felbontás átállítás se bugos.
- képernyő megosztás sem volt problémamentes, itt az. -
Kasya
nagyúr
válasz
n0is3es #17853 üzenetére
Persze, a knox ugrasa nem problema. Két dolog bukik ilyenkor veglegesen:
- S Pay (itthon nem tamogatott)
- Automatikus, hivatalos szoftver frissites (ma mar tobb moddolt rom is képes sajat automata frissitesre).Tehat most ket dolgot kell eldontened:
- Rootolt modositott romot teszel fel és szorakozgatsz a Magisk beallitasokkal, hogy a telefon ne eszlelje a rootot (foleg banki app esetén fontos). A root minden lehetoseget elvezheted.
- Felteszel egy nem rootolt, de modositott romot, es minden megy tovabb, mintha semmi se tortent volna.Utobbi eseten ajanlom a Deluxe romot. A gyari szoftver kitisztitva. Minden hianyzo gyari alkalmazas letoltheto a Play/Galaxy store-bol. Aksi ido nekem sokat javult, valamint a keszulék is sokkal gyorsabb lett. A szoftverhez ugyanakkor sok extra tartozik (pl. stereo hangszoro, home screen tetszoleges atszerkesztes, dupla kopp kepernyo kikapcs, automata hivasrogzites, stb.) amiket a Beallitasok alatt egy kulon menupontban megtalalsz. Tehat tenyleg a gyari erzetet adja vissza, csak annal sokkal jobb és stabilabb.
-
Capella
senior tag
válasz
n0is3es #17849 üzenetére
A Dex nem volt cél, és azért talán nem annyira olcsó. Kiindulásként fel sem merült. Ez az adapter 20% kedvezménnyel egy tizes volt "csak".
Úgy indult hogy 1500-ért rendeltem egy sima Type C - HDMI adaptert, ami hálistennek nem jött meg, így visszakaptam az árát. Azért hálistennek, mert közben felmerült, hogy jó lenne, ha használat közben tölthető is. Akkor meg legyen egyúttal megtoldva Ethernet porttal is, ha már veszem.
És éppen akkor volt a 20% kedvezmény akció. Szóval ez lett.
De nem is feltétlen a kütyüvel van gond, mert az működik, hanem pont annak a programnak a működésével, amit használni akartam.
Hogy ez valami hiba, vagy netán szándékos feature a Telekom részéről, azt egyelőre nem tudom.
Hogy egy Dex paddal mi lett volna más, azt sem tudom. Ha más nem, böngészőből használva azzal jó lehetett volna.
Még laptop vagy esetleg tablet is opció lehet így az adott célra, de a telefon könnyebb lett volna, és úgyis mindig nálam van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest