- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Ja, hat csinalhattak volna Note 8-cal is, kivancsi lettem volna ra
(#6144) malor: nem a minosegre panaszkodom, hanem arra, hogy az Android nem engedi kiaknazni. Persze ezt a kerdest az LG V20-30 eseten is feltettem, de ott nem kaptam valaszt, hogy a rendszer korlatoz e...de gondolom hogy igen.
En is kulso DAC-ot hasznalok, de nem azert, mert rossz lenne a telefon minosege. -
thebear007
aktív tag
Szerintem is itt a válasz. A Note kifejezetten üzleti telefon. A hangfelvevő kiválóan teljesít még háttérzajos tárgyalóban, kávézóban is. Ezt a zajszűrő algoritmussal éri el. És ez az, ami koncerten levágja a frekvenciát. Szerintem.
Seth, én is visszatértem a Chromera, mióta van rendes blokkolóm. Újraindítva akkor van, ha rendszert frissít.
-
-
TODI1111
veterán
Időközben megjött a spigen fólia. Kutyafuttában feldobtam rá az egyiket ezért nem lett 100%-os
de így is sokkal jobb mint ez a tapadós.(más kifogásom nincs vele csak nem tudom elviselni amennyire tapad) Gyakorlatilag szinte mintha nem lenne rajta, olyan könnyedén siklik az ujjam a kijelzőn.Valóban tökéletesen illeszkedik a spigen tokhoz is. A toll használata mintha egy kicsit nehézkesebb lenne, de nem számottevő.Aztán persze majd az idő megmondja emnnyire strpabiró is valójában.
-
S e t h
nagyúr
Van pár topik ahol feltűnik és megvilágosítja a sötétben tévelygőket, hogy szinte az a hülye, aki teljes áron vásárol telefont, mert az a királyság, ha kint veszed meg x mínusz pénzért.
Engem nem érdekel miből él, de mint egy jótündér tűnik fel az új telefonok témáiban és kéretlenül írogatja, hogy már mennyire olcsón is be lehetne szerezni az adott modellt.
Persze én elhiszem, hogy ő önzetlenül is segíti és óvja a magyar pénztárcákat a sokkszerű traumától.
De lehet csak engem nem érdekel ki mennyiért veszi a telefonját. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Amit írsz az enyhén szólva is baromság. Ha egy kicsit ismernél nem írnál nekem ilyeneket, mármint a feltételezés is, hogy én hisztizni akartam, vagy ilyesmi. Az autós érved még most is butaság és az is marad.
Azt meg majd én eldöntöm, hogy mikor töltöm a telefont, ha van még benne 19% és emiatt úgy döntök, hogy majd reggel, mert eddig sem merült 5%-nál jobban, az megint egy másik dolog.
Az evvel egyenértékű "bevédés" a telefon irányában, hogy az teljesen természetes, hogy több óra töltés után tér csak magához, kimondottan vicces hozzá nem értésről tanúskodik. -
Madwe
nagyúr
Persze be van, aod nélkül írni tudsz jegyzetet, nem is azt vitattam, hanem h miután írtál, nem tudod az aod-re pinelni, h kikapcsolt állapotban is lásd
ami logikus, hiszen nincs aod-d, s szerintem az aod egyetlen értelme az kb ez, ami miatt fájna elhagynom, de ha lenne olyan opció h pinelni lehessen, amúgy full off a kijelző, azt használnám...
(#5513) Ákkk a pinelést hiányoltam ott is
-
Madwe
nagyúr
Éjszakai/sötét módot hol lehet beállítani? csak olyan témákkal megy, vagy lehet ezt máshol is kapcsolgatni?
Mégegy noob kérdés: a névjegyzékben hogy tudom megadni a kijelzés módját? Jelenleg Keresztnév, Vezetéknév van s ezt szeretném Vezetéknév Keresztnévre változtatni. Már vagy 10p azt keresem
-
Madwe
nagyúr
Világos, de az optimális töltöttségi szint (ami átlag 3-5% között van) hogy tarthatna több óráig míg eléri, mikor addigra már csutkára 100%on kellene lennie
? itt vagy vmi bug vagy hw probléma lesz, akiket ez érint... egy csutkára lemerült mobil 5-10percen belül ha nem kel fel, ott gond van.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tegyük fel, hogy ez így van, de csak tegyük, bár egy telefonnál nem tapasztaltam ilyet soha, pedig elhiheted volt egy jó pár a kezeim között már.
Szóval, ha lemerül és ez így lenne, akkor dugják fel keresztbe a seggükbe a samunál és árcímkét degradálják úgy 30 ezer környékére. Egy flagship, ha lemerül, akkor töltőre dugva nekem 5 percen belül villámgyorsan "számoljon", a többi elektronikai bullshit engem nem érdekel. -
Jakesz
addikt
Azért ezt a hibát nehogy már annak tudjuk be, hogy le van merítve 0-ra az akku. Ez csak egy nem ajánlatos tennivaló az akku hosszabb életű megőrzéséhez. Kb ugyanolyan, mint az, hogy éjszaka ne hagyjuk töltőn a telefont, mert az sincs jótékony hatással az akkura, de ettől sem fog meghalni.
-
thebear007
aktív tag
Nem ismered a régi viccet? A rádióban elhangzik:Moszvában Volgákat osztogatnak. Majd jön a helyesbítés:a Volga mellett fosztogatnak. Ilyen a frissítéses híred is, ki is jött, meg nem is
Az aksit túllihegitek. Nekem 4 email címre szinkronizál, megy a viber, messenger, facebook, beszélek rajta napi 8 órát, plusz net, este még mesélek róla a gyereknek és így 6-21-ig még mindig van kb. 10%.Igaz,ezt ritkán játszom, ha hosszabb autóútra megyek autós töltő, ha bent vagyok az irodában asztali wireless töltőre dobom. És dualos. -
Kasya
nagyúr
Jah, te lehet nem.
A tervezhetoseg meg annyit jelent, hogy; visszafogottan hasznalom, powerbankot cipelek magammal. Hiaba tervezel, ha nincs lehetoseged.
De mindegy is. Valami modot mindig lehet talalni, akarmennyire is kenyelmetlen. Ha mast nem, kibirja az ember telefon nelkul is -
Kasya
nagyúr
Otthon felejted a toltot. Jah, az USB C kozel se olyan elterjedt...
Turazol, a szabadban vagy.
Utazol barmilyen formaban is. Elmegy a repteren is (ha nem a lounge-ban vagy) konnektort vadaszni.
A legszurrealisabb nekem egy meeting sorozat volt, amikor vegig konnektorok "mellett voltam", de a folyamatos ingazasok miatt eselyem se volt a toltot magammal cipelni, vagy barhol is feldugni (ha toltom lett volna).Mindekozben a telefont hasznalod is, nem csak a zsebedben van.
Igazandibol siman elofordulhat tobb korulmeny is.
-
-
TechRobot
aktív tag
Több szürke importos eszközt tudnék mutatni az accomból amire 2 év garit elfogadott a rendszer csak beírtam h T-be vettem. Persze egyik teló sem volt nálam többet mint 3-6 hónap, nemhogy 1 vagy 2 év. Sszériások és note szériások vegyesen.. Sosem jött olyan levél, hogy nem regelhető a 2 év ellenben azt leírták h csak számlával, amiből gondolom azért kiderül h szürke importos vagy nem (gondolom).
-
TechRobot
aktív tag
Ez azért rossz csak mert minden samu telót be tudsz regelni 2 év garira.. függetlenül h honnan van, de kérik a számlát és sufni géesemes nem lesz jó. Kivéve ha pont leszarja a szervizes ami ritka de előfordul. Regeltem már be szürke importosat csak sz.nak a pofon.
Ügyfélszoglálat semmit se tud.. össze vissza beszélnek, még a most nemrég leadott telómmal is félre informáltak mert nem tudnak semmit a szervizről. Úgy visszavágja majd a szerviz zúgva szál mint a győzelmi zászló! -
Titana
tag
Szia, ez az a funkció amikor én némítom el, ez jó, de a kérdés az volt hogy mikor hívnak magától -némul el miután elkezd csörögni, én meg azt hittem hogy abba hagyta a hívó fél, de nem mert a telefonon látszik hogy még hív csak sajnos nem zenél tovább.
Meg a bluetooth se mondja be a hívó nevét, pedig a régi készülékeknél meg másik készüléknél bemondta.
Azért köszönöm a segítséget csak sajnos ez nem az amit én keresek.
Sajnos eddig senki se tudott segíteni -
T0rnad0
addikt
Nekem is ez a fólia van fent, nem jött ki belőle a szösz, vagy 5x rámentem szöszleszedővel...Még nem volt idegzetem a másodikat felrakni, az lehet már jobban sikerülne
kazanka: sajnos én is rendeltem ilyet, de nem raktam rá, mert ez tényleg szörnyű. Note 7-en viszont olyan üvegfóliám volt ,ami pont a hajlatig ért ki, az nekem tökéletes volt, de még nem találtam hasonlót.
-
kentucky
őstag
Beszéltem velük du. elvileg már szét van szedve, nem küldték fel. Már annyira elegem van az egészből, nem is volt semmi baj amíg nem világítottak rá, hogy a vízállóság lehet, hogy ugrik ilyenkor, parázhatnák állandóan, hogy most vajon egy kis csobbanástól lőttek a negyedmilliós telónak, mert gondolom elküldenek a picsába, ha beállítanék egy beázott telefonnal. Már csak azt várom, hogy visszaküldjem a telekomnak és írjak nekik egy köszönőlevelet.
-
bcl
senior tag
Aham, kicsit utána néztem; és valóban!
Köszönöm!Viszont közben belebotlottam két dologba, ami talán jól jöhet az ittenieknek.
Nekem nem hiányoztak (illetve az egyik egy kicsit, de nem tudtam, hogy nincs, mert még nem kerestem...), de a neten szétnézve másnak igen:
- Dual Camera (azaz az előlapi + hátsó kamera egyszerre)
illetve a
- Surround shotRemélem nem gond, hogy belinkeltem őket!
A telepítés után kell egy újraindítás, és onnantól tökéletesen működik mindkettő.
A forrás egyébként ez a thread volt az XDA-n.
-
Winchester95
őstag
Nézd meg amit linkeltél, én a Full body változatról beszélek. (ahol alulra, felülre, oldalra is kerül).
Nektek is ilyen van?
Ez a screenknight nagyon bevált nekem, csak kár hogy a hátuljára nem passzol tökéletesen és megmaradtak a buborékok.Vettem hátlapi kamera fóliát is.
Kamerára jó a fólia, viszont először fel kell tenni jól, mert már nem tudod leszedni csak úgy ha megtörőd a szélét, így buborékos maradt....kidobott pénz. Viszont az ujjlenyomat olvasó fólia nem jó ,túl nagy ,így levegős, és nem tudja leolvasni az ujjlenyomatokat.Más: Valakinek nincs eladó töltőfeje? (fekete, fóliás). Ha kell adom érte az én rossz töltőfejemet+kp-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest