Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Thewent12 #9561 üzenetére
felhasználó függő, nekem pl 24 óra üzem idő mellett 2,5-3 óra kijelző idő jön össze, persze aod bekapcsolva azzal a csili vili égbolt háttérrel
meg zenét is hallgatok az is eszi valamennyire és így 10-15% ra merül
olyan nincs hogy 40% ot merül ékszaka alatt, csak ha user error van, minden szar szinkronizáció, net bekapcsolva akkor esetleg jobban merül este, nálam átlagba 2-3%/8 óra
-
kkp900
senior tag
válasz
Thewent12 #2307 üzenetére
Szia!I7Plusról váltottam nekem is van órám meg Ipad Air2 és Macbook prom.De csak a telót meg az órát fogom eladni!A tabletet azt nem értem miért akarod eladni?Engem a kijelző fogott meg elsőre almás telók elött 3 éve csak droidom volt Note 3-am az utolsó akkor vettem az első almát I6 ot.De most úgy látom ideje volt lecserélni almás telót Note 8-ra!!
👍🏼 A felhős dolog zavart de ugye kapunk 100gb helyet a One Driveba 2évre így azt hiszem ez elég lesz.Az letöltöttem a macbook prora is és tökéletesen mentem oda is a dolgokat.Így mind kettő tárhelyet használom adat nem dog elveszni.Kicsit más világ sokkal jobban személyre szabható!Gyorsaság kb ugyan olyan jó mondjuk a face egy kicsit szagatt de az IOS 11 alatt is szar volt rendesen..Vettem bele 18-ért egy samu 128gb micro sd az idei 2017est 100/90 sebességűt.Szóval tárhely is van bőven így.Kamera is szép képeket csinál bár én az I7 plussal is meg voltam elégedve.A 8 azért nem érdekelt már mert ugyan úgy néz ki!Az hogy egy kicsivel gyorsabb meg hol használod ki sehol sem szerintem..Az a legujabb meg ami meg se jelent még engem nem fogott meg olyan jellemtelen lett a telo főleg annyiért!!Ezt 260-ért vettem szerintem a következő szériáig maradni is fog majd!Szóval én is eladom a telót pedig a RED verzió volt meg az óra is megy.Ja ami fontos még szerintem annyi program van mindnere és rengeteg ingyenes hogy el sem fogod hinni.Az átköltözés meg rohadt egyszerű adapter a Note csonagolva és a lighting kábel kombojával összedugva a kettő teló Smart Witch elindít a Note8-on és mindent áttelepít!Remélem tudtam segíteni neked egy kicsit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest