- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ákkk
addikt
-
-
törölt tag
válasz
S e t h #11842 üzenetére
Nekem mind2 telón ez a verzió van. Két dologra tippelek. Vagy akkor jelenik meg a boltban amikor van elérhető updét, vagy a samsung bolt új verziója bugos. Utóbbit több onnan vettem hogy más hibával is találkoztam amióta frissült. Ha az app keresőbe beirod reminder kidobja az ikont a találatok között? Nyisd meg frissítsd be appon keresztül ha esetleg apk mirror nem lenne jó. Ugyanitt a keresőbe ha kidobta az ikonját nyomsz rajta egy hosszút ekkor rá tudsz keresni hol van az app ikonja.
-
-
pzoley
őstag
válasz
S e t h #10866 üzenetére
Nyugodtan felrakhatod, az OTA leírásban szereplő új funkciók alapján sem tekinthető igazi főverzió váltásnak.
Én tegnap feltettem a teljesen belakott, 0-24 órában használt telefonomra. Semmi gond nem volt, minden beállítás, adat, program megmaradt. Az utólag telepített és saját fejlesztésű programokkal sem tapasztaltam helyrehozhatatlan problémákat. A fontosabb programok: banki, biztonsági, navigáció /IGO/, saját szoftverek amik 7.1-re lettek fordítva simán működnek. A majdnem 100 utólag telepített programból 2-vel volt gondom. A Chronus Pro legújabb verziója elsőre nem jelenítette meg a naptár adatokat, de azt egy beállítás helyrehozta. A Phone info+ -t kellett frissíteni, mert nem tudott váltani az utolsó 3 oldalra. Ennyi.Az új funkciók, amiket megnéztem, hiba nélkül működnek. Az éjszaka alatt egyértelműen kisebb volt a fogyasztás. Este 10-től reggel 6-ig az eddigi kb 6 %-ról 4%-ra csökkent, ami a leírások alapján a háttérben futó szolgáltatások korlátozásának köszönhető. A rendszer ugyanolyan stabil, gyors, csak a használható funkciók bővültek, amik között van jó pár számomra hasznos, nem csak látványos.
A frissítés után nem csináltam semmilyen wipe-ot, mert nem kell. Arra érdemes figyelni, hogy a frissítés nem akkor ér véget amikor beboot-ol az új rendszer, hanem akkor amikor egy ablakban megjelenik, hogy vége!! Addig háttérben intézi a dolgait kb. 3- 4perc. Közben lehet nézegetni az új funkciókat. Ha már minden működik a használt programokból, azután érdemes újraindítani a telefont.
-
BeastMode
őstag
válasz
S e t h #10858 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy a Telekom meddig fog ülni a frissítésen. Ha eddig kibírtam, hogy ne rakjak fel másik ROM-ot, akkor mostmár kivárom.Más: megérkezett a dbrand Grip bumper. Még a RhinoShield CrashGuard is elbújhat mellette. Kapott még a teló egy Red Dragon skint is hátulra, így egyszerűen zseniális a kinézete.
-
Taci
addikt
válasz
S e t h #10544 üzenetére
Összetevők:
Búzaliszt, Cukor, Növényi olajok (pálma, pálmamag), Zsírszegény kakaópor (4,6%), Búzakeményítő, Glükóz-fruktóz szirup, Térfogatnövelő szerek (kálium-karbonátok, ammónium-karbonátok, nátrium-karbonátok), Étkezési só, Emulgeálószerek (szójalecitin, napraforgó lecitin), Vaníliaaroma -
Pioneer
őstag
válasz
S e t h #10290 üzenetére
Köszi, igen ez hiányzott hozzá.
Telepítés:
1. Töltsük le majd telepítsük fel az APK Editor Pro-t innen: [link]
2. Töltsük le a legfrisebb verziójú SABS-ot (apk) innen: [link]
3. Nyissuk meg az APK Editor Pro-t.
4. Válasszuk az apk fájlt szerkesztés lehetőséget majd tallózzuk be neki a letöltött SABS apk-t.
5. Válasszuk az Attribútumok módosítása lehetőséget.
6. Szerkesszük a csomag nevét: "com.layoutxml.sabs"-ról írjuk át az utolsó 4 betűt benne bármire majd mentés.
7. Telepítsük fel az apk-t majd nyissuk meg.
8. Adjuk meg neki az admin jogosultságot majd a knox licenset illesszük bele.
9. Kattintsunk a Key Submitted-re majd az activate-ra.
10. Kapcsoljuk be a programot a Turn On-al. -
válasz
S e t h #10119 üzenetére
Jól összefoglaltad! A waze engem vitt lékre. Konkrétan Bp-Pécs között Paks előtt le akart vinni a pályáról, hogy majd Paks után visszavigyen. Nem mentem le. Se baleset, se dugó nem volt. Meg nekem kicsit túl figyelem elvonó, hogy pontokat gyűjtsek, meg rám integetnek, meg jelölgessek jardokat. Erre még mindig a két szemem használom. A sebesség határt a postai úton küldendő hibahatár alatt tartom 2 km/hval, és figyelem a táblákat. Ha trafi van, 10ből 6 autó időben jelez. A Google maps legnagyobb előnye, hogy kvázi ok Google felszólításra, telefon Bt csatlakozás esetén az autó kormányán mikrofon gomb nyomására csak kimondom a címet, és már navigál is. Ráadásul ha a naptár eseményei a címmel szinkronizálva vannak, rám szól, mikor kellett volna indulnom. A legjobban ez integrált a rendszerbe.
Az iGO térképen sok út rajta sincsen Pécs Budapest Székesfehérvár közt, így nem használom. Külföldön eddig navigon, mióta roaming esetén is felhasználható a mobilnet, csak Google maps. -
-
Gomez86
őstag
válasz
S e t h #9520 üzenetére
Az egész utazómajom gondolatmenet erre épül.
Illetve ez a cég operációs riskjében kalkulálva kell legyen (ők túlélik) és itt meg a vásárló örül...Mellesleg ha találsz egy 20k-st a földön és felveszed akkor sem azon kezdesz agyalni hogy mi lehet a szerencsétlennel aki elhagyta.
Ettől függetlenül a kardozás a kisebb árért nem biztos hogy frankó
-
kengyel
nagyúr
válasz
S e t h #9313 üzenetére
Ez alap, ha valami újat dobnak piacra, ki kell próbálni. Mèg ha egy kicsi is van benne, rontani jobban nem fognak, ha meg igen, akkor jönnek a foltok. Minden android főverzióban volt egy kicsi, lehet ebben is megtalálod, lehet nem. Aki akarja ráengedi, aki nem szeretnè, kihagyja.
Ezt nem azèrt írtam hogy 3 kilós telefon, kötelező frissítèst várok, de ha van, mièrt ne. -
-
Necc
addikt
válasz
S e t h #9250 üzenetére
Az a baja, hogy fotózáshoz még hobbistaként is a mobiltelefon csak egy "játékszer", és játékszerek között váltogat ahelyett, hogy céleszközhöz nyúlna.
Csakhogy sokan elfelejtik azt is, hogy a céleszköz se ér önmagában semmit tudás nélkül. És ezt a tudást játékszereken is meg lehet szerezni, és ez a tudás abszolút nem egyenlő a használt kamera technikai paramétereivel.
Például tájképet lőni általában napkelte környékén a legideálisabb, és állvány kell hozzá. Hogy az állványra mi kerül - mobil vagy dslr - már már szinte édesmindegy. A lényeg az hogy ha valaki hobbistaként ilyen irányba mozdul el, akkor már tényleg céleszközt célszerű vennie.
De sokan megelégednek azzal, hogy csak picit átlagon felüli képeket lőnek. Ehez elég betartani pár egyszerű alap képkomponálási szabályt, és mindegy mit használ ehez az illető.
Viszont a kamerás visszalépés kritikával egyek kell hogy értsek. Nem a technikai paraméterek miatt (az maximum marketingnek jó, gyakorlati haszna a fentiek miatt szinte nincs), hanem a note 8 ba kettő, egymástól teljesen eltérő paraméterű kamerát sikerült rakni, ami enged egy kis mozgásteret fotózás terén, míg a mate 10 pro-ba meg kettő, teljesen egyforma paraméterű kamerát sikerült belepakolni, és csak a marketingpixelszám tér el, azaz semmilyen extra mozgásteret nem ad a Note 8 -hoz képest. (már ha hihetek a gsmarena-n talált spcifikációknak).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged