- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FroZone99
aktív tag
válasz
bulitshady #16239 üzenetére
Most már jó /nem jó holdat küldtem
Köszi
Gmailhoz nem tudtok dark modot túl fehér még -
FroZone99
aktív tag
válasz
bulitshady #16231 üzenetére
Pie-n hogy lehet beállítani sehol sem találom?
-
Maxentius
addikt
válasz
bulitshady #16231 üzenetére
Zsír, köszi!
-
Massmurderer
őstag
válasz
bulitshady #15823 üzenetére
Nem azt mondom hogy a gyárival nem szól tisztán,csak ép halk.
-
zzola
titán
válasz
bulitshady #15823 üzenetére
Ebből a 3-bòl talán a JBL érhet valamit, a többi gagyi...
A gyári is az, egy olcsó AKG... -
válasz
bulitshady #13749 üzenetére
Viszont anno az S8-amra ez egy nagy trutyi volt. Huppogott,leszedtem azonnal,pénz kidobás volt.
-
Pioneer
őstag
válasz
bulitshady #13749 üzenetére
Az Spen mennyire lett érzéketlenebb?
-
törölt tag
válasz
bulitshady #12099 üzenetére
Nekem ha ilyen szar lenne samfirm-al letölteném a legfrissebb oreot 5 fájlost. Aztán újraparticionálással legyalulnám az egészet.
-
kengyel
nagyúr
válasz
bulitshady #12043 üzenetére
Most hirtelen nem is tudok mit mondani, valamelyik romot kellene kipróbálni. Vagy XEF, DBT... ezt most passzolom. Még várjuk meg a többiek véleményét, hátha tudnak valamit még mondani. Mindenkinél vannak merülési hibák, de a tied drasztikusan merül.
Vagy, elvagy így vele, még nem érkezik rá valami update. Én helyedben, várnék egy kicsit. -
kengyel
nagyúr
válasz
bulitshady #12038 üzenetére
Én is valami más romra gondoltam, kipróbálni hogy működne. Most melyik van fent neked ?
(#12037) Memmaao
Most nem mondhatjuk hogy elkapkodták, de nem lett rendesen " megcsinálva". Van egy olyan érzésem, várhatunk hozzá javítást, mert biztos dobnak rá valamit. Több oldalon is olvastam, mennek az aksi panaszok.
-
kengyel
nagyúr
válasz
bulitshady #12027 üzenetére
Lehet, Odinba újra kellene húzni a romot, ez is egy megoldás. Nem biztos hogy jó az elgondolásom, de te már mindent megcsináltál.
Amúgy, minusz egy órával, nekem is kevesebb a kijelzőidőm, az Oreo óta. Vagy helyrejön, vagy ígymarad. -
szab120
tag
válasz
bulitshady #12025 üzenetére
Sajnos dettó így vagyok, látványosan és gyorsan merül frissítés óta :/
-
Pythoncobra
tag
válasz
Fura.
Nem lehet, hogy valami háttérfolyamat lezáratlan maradt?
Én egyszerűen csak hagytam megfrissülni, az égvilágon ezen kívül mást nem csináltam, azóta nagyjából vagy ugyanolyan az energiagazdálkodás, vagy egy cseppet még jobb is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Reset volt frissítés után?
Elvileg amúgy igyen.
-
S e t h
nagyúr
válasz
bulitshady #11912 üzenetére
Nálam is jobban merül, volt fr, egy dolog volt pluszban csak, note fileok szinkronizálása még este.
Nem tudom ez bejátszik e , de most reggelre nálam is több volt a készenléti fogyasztás. -
gyurma888
aktív tag
válasz
bulitshady #11802 üzenetére
Szerintem ezzel nincs gond, az AOD nálam is simán megeszik ennyit, fogyasztók között 2. helyen szokott lenni. Az a 3% meg simán lehet, hogy még friss a rendszer, szinkronizált közben dolgokat, beindult pár háttérfolyamat.
-
unicumnext
aktív tag
válasz
bulitshady #11214 üzenetére
Nincs teli a szolgáltató hülyeség programjaival.
És általában hamarabb kap meg minden frissítést. -
kengyel
nagyúr
válasz
bulitshady #10842 üzenetére
Most a PAN- rom lett az első, majd érkezik a többi is.
-
C-max
kezdő
válasz
bulitshady #10205 üzenetére
Ilyet találtam
http://www.ebay.com.au/itm/132487768845
De nincs az ilyen dolgokhoz sok bizadalmam... Töltőből, és ilyesmi tartozékokból inkább többet fizetek minthogy baj legyen -
Ákkk
addikt
válasz
Hosszab távon a vezetéknélküli gyorstöltés hütés nélkűl nem biztos,hogy jót tesz neki ha ezt a funkcióját akarod használni. De amúgy mint powerbank nem hiszem, hogy bajt okoz.
-
akooos
veterán
válasz
Szerintem nincs QI Powerbankja a Samsungnak. Én egy Yoobaot használok, 20.000 mah és 2 amperrel tölt. Pont jó. Nem is tudom, hohy milyen helyzetben tudnám használni a QI powerbanket
-
Pioneer
őstag
válasz
bulitshady #8660 üzenetére
Csak a régebbi verziókat zárja ki, az azonosakat vagy az újabbakat biztos nem!
-
Pioneer
őstag
válasz
bulitshady #8653 üzenetére
Én a Vodás szoftvert cseréltem le XEH verzióra, kicsivel gyorsabb és sallang mentes. Odin-nal bármikor visszatudom rakni a Vodásat is újra.
Itt megtalálod hozzá az összes verziót, csak az országot és a szolgáltatót kell kiválasztani: Sammobile
-
gyurma888
aktív tag
válasz
bulitshady #7992 üzenetére
Én is gondolkodom egy VR szemüvegen, viszont nekem Spigen fólia van rajta, amin látszódnak ugye a tollnyomok. Gondolom az nagyon látszódna benne és le kéne hozzá szedni
Valaki próbálta már üveggel vagy fóliával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest