- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Teal'C #10637 üzenetére
Közben utánakerestem. Az S9 újdonságai között szerepel. Nem értem, hogy miért ne lehetne bevezetni a többi típuson is.
-
bebuci
tag
válasz
Teal'C #10578 üzenetére
Sziasztok. Tudna valaki segíteni? Amikor töltőre dugom a telómat, a képernyő nem sötétedik el, hanem egy színes, a szivárvány összes színét megjelenítő háttér marad aktívan rajta. Ez később sem tűnik el, csak ha megérintem a képernyőt. Egyébként a teló tökéletesen szuperál.
-
-
Capella
senior tag
válasz
Teal'C #10156 üzenetére
Nekem most nem jelzi az NFC-t egyáltalán. Akár olvas, akár nem.
Pedig legelső bekapcsolás után még jelezte az értesítési sávon, ahogy emlékszem alapértelmezetten be volt kapcsolva.
Kikapcsoltam, hogy ne menjen feleslegesen, mert egyelőre nem használom ezt a funkciót. Vagy legfeljebb igen ritkán.
Valamelyik frissítés lőhette ki talán, de akkor egységesen menne vagy nem menne, mert a legfrissebb XEH szoft van rajta, mint általában másnak is.
Azt nem gondolom, hogy a The Dawn sötét téma az oka, amit használok.A Huawei P10 Lite egyből jelzi az értesítési sávon a bekapcsolt NFC-t.
-
Taci
addikt
válasz
Teal'C #10019 üzenetére
Ezt nem konkrétan a P-re érettem, hanem hogy az újdonságok nagy része bőven elférne egy alverzióban. Ha "őszinte számozások" lennének, kb. a mostani Oreo férhetne be talán Lollipop új alverziójának, vagy max Marsmallow-énak. És akkor a támogatási életciklus is talán sokkal jobban nézne ki.
De persze én továbbra is elégedett vagyok a mostani rendszerrel úgy, ahogy van.
De ha azt nézzük, talán most jelent a Note-ra szánt utolsó főverzió első bétája.
-
A pitaka nem olcsó. Ez tény. És ráadásul úgy nem olcsó, hogy ez csak egy minimál tok, ami max karc ellen véd. A helyén kell kezelni. Én azért vettem, mert akartam egy tokot, ami nem vesz el semmit a telefon eredeti megjelenésétől. Az esés ellen ennél a toknál a biztosítás véd, nem a tok. De bátran le merem rakni az asztalra. Ha helikopteren dolgozom, akkor patchworks vagy UAG tok van rajta, mert ott nagyobb eséllyel esik nagyot. Kórházban az asztalon elég a pitaka. Nagyon jó fogást ad neki és lényegesen nem vastagít. De közel nem ad olyan védelmet,.mint bármelyik márkás ütésálló tok, annak ellenére, hogy nem sokkal olcsóbb egy UAG Monarch toknál. Az autós tartó nekem tökéletes. Bal oldalon A oszlop mellett van, tökéletesen elfér a Note 8. QI töltés zseniális. A tok+ töltő-tartó 17ért nem volt olyan vészes, ha azt vesszük, hogy egy gyári qi töltő önmagában ennyibe kerül.
A minőség azért nem "flawless", ahogy a legtöbb kritika írja. Ez egy formára vágott tok. Az enyém bal alsó sarkán van egy 1mm bumszli, ahol az él nem 100% lett eldolgozva, illetve fény felé tartva a hátán simán megmondom, hol van bele öntve a két patkó alakú fém. Viszont a Pitaka üzletpolitikája nagyon korrekt! Jeleztem nekik emailben, hogy van 1-2 apró, de OCD-s tökéletesség törekvést zavaró hiba a tokkal, még aznap írtak, hogy sorry, asap küldenek egy csere darabot. Szóval le a kalappal. ( Zárójelben jelezném, hogy még alig volt olyan tok a kezemben, amin ne lett volna valami kis esztétikai gyártási hiba. Az UAG Monarch metal piros része pl bal alul karcos volt, ahogy összesajtolták, a Patchworks alsó éle sorjás volt, a rhinishield szintén sorjás, a Spigen liquid air volt egyedül hibátlan). Így vissza olvasva, lehet bennem és az OCDmben a hiba. -
james008bond
őstag
Made In Vietnam / Сделано в Китае
Remélem, így már érthető ( bb ) voltam....ez ugyanazon a töltőn, amit eredetiként reklámozott az eladó.
( Működik, bár nem használom, mert ki tudja...), de ne írja azt ki, hogy EREDETI SAMSUNG TARTOZÉK, mikor messziről lerí róla, hogy HAMISÍTVÁNY. -
Aryon87
félisten
Sebaj, mashova irtam azt, Seth jo megfigyelo
Erdekes egyebkent, hogy az M10P nem ugy inditja a videot, ahogy a Note csinalja, hogy nagyitja(?) a videot.
Es jobban kezeli a helyzetet. Ara ertettem hogy Samueknak erre ra kellene fekudniuk, es csinalni azzal valamit.
A telefon minosege kivalo -
thebiker
tag
Valóban szép a barna de a sw még elég bug-os. 1 hétig teszteltem de nem győzött meg. Pl videó nézés közben jött értesítés akkor úgy lezárta a kijelzőt, hogy nem lehetett sehogy feloldani
Hiába tettem be bármilyen app -ot abba a kategóriába, hogy ne lője le a háttérben ez nem működött. AdGuard-on teszteltem. De ahogy olvastam ez más appokkal más sw verziókkal is gond volt. Semmi esetre sem cserélném le a Note 8-at. De mindenkinek szíve joga. Nem vitatom, hogy adott esetben jobb képet lehet vele csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest