- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz
apaszka #16480 üzenetére
Ezt látod?
2020-01-01 10 PDA CSC N960FXXU4DSLB N960FOXM4DSLA
Ez sok minden, csak nem friss, legfeljebb a legutóbbi. Kb. másfél hónapja fent van nálam.
-
Somatom
veterán
-
MrCsiT
addikt
válasz
apaszka #16378 üzenetére
"De csak asztali nézetben." - éppen ezért, a fene egye meg a Samsungot, hogy nem lehet default értékre tenni egy 6+ colos kijelzős eszköznél az asztali nézetet, hanem helyette mindent 2x be kell töltsek: elsőnek a sok esetben teljesen használhatatlan mobil nézetben (nem, nem érdekel, hogy az oldalt hogyan optimalizálták mobilra, vagy hogyan nem) majd miután betöltődött, akkor tudom kiválasztani a lapnál az asztali nézetet.
Ami szintén gond, hogy az új oldalon(lapon) megnyitott tartalmak is mobil nézetben indulnak. -
juuzer
addikt
válasz
apaszka #16276 üzenetére
Köszi! :)
Még a Macbook Airemhez vettem egy hasonló USB Type A-s Ugreen adaptert, akkor azt hiszem nézek belőle egy Type C-set is.
Ezek szerint ennyi mindent rá lehet kötni egy porton, ez jó hír! :D
Több, mint egy éve van meg a telefon, dr sose próbáltam ki a DEX-et. Úgy gondoltam adok neki egy esélyt. Meg akkor ezzel az adapterrel a Huawei P30-amon is ki tudom próbálni a desktop módot, király. :D Még egyszer köszi! :)
Pxs:
Én feltettem, szerintem olyan sok dolog nem változott benne, egyes UI-elemek, mint pl. a hangerődzabályozó-sáv kicsit más lett. Eddig csak annyit tapasztaltam, hogy nekem akadozósabb lett a telefon tőle. Igaz én csak frissítettem, nem gyalultam előtte/utána mindent.
-
kemdom
tag
válasz
apaszka #16251 üzenetére
Értem én, hogy fostelekom nem frissít stb, de még én is rávettem magam egy Odin flashre, pedig utoljára a Sony Ericsson Live with Walkman-emet dugtam gépre bármilyen célból, 2010-ek elején.
A vicces, hogy azóta már volt OTÁm, Telekomos telefonon német flashelt rendszerre. Nem tudom, kinek az OTÁját kapom.
-
anadroid
senior tag
válasz
apaszka #15829 üzenetére
Itt van, amit találtam. Ezt kellene egyenesbe tenni, főleg a magyar fordítás hibáit kigyomlálni.
-
vmack
tag
válasz
apaszka #15810 üzenetére
Ha majd megjön, és csinálod, 2 dologra figyelj
1 ne parázz ha sokáig tart az ujraindulás, első alkalommal lerágtam a teljes környék összes körmét
2 ha héber feliratot látsz simán meg lehet találni a nyelv válsztást no para
3 ha kész és beleteszed a saját kártyád, ne kérd hogy alkalmazza a beállításokat mert akkor megvodásodik (már ha jól emlékszem, hogy voda ártyád van) és plusz kört tehetsz az izraeli krtyávala tárcsázóban ott lesz a mauális felvétel lehetősége, és a tárcsázó beállításában meg az automatikus felvétel bekapcsolása. Én anno megvettem az ACR-t mert tetszett, de ide már fel sem raktam mert tök jó a gyári
-
válasz
apaszka #15791 üzenetére
Nemrég egy Ugreen "márkában" vettem egy ilyet. Kb 2 hétig volt jó és gyönyörűen megtört a kábele a C port környékén.(pedig semmi behatás nem érte) Ugrált a kép, stb... szerencsére a rizsszemű visszadta az árát.
Mérgemben vettem egy dex padot...meg utazósnak egy usb C/hdmi átalakítót amivel szintén gyönyörűen megy a dex. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
apaszka #15723 üzenetére
Ha nem lenne jó a felvétel, már rég másik telefonom lenne vagy tettem volna vissza a 8-at.
De mivel így is elviselhető, így marad. Ezért is voltam kíváncsi, hogy a 10 hogy viselkedik vele.gyu70: Addig jó, míg az ember emlékszik dolgokra. Én azért használom, mert amikor bemutatkozik az illető, elkezdi az első mondatot már azt sem tudom hogy hívják. Nem hogy a beszélgetés végén, hogy miről beszéltünk vagy mit beszéltünk meg.
Előbb eszembe jut a TAJ számom, mint a születési évem.. Csak ezért kell a hívás rögzítés..
Igen, ismerem a sztorit, de mivel nekem függő, sőt 1 sim-es telefon van, így nem is igazán próbáltam ilyennel vesződni, mert biztos vagyok benne egyből kérné a hálózat zár kódot, ahogy betennem a telefonba.Mellesleg karácsonykor volt 1 éves, most már gondolkozom a root-on erősen.Csak nem tudom, akkor az olyan appok mint a BB bank és tsi, fog e menni a root miatt. Mert ha nem, akkor marad az eredeti felállásban
-
tylerddd
veterán
válasz
apaszka #15488 üzenetére
Érdekes módon én főleg olyan dolgokat csinálok a cerkával, amik nem cerkaspecifikusak, egyszerűen kényelmesebb vele. Meglennék nélküle is és jobb fogásúnak tartom az S10+-t a lekerekített sarkai miatt nagy mérete miatt. Ugyanakkor ha a sima Note 10 pl. ugyanaz lenne, mint a Note 10 Plus, csak kisebb kijelzővel (még az 1080-as felbontás is beleférne, DE ram/bővíthető háttértár már necces vagy legyen abból is 512GB/1TB bővítés nélkül + kameránál is van valami "csonkítás"), akkor tuti az lenne a befutó, ha most vennék telót. Elég a 6,3 és totál kompakt a mérete a Note 9-hez képest.
Ezért is írtam fentebb, hogy S20+ lesz, HA lecserélem a 9-et, mert szinte biztos, hogy marad ez a "kisebb & gagyibb" a következő alap Note-nál is.
@ MaCS_70 Te a piaci tendenciák alapján veszel telefont, nem pedig egyéni elvárások alapján? Vagy hogy érted?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
apaszka #15283 üzenetére
Nekem ne mondd...
Bevittem a makulátlan telefonomat akkumulátor cserére és elrepedt a kijelző a csere során de mondták, hogy rá volt írva a munkalapra és sajnos ez van - mehetek a kasszához és 16ezer.Mondtam - k... ....d!
2-3 napig blokád alatt tartottam a központjukat, ügyfélszolgálatot, FB-n is és akkor kicserélték a kijelzőt. -
-
anadroid
senior tag
válasz
apaszka #14949 üzenetére
Vegyél egy thai (esetleg izraeli) kártyát, állítsd át vele a telefonodat, ahogy én, és nálad is működni fog. Hátrányok: a Samsung Pay thai nyelven megy) és thai kedvezményeket kínál (mert rossszul írták meg), a Health-ből (feltehetőleg ezért, nincs bizonyítva) eltűnhet a stressz és a véroxigénszint funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest