- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
kerubin #16560 üzenetére
Pont úgy ahogy mondom. A 9-es droiddal pont így használtam (még állítani is lehetett, hogy mennyire hangosítsa a hivó fél hangját, sőt az egész felvétel úgy volt sztereo, hogy az egyik csatornán az én hangom volt a másikon meg a hivó, hogy utána lehessen utómunkázni, már amennyire ezt sikerült szétválasztani). Egész jól lehetett érteni, ha ...
és itt jöhetnének az esetek, de a lényeg inkább az, hogy NEM minden esetben lehetett érteni, márpedig én jegyzetelésre használom, egy jegyzet, ami félig elmosódott vagy hiányos, sajnos nem sokat ért.Örülök, hogy neked megy, hogy megúsztad az újra belakást, adjunk hálát az Úrnak
, majd könyörögjünk...
Nekem nem működött, meg még sok száz másnak sem, hidd el, hogy a fene se szórakozott volna vele, ha ment volna nálunk is. -
-
bacus
őstag
válasz
kerubin #16555 üzenetére
Nem elég betenni az israeli sim-t, az, hogy betetted és automatán frissítettél, azzal nem állt át a telefon. Ezért nincs gyári rögzítőd. Az, hogy az ACR megy, azt kétlem, természetesen vehet fel hangot (mikrofonból), amit elég jónak hallasz egy szobában, de zajos környezetben vagy bt kihangosítóval (motoros headsettel) már nem fog menni.
Ahhoz hogy átállítsd israeli régióra, resetelni kell, majd a telefon első inditásakor megkérdi, hogy átveheti e a sim régió beállításait (vagy ilyesmi), megint újra indul izraeli nyelven, jobbról balra rendezett iráskép, stb, ahol az első lépésben kiválaszthatod a magyar nyelvet, amitől minden érthető lesz. Belakod a telefont, a gyári telefon applikációban megjelenik a rögzítési beállitás.
Átállítás előtt érdemes a magyar független romot feltenni, mert lehet a t-s nem is fog átállni a kártyával? Nekem független volt.
Apaszka: én használom a gyári felvétel mellé a skvalex féle call recordert (mindig ezt használtam, megszoktam), ami m4a-ból mp3-ba konvertálja a felvételt, majd törli a belső memóriából, az mp3 az sd kártyára és a felhőbe kerül, ahonnan szintén törlöm egy idő után. (talán 14 nap, de most nem emlékszem mit állítottam be). Ennyivel tud így többet, mint a sima gyári rögzítés, de a call recorder app, már NEM rögzít semmi, csak konvertál.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Sorozatok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged