- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
válasz
ToomyC #15675 üzenetére
Én 10+-on néztem, ott működik a MINDEN más gyártó által használt gesztusvezérlés.
(#15663) Phülöp: WOW, that was smart. A helyzet az, hogy ha arra vágynék, hogy alulról érjek el minden navigációs műveletet, visszaállítanám a gombokra. Személyes preferenciám, kiröhöghetsz, de mivel Huawein és szolgálati szifonon is azt használtam, nekem az áll kézre. Gondolatod, mennyire megörültem, mikor N10+ 10-es droidjában megtaláltam az opciót.
Amúgy nem értem, most nem vettél autót, vagy csak nem jártál le brummogni? Nem foglaltad össze a helyzetet a végén.
(#15678)LosBlancosrm: kérlek neeeeee. Ezt nagyon nagyon nem kéne...
-
gyu70
tag
válasz
ToomyC #15327 üzenetére
Kikapcsolt nfcvel is mukodik a tok minden funkcioja,en csak a fizetes idejere aktivalom az nfc-t. A mukodesi elvevel nem vagyok tisztaban, de a gyakorlati hasznalat tapasztalat alapjan nyugodtan allithatom, hogy igy van :) Es meg annyit, hogy az enyem is barna, fekete teloval es eddig mindenki szerint akit kerdeztem jol passzol hozza.
-
törölt tag
válasz
ToomyC #15060 üzenetére
Megtaláltam a "hibát". Be volt kapcsolva, hogy home gomb oldja fel a telefont, ezért kérte a kódot. Most viszon ha megnyomom a home-ot, csak a zárképernyőre visz, nem olvas íriszt. Egyfelöl ez jó, mert nem égeti ki a szemem a kijelző fényereje, másfelöl + egy művelet elhúznással elindítani a feloldást.
-
törölt tag
válasz
ToomyC #15045 üzenetére
Szerintem ugyan úgy néz ki.
Az animáció szebb(folyamatosabb) lett, ez nekem főleg alkalmazás váltásnál tűnt fel. Digitális jólét egy baromság. Az eszközkarbantartó is rosszabb lett, már nem lesznek SOT csaták, elég hülyén nézi(nem utolsó feltöltés, hanem napi). Van ott valami csúszka, amit lehet nyomkodni és más eredmény jön ki, de még nem jöttem rá az értelmére. A ceruza gyorsmenüje szerintem kritikán aluli lett. Az alkalmazásváltó animáción kívül nem nagyon jut eszembe semmi pozitívum.
-
tylerddd
veterán
válasz
ToomyC #11012 üzenetére
Nekem is ez történt vele, a hozzá hasonló Nillkin Air a tollnál repedt el. Én is sajnálom, mert amúgy baromi jó cuccok lennének itthoni beszerzéssel is korrekt áron. Én most ilyet használok egy hete, így hosszú távú használatról nem tudok nyilatkozni, de ha kicsit visszagörgetsz, akkor a kezdeti benyomásaimat elolashatod képekkel, mert a webshopban nem sokat tudsz kinézni belőle.
-
rstwingo
tag
Bármeddig próbálhatod , soha nem lesz DBT
Tessék már megérteni mindenkinek, hogy a multi csc az azt jelenti, hogy 60 DS + 20 single CSC-nek ugyan az a romja és bárhogy lehet forgatni,kavarni, a végeredmény ugyan az lesz DBT-n mint XEH-n vagy akár XSG-n vagy XSP-n
Szóval lehet itt naponta irkálni, hogy mikor jön már a XEH-re a PITE, nem fog többet kapni 1 bittel se , mintha feltette volna már rég az XSG-t
Már nem a mult van, nincs minden területnek saját romja, azt is elkel felejteni mi volt 3 évvel ezelőtti romokkal , ez már nem az
-
thedarkfox
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest