- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Köszi, az úgy nem a legkényelmesebb. Mondjuk nem is annyira lényeges nekem. A háttereken kívül nem igazán szoktam a kinézetet állítgatni. Ikonok persze nem mindegy, hogy hol vannak vagy lezárt kijelző órájának típusa és ilyen apróságok. A témákat már régen elengedtem, mert ami komolyabb változást csinál, ott biztos van, ami kimarad és nem alakítja át (pl. egyes ikonok) és nem is lesz egységes a kép, ami meg keveset állít, azt meg minek. Novát megvettem, de nem mélyedtem el benne, a gyári launcher megy.
@ gjoco1 Tetszenek az ilyen végletekig beállítgatott képernyők, de ugyanaz a bajom velük, mint a lakberendezős dolgokkal: nagyon pöpecül néznek ki, de általában használatban nem praktikusak. Tehát lehet egy szék modern, dizájnos, fancy, divatos színekkel, ha egyszerűen nem kényelmes rajta ülni.
-
tylerddd
veterán
Én 1 SIM esetén elégedett vagyok az akkuidővel. Lassan 2 éves lesz a készülék. Én alapjáraton nem hiszek az ilyen többnapos üzemidős urban legendekben. Egyedül az automatikus fényerő, ami be van kapcsolva, semmi máson nem spórolok (push, 15 perces fetch, teljes felbontás a kijelzőn, CPU sincs megvágva stb.) Délután fél5 körül simán hazajövök 75-80%-kal, persze melóban nem nyomkodom annyit, de a "hétvégi" fogyasztással is elégedett vagyok.
Na ebből viszont a második SIM szépen farag. Első SIM-mem Telekomos, második Telenor. Előbbinél tökéletes a GSM és 4G lefedettség is, utóbbinál a GSM borzalom (van, hogy hívást nem tudok indítani, de ez amúgy is a korlátlan netre van), a 4G csutkán megy. Alföldön lakom, Szegedhez közel, faluban, másik faluba járok melóba. Nálunk Telekomos torony van, melóhelynél Telenoros.
-
apaszka
veterán
Nem vártam ki eddig...Más :
NiceLock nagyon tetszik, viszont az az egy hiányzik belőle vagy nem találom meg benne, hogy újraindítás után újra be kell lépni az appba, hogy elinduljon az mit beállítottam!
Szerk;
slászló65Azért töltöttem le anno mert BT hangszórót használok a munkahelyemen, és elég halk volt , vagyis a háttérzaj elnyomta a zenét. Így viszont hatalmasat sok a kis cucc!
-
-
apaszka
veterán
Szerintem is!
Beadtam szervizbe az előbb! Fehérváron [link] ide!
Nekem mindíg nagyon jó tapasztalatom volt velük! Note 2,3 4 ott lett vásárolva,és volt garanciáztatás is! Sérülés sem ,,,és semmi nem volt gond velük ! Arról nem is beszélve,hogy normálisan beszélnek az ügyféllel és segítőkészek...Memkarit,és sok mindent vettem már ott!
Remélem nem kell alaplapot cserélni,mert nem szeretném leszedetni a frankó fóliát hátúlról,és az üveget mi nagyon régóta 100%osan van az elején!
Pedig telefonáltak,hogy lehet kellene a SIM táca ,ha bontani kell,és a vízállósági teszt miatt ! Mert azt itthon hagytam!Mivel most adtam le ,hétfőre ígérték!
Addig egy zsír új J3 tulaj vagyok! Hát mit mondjak!? Cefet kategória! DE ingyen kaptam a NOTE9 hez ajándékba,Nem akartam elfogadnide tukmálta a volt kollegna,hogy 3 napig ingyen adom! -
Somatom
veterán
-
kerubin
csendes tag
-
Somatom
veterán
Szted nekem van? Meg sem nyitottam az alkalmazást. Nem is vettem észre, hogy van, amíg nem küldött egy üzenetet.
HMárió:
Szted a Samsung majd visszaszerzi a leforgalmazott adatot? Ezt Te sem gondolhatod komolyan. Ennyit a Samsung megbízhatóságáról! Azokat a külsős appokat, amiket én használok, még sosem kaptam rajta ilyen susmuson. A Samsungot meg rögtön a vásárlás után. -
anadroid
senior tag
2 napja próbáltam utoljára, akkor nem ment. A sajátja el se indult, a külső meg nagy némaságot rögzített.
Lepróbálás: felhívod a szolgáltatód ügyfélszolgálati számát, aztán elveszekedsz egy sort a lüke robotmadárral. Kényszerbekapcsolása: repülő üzemmód és a wifi visszakapcsolása.
-
Anulu79
addikt
Xrider-em van rajta igo-val. Többszór bevitt már földútra, murvára, erdőbe. Ha úgy állítom be a célt, hogy közben meg adva, hogy mely településeken át vezessen akkor mindig bevisz a városközpontba és ott meg kell fordulnom.
De lehet akkor jobbam járok ha veszek valami hasznalt telefont és azt hasznalom gps-nek. -
Pxs
aktív tag
-
Capella
senior tag
A Note 3 volt nekem hasonlóképp rootolva. Addig még nem volt maradandó nyoma, ha visszaállítottuk. Volt már ugyan Knox program, de ez az eFuse bizti kiégetős játék még nem.
Note8-nál már nem rootoltam, előbb az ár és gari miatt, de ezeknél az újabb rendszereknél már root nélkül is meg lehetett csinálni azok egy részét, amit korábban nem, így az igény oldaláról se volt annyira égetően fontos.
Azután lett az Android 9, és ... növekedett a root igény többeknél. (Vagy anélkül a thai SIM.)Egyébként a TWRP recovery nagyon jó dolog, azt azért sajnálom, hogy nincs fenn nekem, bár már nem garis a telóm.
Lehetne teljes mentést és visszaállítást is csinálni a telefon aktuális állapotáról az összes adatával együtt. Vagy esetleg - akár root nélküli - custom ROM-ot is felrakni.
Sokan leszoktak mára a romolásról, rootolásról.
Nem néztem utána, de lehet, hogy egyúttal boot loadert is kell cserélni a TWRP-hez az Odinnal. -
anadroid
senior tag
A Google/Samsung mentésből nekem egy-két jelszó kivételével minden visszajött, teljesen automatán. A Note2-es időkből görgetett SMS-és hívásnapló hegyek is, a kismillió jegyzet, fotó, miegymás is.
A rootolásnak a Samsungokon egy hátránya van: kiégeti a KNOX biztosítékot. Azt csak alaplapcserével lehet orvosolni, szóval ha a Magisk valamit mégsem tud eltakarni, akkor baj van.
-
Capella
senior tag
A Magisk ami el tudja rejteni a rootot az erre háklis appok esetében.
Több banki appról hallottam, hogy azzal együtt jó, de teljes garancia minden esetre azért nincs.
Még mindig lehetne törölni a rootot, SU binárist, egyebet, ha a kötél szakadna.
A Knox flag persze már soha nem állhat vissza. -
Egyetéretk.
Bt-al android 8-al minden ok a Note 9-en a hívás rögzítés.
Én ezértvettem tegnap egy Note 8-at,amin az android 9-en van már, hogy teszteljem a thai sim-es megoldást, vagy ha kell rootolom is. Nem akartam a most tökéletesen működő N9-emen elcseszni a dolgokat. (android 8+ még a 2018 decemberi ACR)Lenne is egy kérdésem:
Először a síma magyar ROM-os megoldást tesztelem ami ez:
"Az ACR többféle félmegoldást is kínál a hívásrögzítésére, azonban egyiknél sem ígérnek a korábbihoz hasonló, megfelelő hangminőséget.
Az alkalmazásban az Audio Source-t MIC-re (mikrofonra) kell állítani, a Recording Formatot pedig MP3, M4A (nem MP4), OGG, vagy FLAC formátumra kell állítani és beállítani azt 10-14 értékre. Ez lehetőséget biztosít más hangjának rögzítésére a kihangosított telefonon és egyes modelleken ha nem elég agresszív a visszhang tompítás és zajcsökkentés, akkor a másik fél hangja is rögzítésre kerülhet"
Kérdés,így nekem nem vesz fel semmit. A zajszűrést ki lehet valahol kapcsoni? -
Capella
senior tag
Nem olvastam el az "apróbetűket" előre. Sajnálom.
Nem vettem részt még ilyen akcióban, csak olyanban, amiben ha csatlakoztam a vételi csoportba másodikként, adott az eladó mondjuk az akciós 8000-ről 6000-re csökkentve további kedvezményt. Az működött, vásároltam így már többször.
Ez a filééres buli is nyilván működik, csak rafkósabbak a feltételek. Az 5 ember közül tényleg csak 1 kisorsolt kapja 3 Ft-ért, a többi nem kap kedvezményt, tehát nekik teljes áron kellene vásárolniuk a végén.
Az eladó szempontjából 5 cuccot adott el 20% kedvezménnyel. Ha. Mert a vevő nem biztos, hogy a teljes árat is kifizeti.
Ha nem jön össze, a 3 Ft-ot visszautalják, de ez gyakorlatilag tökmindegy.
Azt nem tudom, hogy ha végül a 4 nem nyertes nem fizeti ki a teljes árat, vagy csak egy részük, akkor a nyertes megkapja-e a magáét azért a 3 Ft-ért. -
Ha bizonyos külsős alkalmazásokkal működik a készülék egy funkciója, más programokkal viszont nem, akkor nem a telefon rendszerében keresném a hibát, hanem adott külsős alkalmazásokban, amiknél valami gond van.
Az ébresztésnél attól még működik az emelkedő funkció a gyári alkalmazásnál és hangjelzésnél, hogy nincs rá külön opció.
A helymeghatározásnál a Pontosság javítása és a Google-Helymeghatározás pontossága opciói adottak, viszont a GPS nélküli módozatokról leszoktak/leszoknak a gyártók, ez nem csak a Samsung esetén jellemző egy ideje. -
-
thedarkfox
senior tag
Elég hektikusan működik nálam is. Vagy mint a magyar népmesékbe: hol volt, hol nem volt...
Nemjöttem még rá énse miért nem megy, pont a minap néztegettem énis, (s10 topikból próbálgattam pár aod appot) na akkor esett le hogy elvileg mennie kellene. De volt hogy bevillant 1-2szer, a 2 mailcímre való tesztelés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest