Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Somatom
üzenetére
És milyen az N9 után?
Tyler: de miért kell cserélni? Azért mert 5 éves? Nekem még csak 3 múlt, de így sincs rá frissítés ugyanúgy mint ha 5 éves lenne. Ha meghal az akku, akkor cserélek akkut és kész. Amíg a banknak elég ez az android, addig én nem aggódom.
Prien: én nem is az árát néztem, nem tudom mennyibe kerül az S23. Egyszerűen nem adott többet az S23. Nyomkodtam és mintha az N9 lett volna a kezemben.
Azt tudja valaki, hogy megy-e az N9 és a Smart Tag? Mert technikailag elvileg megy. Próbálta már valaki?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
ez igaz. és rögtön el is gondolkodtam rajta, hogy mi történne, ha a gyártók lényegesen jobban standardizált akkumulátorok köré építenék a készülékeiket. annyira nincs gyors fejlődés ezen a téren, egy méretarányait tekintve jól megtervezett 4-5k mAh-s akku ki tudna szolgálni 3-4 generációt is akár.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
ez csak a szerelhetőségre ad választ, ha ne adj' Isten ugyanúgy szinte már csak hamis akkuk lesznek, mire aktuálissá válik a csere, akkor lényegében ugyanott vagy.
freddirty:
abszolút helyénvaló az okfejtés, azt az egy, nem elhanyagolható részletet leszámítva, hogy a legtöbb háztartásban akad minimum egy olyan korábbi, megtartott készülék, amibe át lehet költözni 1-2 hétre. persze kényelmetlenséget okoz, de nem megoldhatatlan. -
nggabi
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
ja bocs most nézem 8/512es, az finom darab
nekem a patika, jó akkus 6/128 ment el 70ért karácsony előtt. hát nem tudom, a nagy tárhely miatt talán lesz aki megad érte 60at még akku cserésen is. de talán ha márkaszerviz 20ért rak bele akkut lehet érdemesebb lenne maradnod. én s22 ultrára váltottam, de nem nagyon esett le az állam. kamera kimondottan sz@r benne. -
glaci
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Szia!
Megpróbáltam megnézni Neked, de nem jártam sok sikerrel.
Van 2 db. Note9 -em, az egyiken 8.1, a másikon 10 az Android. Egymás között nem lehetett kapcsolatot létesíteni ...
Felraktam PC -re is a programot. Ott lett Smart View, de csak a PC -ről lehetett kezdeményezni. Ekkor láttam a telefont, meg tudtam irányítani egérrel, de ha pl. elindítottam egy Netflixet vagy Disney+t, akkor annak csak hangja volt, képe nem, tehát a védett tartalom nem ment át. (Persze ez lehetett akár a gép hibája is ...)
Utána próbáltam a DEX -et aktiválni, de kereste a megjelenítő eszközt és csak a TV -t hozza fel, tehát a PC -re nem szeretett volna csatlakozni. (Ez utóbbit csak a 10 -es Droid alatt néztem, mert a 8.1 alatt eleve csak kábeles DEX van.)
Szóval a telód képét elvileg láthatod, de a DEX lehet, hogy nem fog menni. (Az előbbihez a 8.1 is elég, az utóbbihoz meg a 10 sem volt jó. Tehát csak emiatt nem szükséges frissítened.)
Ja, azt még elfelejtettem, hogy WIFI <-> LAN hálózaton volt létrehozva a kapcsolat és próbálgatva.Remélem tudtam segíteni!
-
gyu70
tag
válasz
Somatom
üzenetére
En sem figyeltem semmit, nem az en erdemem, szoltak, hogy most van akcio, megmondtak mit tegyek, es szerencsem volt, hogy egy telot sikerult.
Van bennem valamennyi ellenerzes az egeszben, mert bennem fel sem merult volna, hogy a keszulek csere akcioval trukkozni lehet, de az is erthetetlen,hogy ennek a technikai felteteleit megteremtettek, es a nyari akcio ota sincs kizarva a lehetosege.
Most eltem vele:) -
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Igen, a google volt...

Köszi, ezt az opciót eddig nem is láttam. Most beállítottam az OFF appot (screen off without lock app), ami tök jól működne a hívás alatt, de sajnos a kijelző 3-5 mp után magától újra visszakapcsol, nem tudom mi aktiválja...
Pedig hívás közbeni screen offhoz tökéletes lenen, nem zárolódik a kijelző, a funkciógombok élnek, a lebegő gomb is aktív, de semmi más nem az, tehát sötét és érzéketlen a screen (így sokkal közelebb is érzem magamhoz..
). De sajna csak kis ideig...Update:
közben befutott egy hívás, se a screen off (home gombon) se a auto speaker nem működött. Ez a google asszisztens vite magával a sírba, vagy csak a szokásos szeszély. (hol megy, hol nem megy, volt egyszer egy note 9)
A Macrodroid az mi és hol tölthető le? Store?
Ez a Huawei már a múltkor is tetszett. mennyit megy egy töltéssel?Update 2: megnéztem, és eltűntek a telepített szolgáltatások, csak a Nova launcher maradt...

-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Elhiszem, hogy van lejjebb is... Én már semmin sem csodálkozom. Pedig amit a samsung művel tényleg a legalja eddig. Ha kitörlöm a samsungot accountot, nem megy biztonságos mappa se, ha fennhagyom, félóránkét zaklat valamivel. Ma hajnalba arra ébredtem, hogy füttyög, hogy a samsung egy biztonságos alkalmazás, szeret engem, és ha akarom a felhőbe szinkronizál. Anyád. Letiltani nem lehet, letörölni nem lehet. Most lenémítottam minden értesítés, nem érdekelnek még az sms-ek se. Inkább ránézek néha, de ez elviselhetetlen

Nincs valami alkalmazás ami an block szűr és tilt minden értesítést, és csak azt engedi át, amit én szeretnék? Sms, nem fogadott hívás, kb ennyi.
Hat éve még lelkesedtem, amikor kézbe vettem az első note 3-at, ahogy kijött. Azóta én öregedtem ennyit, vagy tényleg ennyit "fejlődött" a világ?
(#21706) LosBlancosRM : mit rontottam el, miért kéri be hat óránként a jelszó és miért üzen valami "fontosat" minden órában?

-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Hát igen, pár hete épp ezért kérdezgettem, hogy mire, mikre kell figyelni flashelésnél, de semmi info nem jött, úgyhogy az odinhoz mellékelt kis textfájlra hagyatkoztam meg pár yb videóra. De ott erről nem volt szó. Viszont hálistennek a frissítés nem terjedt ki a rendszerre, így időben le tudtam tiltani mindet (appok, rendszer, play store, és az értesítéseiket is) így ha minden jól megy nem változik semmi, ameddig használom.
És igen, azért is ezt a 9-t tettem fel, mert ebben még "2"-es van a nevében (a "nemtom milyen" indexe), amiről vissza lehet állni akár 8-ra is.
Sajnos a fekete téma annyira hiányzott már a Kitkat óta, örülök, hogy sikerült újra feltalálnia a samsungnak, így kompromisszumokkal marad a 9. Gondolom pár év múlva újra felfedezik, hogy a fehér háttér mekkora fícsört, a fekete meg milyen bug, akkor pár évig megint az lesz a sláger)(#21679) szilrobi megnézem mit tud, köszi, de a frissítéseket én alapból kilövöm. Az SD maid időnként kitakarítja, amikor eszembe jut,d e nem vagyok olyan heavy user, hogy sok minden keletkezne rajta. Egyedül a kamerája miatt kezdem el használni, pedig vettem pár note 3-t és letöltöttem hozzájuk a kitkat romot, de maradnak tarcsiba. Szerencsére fut rajta a Rocket dialer, amit még kit-kat-os időkből mentettem át, az a szinte tökéletes tárcsázó, megközelíti a Nokia N8 ergonómiáját, a többi dizájnt meg megpróbálom a Nova launcherrel klasszikusra szabni (minden fekete, semmi effekt, szögletes ikonok és kész) Nekem az asztali gépemen is még a Win98 dizájn van, a korabeli startmenüt imitál appal, a világért le nem cserélném!
Már csak a Home gomb 4 féle állását kellene testre szabni, próbáltama hosszú nyomásra a screen off-t, de esetlegesen működik, 50%, hogy csinálja, a másik 50-ben vagy a googlet ráncigálja elő, vagy csinál egy újabb screenschotot, szóval már van pár száz belőlük...
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Nekem a Note 4-ev volt ilyen erőszakos, nem lehetett elkerülni a frissítést, hiába volt kezdetektől minden frissítés kikapcsolva, feldobott egy akkora ablakot, ami mindent kitakart, kikerülhetetlen volt, nem lehetett használni tőle. Egyetlen opció volt rajta, frissítések telepítése. Egyszer elvittem "boltba", visszatetették rá a régit, erre kezdte előröl. Falhoz kellett volna csapni, de de későn okos az amber...
Itt is tovább engedtem, de remegett a kezem... Most meg kéri a gmail fiókot, amivel korábban használva volt a készülék. Ezek szerint ez e fleshelés semmit sem jelent, nincs tiszta lappal szűz rendszer...

Ami vicces, hogy menet közben az X-TIGI SHARP2_PRO biztonsági másolatát felajánlotta visszaállításhoz...

Szerencséra maradd az Android 9, de sehol sem találom a sötét módot. Pedig végül is csak amiatt frissítettem 8 --> -re...

-
Somatom
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Csináltam egy nPlayer screenshotot.
Az értesítési sávon látható, hogy a teló mobilneten van, nincs semmilyen Wifihez csatlakozva. Bekapcsolt hotspotnál a teló ilyenkor egy belső hálót hoz létre és így oszt IP -t a csatlakozó eszköznek. Az nPlayer a hotspot belső IP -jén futtatja a szervert. Ha csak a két belső IP között mozgatunk adatot, az nem kerül ki a külső netre. Pont úgy, mintha mindkét eszköz ugyanarra a Wifi hálóra lenne csatlakozva. -
válasz
Somatom
üzenetére
Igazából a SendAnywhere adatcserére jó. Bármilyen nettel mehet a két telefon, akár mobilneten is lehetnek, hotspottolhat is közben az egyik a másiknak. iOS-en én ezt az AVPlayerHD-t használtam. Mindenevő volt, PC-n böngészőből megnyitottam az alkalmazás által dobott IP-vel és egyszerűen ráhúzgáltam a dolgokat. Ezek a filmek ebből az app-ből voltak lejátszhatók, a galériában nem látszottak. De rengeteg ilyen player van, ami ugyanezt tudja. Ezért írtam, hogy az iOS app-alapú, szerintem. A megfelelő app-ek kellenek, hogy ki tudd használni.
Az én környezetemben akármilyen iPhone volt eddig (saját vagy másé) gyakorlatilag egy hulladék volt a hotspot működése. Akkor ment a netmegosztás, ha kábellel dugtam a Windows-os gépre, egyébként vagy látta a gép vagy nem. És ezen nem nagyon lehet mit állítgatni iOS-en: név, jelszó, ki és bekapcsolod, ennyi.
@aswmaster Kicsit fentebb írtam ebben a hozzászólásban, hogy miként lehet bármit nézni iPhone-on. Alkalmazásokban kell gondolkodni, nem rendszer szinten. Én egyértelműen érzem a lassulást, amit nem akadozásként kell elképzelni. Egyszerűen lomha lett. Lassú a lapozás jobbra/balra, lassabban indul el minden stb.
Én amúgy i4s, i5s és i6s után vettem a Note 9-et és nagyon pozitív élmény lett. Nem akarom lecserélni még, mert nem igazán van értelmes árban kedvemre való telefon. iOS-en számomra például semmi húzóerő nincs. Anno, amikor 10 év kb. elég hányás volt az android, álom volt az iPhone-t kézbe venni, de ma már nagyon ki van forrva a robotos rendszer.
-
-
szürkeróka
csendes tag
válasz
Somatom
üzenetére
Hello Somatom,
Nekem kb egy hónapja kezdte el. 2-3 naponta fordul elő, elég random módon. Olyan, mintha a wifiről 4G-re váltásnál lenne a gond. Csak újraindítással kezelhető. Nincs 4G appom, de én sem frissítettem a rendszert - 2020 február óta.
Azok közül, akik nem tapasztalták a hibát, akad olyan, aki nem frissíti a gépét? -
gerner1
nagyúr
-
válasz
Somatom
üzenetére
Én elégedett voltam az akkuidővel, nagyon jó volt az elején, de nyilván romlott az idő előrehaladtával. Most viszont az új akkuval újrahúzás után sem lett látványosan jobb. Készenlétben lassabban merül, de ahogy elkezdem használni, zabálja a naftát. Így utólag nem vagyok biztos benne, hogy megérte a 15k-t a művelet.
@Good_boy Nálam egy bizonyos Samsung Location SDK is eszik rendesen, ami korábban nekem nem tűnt fel.
-
válasz
Somatom
üzenetére
Montizok, és az aktualis telefonomat sajnalom szétrázatni a kormányra felrögzítve. A nagy kijelző, és az üzemidő miatt szimpatikus a telefon, a Locus futna rajta edzes közben. Emellett a céges vpn-hez kell egy mfa autentikátor, amire a jelenlegi policy miatt csak a Samsung alkalmas a knox miatt.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
En pl jobb szeretem a media-t kartyan tarolni es az kulon szinkronizalni, mert igy pl ha gyalulom a telefont, nem kell tobb szaz gigat letolteni.
Legalabb az ujabb modelleknel ott van mar az eSim is...
Ez kb mar tenyleg az igazi first world problem kategoria lenne, ha valtanek
-
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Értem én, hogy szabály, de ennyi emberség lehetne valakiben. 2 hónapra tiltott ki, mert valamelyik kínak csoda hírnél megkérdeztem, hogy "a következő főverzió frissítés majd az utódon fog megjelenni? " (valami ilyesmit).
Az is vicces, hogy pár kiskedvenc azt írhat amit csak akar, nyugodtan trollkodhat. -
-
Somatom
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Asszem megfejtettem. Kell neki a net. Meg is adtam neki, csakhogy a netes kártya az 1 -es slotban van, a hanghívós meg a 2 -esben. A kapcsolódási beállításokban rá is kérdez, hogy melyik számot ossza a tablettel. Az a bibi, hogy a dual standby miatt, ha a 2 - es sloton hívás van, akkor az 1 -esen nincs net. Wifire átválta mûködik a hívás akkor is, ha a teló és a tab közvetlenül nem látják egymást, nem ugyanazon a hálón vannak.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Persze, ahhoz is van több release.
Frija, egy firmware letöltő program PC -re. A régebbi release -ekből nem biztos, hogy minden fent van azon a szerveren, amelynek bázisából hív le, ezzel érdemes kalkulálni.
Sammobile -on megnézed, hogy mely release -eknek jó a BL érteke a mostani 9 -esedével ( alacsonyabb nem lehet), és az azzal azonosakat kigyűjtöd, vagy ugyan így rákeresel az OLE kódra az updato.com -on. Ez utóbbin, fent van minden egyes release -hez a hozzajuk tartozó 3 db azonosító kódsor (valójában mindegyikhez 4 zartozik), ami szükséges a Frija -hoz, ha régebbi firmware letöltése a cél (csak "Manual"). Ehhez kell a PDA, CSC, CP -t azonosító kódsorok.
Ez kell, ha régebbi firmwre -t akarunk letölteni, és nem a legujabbat ("Auto").Updato -ról is jobb tempóval dől a bit, mint a sammobile -ról free módban.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
kipróbálnék egy 9-et, de még sosem csináltam ilyet, lehet, nem ezzel kéne elkezdeni... vagy veszélytelen?
1. honnan tudom megállapatani, hogy milyen bootloadert használ a mostani 8.1, és ehhez milyen 9-es kell, hogy akár vissza is térhessek?
2. honnan tudom letölteni a megfelelő 9-es gyári romot? a sammobileról?
3. ott letölthető az Odin is. úgy emlékszem...
4. és a kivitelezés..? van ott bombabiztos megoldás? no rizikó? ez mennyire garanciavesztő? (vagy az én esetemben ez úgyis mindegy...?
) -
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Igen, nekem is nehéz meggyőznöm magam... Sőt, a note 4-et már nem is használtam, miután a a samsung lekapcsolta a knox szervert, és az új verziók nem tudtak offline belépni.
Meg borzasztóan zavaró volt, hogy nem lehet sötét témát beállítani, nekem éjszakai használat közben borzasztóan zavaró, még a legkisebb fényerőn is, mintha zseblámpával világítanék bele a saját szemembe.Vettem is pár szép állapotú note3-at, meg előfizetéssel letöltöttem hozzá az összes régi romot (Android 4), csak miután visszamentem a régi cégemhez dolgozni, újra kell 2 sim, meg adtak is keretet telefonra, meg már halt meg telóm vízbeesés miatt, úgyhogy gondoltam teszek egy próbát, és már rég kinéztem a note9-et, mint utolsó a sorból, amit még megvennék. De lehet visszaküldöm, 14 napig lehet, és marad a 2 telefon és vigyázás, de legalább jól tudom használni arra amire kell. Másra meg nem kell. És újra lesz normális képarány, infra, fizikai home gomb... woow

-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Ahw....
kár hogy itt nem lehet lájkolni 
De a háttérképet még ki tudom cserélni feketére, nekem a menük is úgy kellenének, mint régen a note 3-on. Hogy éjszaka is tudjam nézni.
@(#21010) tylerddd ja, értem, hogy a Fine Lock egy launcher. Abban én használok már egyet, a Novát, eléggé megszoktam. Akkor lehet, hogy abban is lesz valami régi, klasszik..? Erre a telóra még nem tettem föl, csak már nem is nagyon bíztam benne.
-
-
válasz
Somatom
üzenetére
Ezeket:
egy Unicorn Beetle Pro strapa tok
egy kínai no name üvegfólia,
egy Spigen Neo Hybrid tok
egy gyári gumiszerű Cover (ez borzalmas, Note8 -hoz volt hasonló egykor, egy idő után ragacsossá válik a gumifelület rajta)
egy original Whitestone Dome Glass UV készletvalamint jóáron ezeket megvettem pluszban:
* egy 15W-os Kuulaa Fast Wireless asztali Wireless töltőt (KL-ZJ01),
* egy Baseus motoros autós Wireless tartót/töltőt (Rock-solid vehicle Mounted Holder Wireless Charger). -
-
-
-
-
-
Arageus
tag
válasz
Somatom
üzenetére
Lezárt kijelzős jegyzetnél a kézirás átalakítására gondolsz?
Megnyitod Samsung Notes-ban a jegyzetet
Szerkesztés
majd lent eszközöknél Kijelölés (kis szaggatot vonalas négyzet)
Kijelölöd az írásod
Ekkor bekeretezi és a felette megjelenő plusz menüknél 3 pötty -> Átalakítás szöveggé.Sajnos ha az spennel írt szöveg ferde (pl fekvő módban írtál kikapcsolt kijelzőre és ezért), akkor nehezebben vagy nem ismeri fel szövegként, és ilyen szöveget elfordítani sem enged (micsoda hülyeség, miközben minden mást lehet fordítani, nahmindegy)
-
-
-
aswmaster
tag
válasz
Somatom
üzenetére

Nem vészes, a videóban "hímestojáskodnak", de mivel a keretet+kijlezőt és a hátlapot is cseréled, teljesen lényegtelen, hogy megsérül-e bármelyik az eljárás során. Nyilván, ha el akarod még adni akkor figyelni kell, a keret+kijlező+aksit én is eladom, de a hátlapot simán eltörtem. Olyan kényes rajt az üvegborítás, hogy azonnal bepókhálósodott, nem is szarakodtam vele, hogy szépen levegyem. Persze tökölős, de tényleg nem veszélyes a dolog. Olyan, mint minden más szerelés, csak piciben. Tény, hogy a villáskulccsal jobb bánni, a végére jojózik az ember szeme a kb 2-es csavaroktól
-
aswmaster
tag
válasz
Somatom
üzenetére
Így van, ez értelemszerű.
Sőt, az sem tiszta, hogy közben javították-e a hibát, mert könnyen lehet, hogy ha már a mostani legújabb frissítést telepíted nem is érintene a dolog...
Nem variálnék, lecserélném a francba, a gondom az, hogy nincs mire.
Konkréten semmi nem tud olyant, hogy: toll, jack, véroxigénmérés, pulzusmérés. A Note 20 Ultra sem. Szóval arrafelé hajlok, hogy megpróbálom kicseréltetni a kijelző/aksi kombót, persze lehet, hogy idővel újra megszívom - vagy azonnal, de egy próbát megér.Ami jó hír, hogy a cég amit linkeltem úgy ki tudná cserélni, hogy minden adat/app/beállítás megmarad, ezzel pedig sok időt spórolok magamnak. Még meggondolom és leírom majd a tapasztalatokat.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Igen, ismét ez a 'random szelekción alapuló' rontás, egy-egy update -ben....
- Többek közt, én is ezért vagyok szkeptikus, azon túl, hogy emlékeim szerint, eddig volt már több samu "flagship" típus a múltban, amelyekkel kapcsolatban felütette már a fejét ez "bújtatott módon történő direkt avultatás", ilyen-olyan szimptómát szoftveresen okozó 'dolgok'... De, érdekes módon mindig random válogatnak a legyártott mennyiségben.... -
Somatom
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Asszem megvan a megoldás. Wimaxit M1400CT
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Path of Exile (ARPG)
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nekem a patika, jó akkus 6/128 ment el 70ért karácsony előtt. hát nem tudom, a nagy tárhely miatt talán lesz aki megad érte 60at még akku cserésen is. de talán ha márkaszerviz 20ért rak bele akkut lehet érdemesebb lenne maradnod. én s22 ultrára váltottam, de nem nagyon esett le az állam. kamera kimondottan sz@r benne.
.

Pedig hívás közbeni screen offhoz tökéletes lenen, nem zárolódik a kijelző, a funkciógombok élnek, a lebegő gomb is aktív, de semmi más nem az, tehát sötét és érzéketlen a screen (így sokkal közelebb is érzem magamhoz..
). De sajna csak kis ideig...

Az is vicces, hogy pár kiskedvenc azt írhat amit csak akar, nyugodtan trollkodhat.

kár hogy itt nem lehet lájkolni