- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
aswmaster
tag
válasz
FroZone99 #22311 üzenetére
Nem, sajnos nem szoftveres a történet
Fentebb sokat írtam erről, mert velem is előfordult. Ez az AOD-s "megoldás" ideig-óráig fog csak működni...Részletek a kommentjeimben (keress rá itt a fórumban, anno sokat futottam ez után a hiba után). Röviden: kijlezőcsere (erről is sokat írtam, én magam megcsináltam már kétszer is). De ebben mondjuk rohadt jó a Samsung gyári szervizcsomagja, mert egyben megvehető a teljes keretbe integrált kijelző (én egyből cseréltem akksit és hátlapot is). Fél órás művelet, kb 100-ból megvagy és nem kell semmit sem telepítened/műsolgatnod.
üdv
ASWmaster
-
Somatom
veterán
válasz
FroZone99 #20840 üzenetére
Én viszont nem használok OneDrive -ot. GDrive -ról működik a stream, de az más cég. Sztem nem épp a teló topikja a legoptimálisabb ehhez a kérdéshez. Inkább az Android alkalmazások topikban kéne érdeklődnöd.
-
seger
addikt
válasz
FroZone99 #20530 üzenetére
Be tudod állítani, hogy melyik hálón legyen a hívás pioritás. Ha wifit választod, mindig arról megy, ha wifin van a telefon. Ez alatt, ha a telefon repülő üzemmódban van, de a wifit bekapcsolod, ugyan úgy tudsz telefonálni mintha be lenne kapcsolva. Nekem azért volt fontos, mert elég rosz a térerő nálunk, és van a gátban olyan pontok, ahol nem is vagyok elérhető, és csak sms jött, hogy kerestek.
Így ezzel megoldottam. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
FroZone99 #14471 üzenetére
Szintén... Ez ilyen.
Nekem még az ébresztő is elhalkul, pedig nem bánnám ha addig csörögne, míg én akarom és nem csak addig, míg valami nem ér a telefonhoz és a hangot lekapcsolja..
És így sokszor a gyógyszert majdnem elfelejtem bevenni időben, mert feledésbe merült hogy csippant egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest