- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TODI1111 #20771 üzenetére
Sajnos nem tudom rávenni a Prof Remindert arra, hogy a Kami Home értesítését valami hangos módon megismételje. Gyakorlatilag minden üzenetküldő értesítését a végtelenségig ismételgeti, de hiába állítom be, hogy a Kamira játsszon le valami hangos ricsajt, arra nem hajlandó.
Sokszor volt már itt szó komolyabb automatizáló programokról. Melyik működik vajon megbízhatóan?
Köszönettel: MaCS
-
válasz
TODI1111 #20446 üzenetére
Jó program, nálam is teszi a dolgát hibátlanul.
De ha valaki több szolgáltatóhoz szinkronizálna, annak a FolderSync az ajánlott, amelyik egy csomó felhőz ismer. Nálam emberemlékezet óta megy szépen, bár kicsit lassú, de nem vészesen.
MaCS
-
válasz
TODI1111 #20391 üzenetére
Köszönöm!
Az elmélettel ennyire, és talán egy kicsit jobban is tisztában vagyok -- bár akadnak azért erősen bizonytalan területek. (Még pár évvel a bevezetése előtt beszélt erről sokat egy hálózati mérnök barátom, és a jelek szerint nem avult el az akkori tudás.)
A nagy kérdés számomra (alapvetően csak kíváncsiságból) az, hogy ez a gyakorlatban mennyire működik jól, érezhetően. Csak mert én személyesen nem tapasztalok különbséget a régimódi használattal szemben.
Köszönettel: MaCS
-
Prien
addikt
válasz
TODI1111 #18349 üzenetére
Így van, sok múlik a gyártói optimalizáláson.
Vannak telefonok, amik éjjel alig merülnek, a Samsung 2 kártyával 8-10% óránként és kb.mindegy, hogy a net , szinkronizáció ki vagy be van kapcsolva. Vagy alkalmazások kilőve.Egyszerűen ilyen a szotver.
Nem lehet mindent a torony távolságra fogni.
-
HMárió
junior tag
válasz
TODI1111 #16514 üzenetére
És használod is ezeket? Megmondom miért kérdezem. Amikor én témát váltok, akkor mindig 2 hét, mire megszokom, hogy melyik ikon micsoda. Ez bosszant engem és ezért már évek óta nem váltok témát. Korábban mindig testre szabtam, de pl mikor ikoncimke színt váltottam, akkor nem látszott a háttér miatt, ha növeltem az ikon nevének a méretét, akkor ugye nem fért ki a szöveg, szóval bosszantott a dolog és inkább már nem is igénylem ezeket a dolgokat.
-
Somatom
veterán
válasz
TODI1111 #16434 üzenetére
Fölöslegesnek tartom, hacsak a Samsung nem hagyná meg a közösségi kontrollt. Amúgy tojok a gyári alkalmazásokra. Ami funkcióhoz csak lehet, a bevált külsős alkalmazásokat használom. Pl. nálam a fekvő nézet az alapértelmezett. Bekapcsoltam a képernyőforgatást, de a Home nem akar fekvőbe fordulni. Külsős launcher -rel ez síma ügy. Remélem, hogy a 9 -re frissítés után a gyári is tudni fogja.
-
MrCsiT
addikt
válasz
TODI1111 #15519 üzenetére
Bár ez a kép nyomokban sem hasonlít arra, ahogyan nálam kinéz az Alkalmazások menü, és ez a kikapcsolás mint írtam is, nálam inaktív volt, ám az alkalmazáson belül - ahogyan tylerddd írta fentebb - valóban ott van az eltávolítás lehetőség(sokkal bonyolultabban mondjuk nehéz is lett volna megoldani ezt) így leszedtem.
Köszönöm szépen a segítséget.
-
Capella
senior tag
válasz
TODI1111 #10860 üzenetére
Hát nem tudom, úgy néz ki képtelen leszek megfelelő kulcsot generálni az Adhell3-hoz.
Gidano is annyit ír, hogy regisztráljunk ezen az oldalon fejlesztőként. De hogy pontosan hol és pontosan hogyan, az számomra nem világos. Illetve az, hogy milyen adatok kellenek ehhez, amit a Samsung is elfogad.
Alapból ugye Samsung fiókkal lehet belépni. De hogy lesz ebből fejlesztő?
Mert ha próbálok közvetlenül ELM Development kulcsot generálni a megfelelő oldalon, ezen, akkor ez a kép fogad.Oké, legyen. Próbáltam én az upgrade now gombra bökve az esélytelenek nyugalmával a számos mezőt kitölteni ezzel-azzal, valódi, meg kamu adatokkal. Olyanokat kér, hogy program leírás, cégnév, weboldal. Na ezek tuti nincsenek. Végül beírtam valamiket, ami után egy napig folyamatban volt az elbírálás, majd válaszoltak, hogy ez így nem frankó, nem kaptak elég információt a partnerségi jóváhagyáshoz. Próbálkozzak újabb kéréssel.
Szóval az ELM kulcs igénylése úgy tűnik ugrott, így a legújabb Adhelleket esélytelen működésre bírni.Maradt volna a régebbi 264 verziós, jó az is, annál még a KLM kulcs is elfogadott volt korábban. KPE Development Limited kulcsot tudok generálni csak, de azzal meg már nem tudom aktiválni a 264 verziójú Adhellt sem. Hiába neveztem át a csomagot Apk Editorral, vagy telepítettem átnevezetlenül, feltöltöttem a csomagot is a kulcshoz vagy maradt az új kulcs szólóban csomag hozzárendelés nélkül, nem sikerült sehogy működésre bírni. Különféle hibák voltak telepítés és aktiválási próbák után esettől függően, talán 102-es hibaüzi, vagy látszólag aktiválta, de mégsem, állandóan leállt az Adhell, vagy az írta nem sikerült hitelesíteni a termékkulcsot.
Nem örülök.
Visszatértem a Blockthis-hez az AutoNotification-nel kiegészítve egyelőre.
-
Ck.
addikt
válasz
TODI1111 #10013 üzenetére
Na most akkor vagy túl kicsi, vagy túl nagy tenyerem van.
Az S9 Plus szinte beleolvad a kezembe, de a Note9 szinte bármilyen egykezes művelet során a kiesés határán van.
Iphone 5 is állandóan kiesett a kezemből, a 6-7 féle kerekített gömbölyű design pedig szintén szó szerint belesimult a kezembe. Pedig azok nem voltak nagy méretű telefonok.
Biztos bennem van a baj. -
Capella
senior tag
válasz
TODI1111 #9921 üzenetére
Alapból törölhetetlen ikon és állandó jelzés az értesítési sávon. Az ikon nem annyira, de utóbbi engem zavar. Talán 3rd party alkalmazással eltüntethető.
És ha kellene, nem tudsz mellette másik VPN-t használni. Persze addig kikapcsolható.
Szóval ennek a VPN-es blokkolásnak is van némi macerája, csak más. -
adolfo01
tag
-
-
adolfo01
tag
válasz
TODI1111 #9879 üzenetére
Szia.
Adhell3 HU gidano apk tettem fel a legfrisebbet.Ezt kell feltolteni a samsung development oldalra és arra generál kulcsot ami jó lessz.
Gidano oldalán is van részletes leírás és a samsung s8 fórum lenyiló ablakban is az elején hosszasan részletezi ezt,vannak linkek is képekkel ott.Én is most csináltam először.A lényeg,hogy az új friss Adhell apk val próbáld meg.üdv.
-
Teal'C
veterán
válasz
TODI1111 #9589 üzenetére
Nekem az a fura hogy már nem az első exynos ami butítva jön a snapdragonnal szemben videózással kapcsolatban. Az s8 note8-on azért nem volt 4k mert azt a snapi nem tudta s10-en azért nincs 8k mert a snapi nem tudja és nehogy szó érje a ház elejét ugyan azért pénzért. Viszont akkor nekünk is jogos a felháborodásunk hisz ugyan azért a pénzért nekünk nincs ua szoftveres támogatás.
Mellesleg az Amcsik megérdemelnék a kevesebbet elvégre ők ragaszkodnak a snapi procihoz. A másik amit nem értek az az hogy ha tényleg annyival bikább a snapi akkor miért nincs benne 8k támogatás?
-
thedarkfox
senior tag
válasz
TODI1111 #9589 üzenetére
Ha maga a goodlock/badlock nem is megy a kapcsolódó alkalmazások hasznosak.
Remélem lesz opció az alkalmazásváltóban visszatérni a vertikális lapozós kártyákhoz, ez a horizontális NEKEM nagyon gáz, inkább nem is használom. Menüből pont 2x olyan gyorsan megvan egy app. Baromira nem áll kézre. minden más jó. -
válasz
TODI1111 #9002 üzenetére
Vélhetően a Telenoros firmware verzióba teszik majd bele először a támogatást, aztán kapja a XEH...stb.
A Telekomnál is így volt korábban a VoLTE, illetve van most a VoWiFi, a Telekomos 9-es firmware most kapta meg, a XEH vagy bármi más még nem.
Az előfizetéseden aktivál(tat)va lett amúgy a VoLTE funkció? -
válasz
TODI1111 #8958 üzenetére
A szoftveres mérés nem mérés mondásra, még rá is tesz egy lapáttal az az alkalmazás -ahogy a legtöbb ilyen -, olyanokat ír ki néha...
Nem sok értelme van ilyesmit azzal nézegetni, pláne úgy nem, hogy x időpontban mutat például 95%-ot, néhány hónap elteltével meg többet, ami ugye nonszensz, pedig többször is megtörtént már. -
-
-
válasz
TODI1111 #8591 üzenetére
Változik az az érték, ami alapján a magasságot számítják.
Nem véletlen, hogy a repülésben a gépeken folyamatosan kell kalibrálni a magasságmérőket a reptér által jelentett légnyomásértékhez.
Hogy még összetettebb legyen a helyzet, sokszor tengerszintre átszámított, nem pedig abszolút légnyomást emlegetünk -- ez minden programban beállítható.
MaCS
-
törölt tag
-
Anulu79
addikt
válasz
TODI1111 #8486 üzenetére
Ne foglalkozz vele. 1 napot szerintem neked is simán ki fog bírni a telefon. Szerintem semmi értelme ennek a "versenyzésnek", hogy kinek mennyit bír. Ez ugyan olyan mint amikor megy a licitálás, hogy kinek milyen keveset fogyaszt az autója.
A telefon azért van, hogy használd! Erre meg tökéletes.
-
Teal'C
veterán
válasz
TODI1111 #8443 üzenetére
Ez a volte amúgy szerintem annyira nem nagy szám, pl nekem korlátlan a netem ezért viber, duo simán megy főleg videó hívásra, mivel amúgy is van 400percem a csomagban bármely hálózatba igy meg eleve nem sok az értelme persze lehet hülyíteni a népet hogy hd minőségű a hang meg ilyesmi csak kb semmi értelme.
-
apaszka
veterán
válasz
TODI1111 #8275 üzenetére
Ok ezt vágom, én az alap FHD n használom.
Nem a felbontás ellen vagyok, hanem az éhességük ellen.
Ez az éjszakai mod segít biztosan, de pl egy böngészőben nekem zavaró így.Megszokta a szemem a világos hátteret. Próbáltam a Samsung böngészőben a éjszakai kinézetet. Nekem nem jön be, ami persze egyéni vélemény természetesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest